Isfrustrirana sam. Anandi je dobila krila posle razvoda a onda se posle druge udaje ponovo zakopcala, skupila, i glas utisala i samo trpi uvrede. Grozno!
🏏T20 Asia Cup 2025: Match 19 - Final: India vs Pakistan @Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
BOOTH ROAMING 28.9
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
Geetanjali to die?
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
And Janhvi gives another flop!!
Maan and Geet- Love Wins Against All Odds..
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
101 ways to patau your pati
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
Trump's 100% tariff on Bollywood films
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
Originally posted by: SOFFI007
Drage moje, da li sam ja ne'to previdela ili mi se cini da nam nedostaje kraj price😕 o AnShkoja je lep'a 😊... od...CV.
Originally posted by: cherrybaby
Devojke koje se secaju ove epizode neka jave da li se i njima kao i meni cini da je On a ne Ona stidljiv? I dan dnas mi nije jasno sta je trazio iza vrata?
Isfrustrirana sam. Anandi je dobila krila posle razvoda a onda se posle druge udaje ponovo zakopcala, skupila, i glas utisala i samo trpi uvrede. Grozno!
.
SERIJA BI TREBALO DA SE ZOVE MALI MLADOZENJA!
Toliko sam besna!
Bas zato i mislim da bi ovo moglo biti dobro. PT je jako slicna doticnom gospodinu kojem je sve dozvoljeno i oprosteno ovo je prilika da se postavi na mjesto na kojem treba biti a sad sta ce se desavati vidjet ce mo. A Ira mi se cini dobara osoba koja bi sa Anani mogla da razvije jako lijep odnos a sad svi mi ponekad cinimo stvari koje nam i nisu za pohvalu. Ira je An prihvatila od prvog momenta bez obzira na to sto je razvedena a to nije bas mala stvar cak ni za nasu sredinu.
Kako je sve Ira skapirala na daljinu, nije mi jasno,kao prvo trbala je malo vise posvetiti PT paznje da ne bi obrnule uloge, PT laje li laje i pred starijim i pred neznancima, a Ira nemocno cuti, kao drugo, da li njoj njen sin deluje nesrecno, zasto se nije za trenutak zaustavila da malo posmatra situaciju pa da se konsultuje sa strinom ako je i to uopste umesno a ne prvo poletela kod bivse svekrve, ako je sudeci po ovom sto najavljuju, nikada nije nesto specijalno ulozila trud da se poblize upozna sa An,da je pita kakvi su joj mozda snovi, sta zeli, da li hoce da nastavi sa radom i skolovanjem i da je u tome podrzi, vazno je da je poletela pravac u spavacu sobu i da sad svima siri pricu o intimnom zivotu svog sina i snaje. Da sam na njenom mestu, vise bih bila zabrinuta zbog cerke, zbog njene nekulture i sto krade Bogu dane ne radeci apsolutno nista u svom zivotu, sem vodjenja briga o tudjem.
Devojke koje se secaju ove epizode neka jave da li se i njima kao i meni cini da je On a ne Ona stidljiv? I dan dnas mi nije jasno sta je trazio iza vrata?
Drage moje sasvim smo zaboravile da ce PT pokusati "jezikovu supu" od An.😃
Vjerovatno ce do An usiju doci sva ova "zavjera" i svakako od koga je prvo potekla!!Jedva cekam da to vidim .Mislim da ce mala da spakuje svoj kofercic i put pod noge i da ce joj ovo biti zadnje mijesanje izmedu AnSh. Nadam se samo da joj nece reci nasamo vec pred svima,usput da ih opomene sve da se okanu turanja nosa u AnSh privatnost.