Zato sto nisam normalna Oljice😭 i sumnjam u Papua...sram me bilo!☺️
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
New timslot of Show
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 24, 2025 EDT
Pranit killed it today
TRAUMA KAHA 🤧24. 9
Jos jeedan e sad sttvarno oddo kaako tee kreenuli jeezici ja doobi koompleeks od teebe 🤗😃
Buona notte!
Pa pita se sta mu Kaljani smesti kad je sad mogao biti srecan sa cerkom Devi ma, nije valda ocekivao ovakav razvoj situacije 🤣
Jos jeedan e sad sttvarno oddo kaako tee kreenuli jeezici ja doobi koompleeks od teebe 🤗😃
danas sam propustila prenos uzivo ali zato sam uz reprizu uzivala i svaki
komentar potpisujem i sad su pukli nacisto ovo im zamjena za MAKANA pa oni nisu normalniem je ogromna em se razmahala al nista nije uradila imala sam osjecaj da ce da srusi onu binua kez od uha do uha kad je nazvala shiva , a shiv ko da je zurio na wc sav nesto usiljeni nemojte da spominjete krevet meni je sama muka od pomisli a kamoli da gledam njih dvoje zajedno ne ne ne😡ja se nadam da cemo da ih srusimo i da nece uspjeti da dodju do krevetaja mnogo volim MAKANA i PAPUA( joj ubija me znatizelja da li su se vidjeli poslijesvega ovog negde u mraku bez kamera sta vi mislite)
Originally posted by: Serviana
Bila na twitteru, zapljunula se kod MAkana a sad na spavanje...ko se nije zapljunuo nek ode...sutra nastavljamo...nema povlacnja nema predaje!!!😃
Laku noc!!! Volim vas!!!