EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #19 - Page 15

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

60.1k

Users

35

16.4k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Sad sam im poslala mejl na engleskom i na srpskom:

Danas je u Srbiji objavljena vest da Pratyusha Banerjee nije vise Anandi. Mozete racunati na siguran pad gledanosti kod nas. Vi znate kuda to vodi. "Srecno!"

E,to to Nado to sam ja molila Doku da napise i Shivandi pa da ona siri kod njenih tu vest, ja jos nisam otvorila da procitam pa ne mogu da joj kazem, ali ajde da talasamo sto vise mozemo, ja volim Anandi

Ne znam engleski i to je moj problem. Trebali bi ove sto podrzavaju Jagija da ubedimo da stanu na nasu stranu. Ako serija pukne nece biti ni Jagija. Kud ces jaci argument. Mi bi, da nam vrate Prats, pristali na 100 Jagija.
Pa sta pise u novinama, ima li neki komentar da ne pricam napamet ili je samo ta vest objavljena
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Mozda isto onako kao sto je ocitala bukvicu PT? I to su pisali da ce da uradi😕

hahahahha Nado 🤣🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Gledaoci u Indiji su u šoku, a bice i ovdašnji ljubitelji sapunice "Mala nevesta" kada budu saznali da njihova omiljena Anandi, iliti glumica Pratša Banerdži napušta seriju

GLEDAOCI u Indiji su u šoku, a bice i ovdašnji ljubitelji sapunice "Mala nevesta" kada budu saznali da njihova omiljena Anandi, iliti glumica Pratša Banerdži napušta seriju. Mada ona istice da ne postoji neki poseban razlog za njenu odluku, iz producentske kuce "Kolors" otkrivaju da glumica nije mogla da zadovolji potrebe snimanja i ispuni zahteve produkcije, te je raskid ugovora bio neizbežan.

- Smatram da i produkciji odgovara da neko drugi tumaci moj lik u seriji, jer je neophodno da se Anandi razvija - rekla je Pratša Banerdži, koja je postala deo ekipe "Male neveste" 2010. godine. Poznatu glumicu zamenice nešto starija koleginica Toral Rasputra.

Serija uskoro "puni" 1.300 epizodu, a producenti najavljuju da ce terati do 2.000 nastavaka, zbog cega je u Srbiji dobila slogan: "Godina prode, 'Mala nevesta' nikad".

Evo sta pise

nn027 thumbnail
Cuj terace do 2000-te , e da se oni malo ne oteraraju u PM?
SOFFI007 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Ma i ako sutra kazu da je odluceno da Prats stvarno napusta i da nova pocinje sa snimanjem, ja necu odustati! Videce oni kako ce da im padne popularnost pa ce opet da preispitaju svoju odluku!

=SIFFI Slazem se draga da netreba odustajati... jer duboko verujem da njima vec sada nije svejedno...samo steta sto nemamo vesti iz prve ruke... jer bi onda i nama bilo lakse...👏ali i upo*nost se isplati😡
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Bikica

Jao draga moja Jasnice...ja sam jutros do 6h plakala i pila tabletu da bi zaspala kad se probudila samo sam nastavila i nisam mogla ni slike gledati jedva se uhaveza malo posle ove vesti..malo eto se nadam...srce mi to trazi,zeli,oseca...moj mozak ne funkcionise od juce ujutro ,moji su bez rucka,vecere,ja za kompom..suze lila i eto kako je stanje kod mene..

Sramota me da priznam ali juce sam i ja popila pola tablete za spavanje. A danas cu celu.😳😭
nn027 thumbnail

Originally posted by: SOFFI007

=SIFFI Slazem se draga da netreba odustajati... jer duboko verujem da njima vec sada nije svejedno...samo steta sto nemamo vesti iz prve ruke... jer bi onda i nama bilo lakse...👏ali i upo*nost se isplati😡

Tako je!
SOFFI007 thumbnail

Sad sam im poslala mejl na engleskom i na srpskom:

Danas je u Srbiji objavljena vest da Pratyusha Banerjee nije vise Anandi. Mozete racunati na siguran pad gledanosti kod nas. Vi znate kuda to vodi. "Srecno!"

E,to to Nado to sam ja molila Doku da napise i Shivandi pa da ona siri kod njenih tu vest, ja jos nisam otvorila da procitam pa ne mogu da joj kazem, ali ajde da talasamo sto vise mozemo, ja volim Anandi

Ne znam engleski i to je moj problem. Trebali bi ove sto podrzavaju Jagija da ubedimo da stanu na nasu stranu. Ako serija pukne nece biti ni Jagija. Kud ces jaci argument. Mi bi, da nam vrate Prats, pristali na 100 Jagija.
SOFFI Samo kako ih ubediti...😕😕
mima88 thumbnail

Originally posted by: Serviana

hahahahha Nado 🤣🤣

Mali Mujicasrecado tebe
nn027 thumbnail

Originally posted by: SOFFI007

SOFFI Samo kako ih ubediti...😕😕

Pa da im ubacimo buvu da ce pasti gledanost i da ce se serija prekinuti. Eto kako, i jos malo smastimo da je kod nas vest objavljena i da masovno prestaju da gledaju. Pada gledanost prekida se kod nas a njima manje para.