EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #19 - Page 12

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

60.1k

Users

35

16.4k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Originally posted by: mima88

Ljubice saljem ti malo svoje snage i veliki 🤗

Hvala mima.🤗 Ne znam sta da mislim. Ako ona ide zasto jos uvek njena slika. Moglo je sve to i bez slike. Ako ide zasto lik koji se javlja curama na telefon govori kako je bila jako tuzna i plakala jako na zadnjem snimanju i da nije htela da ide. Ako je otisla zasto se igraju sa nasim osecanjima.😭
doka1709 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Evo linka za clanak u Vecernjim novostma koje nisu tracarski tabloid!!! Srbija siri vest!!!

http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:422071-Anandi-napustila-Malu-nevestu

jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Drage moje, placem jos uvek i jos uvek sam jako tuzna 😭😭😭, konacno sam i mami veceras priznala sta se desilo i sta se desava, niti mogu niti zelim da gledam novu epi bez nase najdraze devojcice 😳, nadam se kao i uvek 😭😭😭, kako rece onomad nas Djole Balasevic "Neko to od gore vidi sve..." (to mi je dugo bila zivotna himna)... gde god je to bilo moguce, ja sam pisala juce, sinoc, prosle noci i ranom zorom, ali od danas popodne sam malo izvan realne mogucnosti za pisanje, jos me i komp (ili neki vrhovni server, pre bih rekla) mnogo usporava i blokira, necu moci do subote oko podne da se javljam, ali sam u mislima sa vama i jedva cekam da cujem po povratku neku lepu vest o nasoj Prats = Anandi ❤️
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Ma misle da bi mozda mogli da se sastanu sutra sa Prats. ALi ja ne verujem Ja mislim da ce sutra da izaberu novu glumicu-😭😭

Ali izgleda da mnogi zovu, sa raznih strana sveta

Pa ako ce vec da biraju novu, ja stalno navijam da bude ruzna, imam bas jake razloge za to.
Serviana thumbnail
Verovatno je neko vec postovao ali ova cura npr kaze:

I called PH office, The guy who answered my call said as of now they didnot finalise Toral as replacement . I asked him if it was mutual consent he said when they told Pratts she cried very much. She wanted to stay back. He said fans from all over world are calling they will make a decision tomorrow.

Zvala je kancelariju produkcije. Taj sto joj se javio je rekao da dogovor sa tom novom glumicom nije zavrsen. Ona ga je pitala da li je to bio uzajamni dogovor , a on je rekao da kad su saopstili Prats da je ona jako plakala. Da je htela da se vrati. Rekao je da fanovi iz celog sveta zovu i da ce oni odluciti sutra.

Eto ko sad tu koga za**bava...bojim se sta ce biti kad sutra ustanem😭
Serviana thumbnail

Originally posted by: smeker

Ma ko ih sisa zato im ja na svaku temu postavljam moj cuveni i jedini kom na engleskom pa nek se cesu

Placem sa smekicom ali stvarno 🤣
Inace pazi sa tim ko ih sisa ne znas kako se google da prevede
Serviana thumbnail

Originally posted by: saska

Zar si mislila da te necemo pratiti u tome ?

Nadala sam se da hocete😊
Stephi thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Thank you very much, I think almost everyone from this thread sent at least one e-mail! 🤗

And we made phonecalls also
Stephi thumbnail

Originally posted by: doka1709

Evo linka za clanak u Vecernjim novostma koje nisu tracarski tabloid!!! Srbija siri vest!!!

http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:422071-Anandi-napustila-Malu-nevestu

Doka, pricaj sta kazu, opet me zeza komp molim te
Serviana thumbnail

Originally posted by: Jeca

Uz tebe smo! 🤗

Hvala Jeco!!!🤗

Samo da vam se ne dopadne ova nova pa da ne pokleknete 🤣🤣