TRAUMA KAHA 🤧24. 9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 24, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs BD, Match 16, A1 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 25, 2025 EDT
All the activism/feminism is reserved for kachara FL?
Pranit killed it today
ROOM SERVICE 25.9
Farhana constantly goes on family
Happy 200 MANNAT❤ ....MHKPK🥳
Suggest Name For Vicky Katrina Baby
Hawt Geetmaan Moments 🔥🔥💋💋
Deepika to reunite with Vin Diesel for XXX 4?
Movies of Sonam Kapoor's which I enjoyed
🏏T20 Asia Cup 2025: PAK vs BD, Match 17, A2 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 25th Sep 2025
Important Questions
Sameer Wankhede takes Aryan Khan’s series TBOB to Court
Ja cu jos i engleski da naucim za sad znam
Hvala vam za postavljanje svoje porukebice objavljana nakon sto pogleda moderatorski timServer nije u funkcijiEto😃
Nesto su mi ove vesti ulili nadu...jer dosta toga se ne slaze sa njenim samim odlaskom,kontradiktorno sve...Naravno I Sidu je veoma tesko...i sumi .jagiju..kao glumcimaVerujte..kada je izjavila da je rekla samo glumici sto glumi Sumi i njemu i htela je J ali on nije bio tusto znaci da su oni blisko povezani sa njom jer je samo njima to otkrila..ali se takodje nadam da ce je i oni kao i svi fanovi sirom sveta vratiti i ubediti ekipu..za njen povratak natrag...ja se iskreno nadam...a nada poslednja umire...videcemo..
Ma i meni to nelogicno i vec sam komentarisala, ovo mi izgleda kao da i oni nisu sigurni sta dalje
A kako su skarabudzili ove poslednje scene sa Anandi, ona kao iznenada odlazi na put, chotti ma vec pripremljenu hranu za put ima, a ona ni da ode do kuce da se spakuje,pa bar bi joj nesto trebalo od stvari, nigde nije gorelo da sedne u auto odmah krene i kao vrhunac njena slika na Shivovom telefonu, ako su vec pripremali ovu novu, mogli su i bez te slike onda
Originally posted by: kristinavasic
nada umire poslednja !
Originally posted by: Serviana
Volim te smekice!!! I brisem ti sve kartone!!!🤗
Uci, uci Jeco od svekrve kako se cerupa kokoska, ovaj put zbog Anandi, a posle, zna se...😆