DADI AS BOOTH 1.10
HEY JINDAGI 2.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 1, 2025 Episode Discussion Thread
Swara Bhaskar..someone who dared to say it out loud #respect
Budget Single Digit : 7 cameo openings.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 2, 2025 Episode Discussion Thread
What are the professional achievements of gabhira
Gen 5 News article Mila
Deepika & Farah Khan; Some Serious Tension !!! 👀
Sonam Kapoor is in her family way ? (2nd baby)
Mihir extra marital affair
Himesh - no more breaking news
SRK Enters Billionaire Club
The Wanderer Planet
🏏India vs West Indies, 1st Test: N M Stadium, Ahmedabad🏏
🎉 New Fun Quizzes Are Live on India Forums! 🎉
Sunny Sanskari Ki Tulsi Kumari opens well!!
The Manuscript Marauders Bingo Challenge Thread
Abhishek Seeks Legal Action On Salman Ash AI Generated Videos
What do you folks think about this???
A kako su skarabudzili ove poslednje scene sa Anandi, ona kao iznenada odlazi na put, chotti ma vec pripremljenu hranu za put ima, a ona ni da ode do kuce da se spakuje,pa bar bi joj nesto trebalo od stvari, nigde nije gorelo da sedne u auto odmah krene i kao vrhunac njena slika na Shivovom telefonu, ako su vec pripremali ovu novu, mogli su i bez te slike onda
Originally posted by: doka1709
Evo linka za clanak u Vecernjim novostma koje nisu tracarski tabloid!!! Srbija siri vest!!!
http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:422071-Anandi-napustila-Malu-nevestu
Danas je u Srbiji objavljena vest da Pratyusha Banerjee nije vise Anandi. Mozete racunati na siguran pad gledanosti kod nas. Vi znate kuda to vodi. "Srecno!"
Nesto su mi ove vesti ulili nadu...jer dosta toga se ne slaze sa njenim samim odlaskom,kontradiktorno sve...Naravno I Sidu je veoma tesko...i sumi .jagiju..kao glumcimaVerujte..kada je izjavila da je rekla samo glumici sto glumi Sumi i njemu Sh i htela je J ali on nije bio tuSto znaci da su oni blisko povezani sa njom jer je samo njima to otkrila..ali se takodje nadam da ce je i oni kao i svi fanovi sirom sveta vratiti i ubediti ekipu..za njen povratak natrag...ja se iskreno nadam...a nada poslednja umire...videcemo..
Nesto su mi ove vesti ulili nadu...jer dosta toga se ne slaze sa njenim samim odlaskom,kontradiktorno sve...Naravno I Sidu je veoma tesko...i sumi .jagiju..kao glumcimaVerujte..kada je izjavila da je rekla samo glumici sto glumi Sumi i njemu Sh i htela je J ali on nije bio tuSto znaci da su oni blisko povezani sa njom jer je samo njima to otkrila..ali se takodje nadam da ce je i oni kao i svi fanovi sirom sveta vratiti i ubediti ekipu..za njen povratak natrag...ja se iskreno nadam...a nada poslednja umire...videcemo..
Originally posted by: doka1709
lAJKOVANO!!!Gore smo nego Denis napast! Ne znaju oni zene sa Balkana😉