EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #19 - Page 13

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

60.1k

Users

35

16.4k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Originally posted by: mima88

Kud svi tu i mali Mujica🤗

Hahahah Mima!!! Dodji ovamo 🤗
Siya_ thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Dazzler Thumbnail

Originally posted by: saska

And we made phonecalls also

I'm so happy to hear this! 🤗 I should have known you guys would have been trying from the moment you found out!
Serviana thumbnail

Originally posted by: smeker

Biki 😭😭😭 opet sam lose

tuxpiii

Ubi me ovo!!!😭
Serviana thumbnail

Originally posted by: saska

A kako su skarabudzili ove poslednje scene sa Anandi, ona kao iznenada odlazi na put, chotti ma vec pripremljenu hranu za put ima, a ona ni da ode do kuce da se spakuje,pa bar bi joj nesto trebalo od stvari, nigde nije gorelo da sedne u auto odmah krene i kao vrhunac njena slika na Shivovom telefonu, ako su vec pripremali ovu novu, mogli su i bez te slike onda

To sam i ja besna. Besna sam sto nam nisu dali Ansh bar do subote sa lepim scenama nego su ovako skarabudzili i pljunuli na sve nas.😡

I sta hoce sa tom slikom da postignu. Samo nam stavljaju so na ranu.😡
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: doka1709

Evo linka za clanak u Vecernjim novostma koje nisu tracarski tabloid!!! Srbija siri vest!!!

http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:422071-Anandi-napustila-Malu-nevestu

Sad sam im poslala mejl na engleskom i na srpskom:

Danas je u Srbiji objavljena vest da Pratyusha Banerjee nije vise Anandi. Mozete racunati na siguran pad gledanosti kod nas. Vi znate kuda to vodi. "Srecno!"

Serviana thumbnail

Originally posted by: Bikica

Nesto su mi ove vesti ulili nadu...jer dosta toga se ne slaze sa njenim samim odlaskom,kontradiktorno sve...Naravno I Sidu je veoma tesko...i sumi .jagiju..kao glumcima
Verujte..kada je izjavila da je rekla samo glumici sto glumi Sumi i njemu Sh i htela je J ali on nije bio tu
Sto znaci da su oni blisko povezani sa njom jer je samo njima to otkrila..ali se takodje nadam da ce je i oni kao i svi fanovi sirom sveta vratiti i ubediti ekipu..za njen povratak natrag...ja se iskreno nadam...a nada poslednja umire...videcemo..

Ja vise ne smem da se nadam. Bojim se kakva ce me vest zateci sutra kad se probudim. Slomiceme znam. Ja ne mogu ni ove slicice da gledam odmah zaplacem.😭
SOFFI007 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Nesto su mi ove vesti ulili nadu...jer dosta toga se ne slaze sa njenim samim odlaskom,kontradiktorno sve...Naravno I Sidu je veoma tesko...i sumi .jagiju..kao glumcima
Verujte..kada je izjavila da je rekla samo glumici sto glumi Sumi i njemu Sh i htela je J ali on nije bio tu
Sto znaci da su oni blisko povezani sa njom jer je samo njima to otkrila..ali se takodje nadam da ce je i oni kao i svi fanovi sirom sveta vratiti i ubediti ekipu..za njen povratak natrag...ja se iskreno nadam...a nada poslednja umire...videcemo..

EH stvarno ne znam šta bih sada dala samo da saznam PRAVI razlog Anandinog... Prat. odlaska😕😡
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Doka napisi tu informaciju i ovoj Ind,sto nam se malopre javila, nek vidi da se siri bura po nasoj zemli pa nek ona prosledjuje onda njenim, vidis da i ona kaze da ima tezinu to u inostranstvu, pa da uzdrmamo i mi njih, narocito zbog Smeks koja je gde god je stigla ostavila njen cuveni komentar da prestajemo da gledamo i da nase tv kuce nece otkupljivati seriju ,volimo svi nasu Anandi
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Ma i ako sutra kazu da je odluceno da Prats stvarno napusta i da nova pocinje sa snimanjem, ja necu odustati! Videce oni kako ce da im padne popularnost pa ce opet da preispitaju svoju odluku!
SOFFI007 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: doka1709

lAJKOVANO!!!Gore smo nego Denis napast! Ne znaju oni zene sa Balkana😉

Hhehehehehehheh😆😆😃