EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #17 - Page 103

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

79.7k

Users

30

19.6k

Frequent Posters

dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kabakaba4

"It does happen in real life too. I have seen a modern and well educated family talk the same issue to their in-laws regarding their daughter. It's very disgusting but sometimes parents in ther blind love towards their children create such awkward situations btw both the families and the children too. The son blasted his parents on this interference and had a major tiff with them. The guy had a very difficult time convincing his wife about his parents act. The girl misunderstands the guy about the whole situation. Here the guy took time to consummate the marriage unlike in BV it's the girl.
Chill guys these things are gross but they happen in real life too"

Ovo je sa IF, ako nam je za utehu, neko kaze da ovoga oko Ire, ima i u stvarnosti.

I kod nas Kabice, narocito u ruralnim sredinama,kad cijelo selo zna vec u drugom mjesecu jeli nevjesta zatrudnila😕 a ako nije e... onda zla svekrva, jos gora zaova, puste jeziku na volju, pa takva nevjesta bude izlozena raznim porugama i ponizenjima😭 Toga imamo i u nasoj knjizevnosti, i u susjedstvu, mozda i u familiji.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Ako mislite na pricu koju nam prevodi love ima ih trenutno 8 i prica jos nije zavrsena.
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3449642
Za one koji znaju engleski.

Edited by nn027 - 12 years ago
Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: olla

Hej AnSh devojke 🤗

Sto ste mi se toliko razgoropadile 😉
Sve ovo sto nam CV sada rade je samo sviranje k... sto se kaze 😆😆 vestacko produzavanje epizoda, serije... i juce sam rekla - ma cim je ona shvatila da ga voli, to je to ❤️ e sad, od svega moze da se napravi vrzino kolo i komplikacija, pa tako i od Irinog nebuloznog dolaska... neka ih, neka otezu... ko ceka, taj i doceka! 😉

Tako je Olla, sviraju k... i to bas sviraju. 😉
Ne znam za vas, ali meni je ovo jedna od najboljih epizoda, izuzimajuci PT i Iru, u dovoljnoj kolicini je bilo slatkisa AnSh, osmeha i srece na njihovim licima i razgovor, cini mi se kao nikada do sada, pogledi puni neznosti, a sto je najvaznije, nijedne scene sa J, pa sta ima lepse od toga? 😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Caps No3 (izabrane) Nema vise

26 47
26 48
26 49
26 51
26 52
26 53
26 54
26 55
26 59
26 60
26 64
26 66
26 67
26 68
26 69
26 70
26 71
26 73
26 75
26 76
26 77
cherrybaby thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
I obavezno da joj peva ovo

http://www.youtube.com/watch?v=Ug9hjLt3Fpo

Dora77 thumbnail

Originally posted by: olla

Hej AnSh devojke 🤗

Sto ste mi se toliko razgoropadile 😉
Sve ovo sto nam CV sada rade je samo sviranje k... sto se kaze 😆😆 vestacko produzavanje epizoda, serije... i juce sam rekla - ma cim je ona shvatila da ga voli, to je to ❤️ e sad, od svega moze da se napravi vrzino kolo i komplikacija, pa tako i od Irinog nebuloznog dolaska... neka ih, neka otezu... ko ceka, taj i doceka! 😉

Potpuno si u pravu.Treba ignorisati i uzivati u lepim trenutcima iz ove epizode. Prave uvek kao neku napetost bez veze kao ono npr. kad su trebali u Udaipur na zmajadu pa bili pozvali u Haveli. I tad smo mislili bice ko zna sta pa Anandi sve resila na elegantan nacin
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

@Dora👏
J🐷 i Sh⭐️dvije suprotnosti na svim poljima; kao djeca, kao braca, kao muzevi, kao uposlenici, kao crno-bijelo, kao Satanin vojnik i Bijeli Andjeo😊
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Bikica

Ne treba mu reci ni to "U" jos ...vec je sve rekla,a i on to zna...😆😆😆

Bas tako Bikice. Zna on, ali mislim da hoce da cuje od nje. 😳
olla thumbnail

Originally posted by: Cica

Tako je Olla, sviraju k... i to bas sviraju. 😉
Ne znam za vas, ali meni je ovo jedna od najboljih epizoda, izuzimajuci PT i Iru, u dovoljnoj kolicini je bilo slatkisa AnSh, osmeha i srece na njihovim licima i razgovor, cini mi se kao nikada do sada, pogledi puni neznosti, a sto je najvaznije, nijedne scene sa J, pa sta ima lepse od toga? 😉

Cico 🤗 meni je toliko bila super epizoda, da sam zaboravila da J i postoji 😆 da ga ti ne pomenu, ne bih ni provalila da ga danas uopste nije bilo 😆
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Jeca

Placem, niste normalne🤣🤣