EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #16 - Page 4

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

74.1k

Users

30

19k

Frequent Posters

dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: SOFFI007

Hvala vam drage moje na dobrodo'lici😆 Ali ja jo' uvek ne znam kolio dug mo'e biti jedan post, a da me ne izbace😕, i ovo je cisto ludilo ...naime slucajno sam se ulogovala preko 13 topika, i sa svoje druge mejl adrese(imam ih nekoliko zbog posla). Kada otvorim drugi mejl tamo nisam ulogovana ??!!??***?**A otkacili me kada sam stavila jedan od malo vecih smajlija??!!***??😕

A i sada kada treba da po'aljem post ...vidim kako me opet eliminisu😕, izgleda da mi nje
sudj..o da se dru'im sa vama...ali ja ne gubim nadu, 😆

Zato ti se mi i dopadamo, sto niiikada ne odustajemo od nasih ideja, zamisli, snova😊
Dobro dosla, a budi prijatelj sa svima nama🤗,
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: SOFFI007

Hvala vam drage moje na dobrodo'lici😆 Ali ja jo' uvek ne znam kolio dug mo'e biti jedan post, a da me ne izbace😕, i ovo je cisto ludilo ...naime slucajno sam se ulogovala preko 13 topika, i sa svoje druge mejl adrese(imam ih nekoliko zbog posla). Kada otvorim drugi mejl tamo nisam ulogovana ??!!??***?**A otkacili me kada sam stavila jedan od malo vecih smajlija??!!***??😕

A i sada kada treba da po'aljem post ...vidim kako me opet eliminisu😕, izgleda da mi nje
sudj..o da se dru'im sa vama...ali ja ne gubim nadu, 😆

Pri pocetku te zezaju,ali ti budi upo*na i posle 200 posta imas negraniceno da pricas sa nama svima.😆😆
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

DAL,za osmisljenu temu👍🏼❤️🤗
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: smeker

U onom delu gde je okrece prema sebi i blizu su kao da hoce da se poljube,

http://www.youtube.com/watch?v=ps2pOHI_oE8

Smekice zbog tebe sam sad morala da vidim ovaj video jos 12 puta, inace ne bi...ali kvalitet slike nije dovoljno dobar da bi ja skontala da li je obrijan ili nije...

Inace ti si kriva...da znas!
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Ne razumem kakva je to glupost da se ne moze da javljaju na mobilni kada su na benzinskoj pumpi.😕

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: medena

Ne razumem kakva je to glupost da se ne moze da javljaju na mobilni kada su na benzinskoj pumpi.😕

Nije glupost. Ni kod nas ne bi trebalo da se to radi. Ne znam kakav je propis. Mogu da se izazovu varnice i da dodje do pozara.
MarijaDj thumbnail
Explorer Thumbnail

Originally posted by: mima88

Dobro jutro sanjalice

sanjaj te u hiljadu boja samo sanjaj te ❤️

Mima draga, srecan ti rodjendan sa danom zakasnjenja. 🥳
Sad sam tek dosla do tih stranica na prethodnom topiku, i vidim da se izbrukah najstrasnije. 😭

S obzirom ste tortu vec smazale juce, ja ti saljem jos jednu koju cemo danas da grickamo 🤗

saaska thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Evo i mene😊.Stigoh u zemlju snova.
Ubise me s ovom blokadom.

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
😊Dobro jutro moje mile sanjalice,

U ovo snegom okovano ledeno jutro (mada je vec poprilicno dan) poput onog koje je verovatno sanjala Ledena kraljica iz prethodnog topika, zelim da vam cestitam novi topik i da vam pozelim da sanjate samo lepe snove.😊

Sada, dok razmislamo da li Anandi sanja na javi ili na javi prozivljava svoje snove evo malo pricice o snovima:

„Svi sanjaju...tokom normalnog nocnog odmora uvek se dogodi ne jedan, nego vise snova, sto je dokazano raznim istrazivanjima. Neki ljudi potpuno zaboravljaju sve svoje snove i tvrde da uopste ne sanjaju. Neki se secaju svojih snova gotovo u celosti, a vecina nas pamti neke delove sna i povremeno se vrlo podrobno seca nekog sna koji zbog necega deluje veoma upecatljivo i posebno znacajno.

Najraniji nalazi o covekovom zivotu pokazuju da su snovi oduvek bili vazni. Stari Egipcani su verovali da su snovi poruke od bogova pa su 1300 godina pne napravili prvi sanovnik sa preko 200 tumacenja tih poruka. Na prvom je mestu bila poruka suprotnosti: sanjati smrt bilo je znamenje dugog zivota npr.

Svoje sanovnike imali su i Asirci, kod kojih je pronadjena knjiga sa tumacenjem snova iz 2000 godine pne.

Stari zavet je pun snova, verovatno najstarijih snova poznatih vecini ljudi: snova Danijelovih i Jakovljevih, Nabukodonosorovih i Solomonovih.

U muslimanskom svetu arapski pisac Al Masadi tvrdio je da je san „ preokupacija duse".

Za proroka Muhameda snovi su, medjutim, ostali „razgovor izmedju coveka i njegovog Boga"

Grci su takodjer verovali da su snovi bozanske poruke. Homer belezi poruke koje je Zevs slao kroz kapiju od trnja.

Drevne hinduisticke svete knjige u Indiji, zvane Purana, kazu da su snovi bozanske poruke. Za budiste koji su se u Indiji pojavili nesto kasnije snovi su znaci koji presecaju putanje misljenja i izranjaju maglovito pred sanjacem kao odrazi u ogledalu.

Kineski naucnici su smatrali da se snovi dogadjaju onda kada se dusa, hun, privremeno odvoji od tela i moze da razgovara sa duhovima, dusama mrtvih ili sa bogovima.

Na zapadu su se prvi sanovnici pojavili ubrzo posle objavljivanja Gutenbergove Biblije u 14. veku.

Karl Gustav Jung, jedan je od najistaknutijih tumaca snova koji je napisao kategoricki: Nijedan simbol sna se ne moze odvojiti od pojedinca koji ga sanja i ne postoji odredjeno, pravolinijsko tumacenje bilo kojeg sna. Drugim recima, vas san pripada vama i cak i ako neko drugi sanja isti san, njegovo je znacenje sasvim drugacije.

I na kraju, godine 1900 psiholog Sigmund Frojd, koji se smatra velikim pionirom moderne analize snova, objavio je „Tumacenje snova" u kojem je tvrdio da su snovi daleko od nasumicnih krivudanja koja mozda podsticu spoljni nadrazaji i da su, naprotiv, veoma vazna ispoljavanja naseg unutrasnjeg zivota, prikriveno ispunjenje ponekad najtajnijih zelja sanjaca, koje njegov mozak cesto odbacuje

Toliko za danas, ako ovaj topik potraje jos koji dan mozda jos ponesto podelim sa vama iz magicne zemlje snova

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
😳 Ovo je moja omiljena pesma o snovima, danas mi celo vreme odzvanja u glavi i znam da sam je imala negde na CD-u ali, naravno ne mogu je naci. Ako neko ume da mi je nadje i postavi link, bila bih 😛

All I Have to Do is Dream

Dream, dream dream dream, dream, dream dream dream

When I want you in my arms,
When I want you and all your charms
Whenever I want you, all I have to do, is
Dream, dream dream dream

When I feel blue in the night,
And I need you to hold me tight
Whenever I want you, all I have to do, is
Dream, dream dream dream

I can make you mine, taste your lips of wine,
Any time, night or day