Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
And Janhvi gives another flop!!
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 30, 2025 Episode Discussion Thread
101 ways to patau your pati
Trump's 100% tariff on Bollywood films
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
Bigg Boss 19-Daily Discussion Thread- 30th September, 2025
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
What's next? (Multiple votes allowed)
The Pilot Pirates | Book Talk Reading Challenge 2025
Which faces u r fed up of watching
👻 The Manuscript Marauders 👻 BookTalk Reading Challenge October 2025
Originally posted by: Serviana
Gde si ti to skontala smekice? daj dokaze na sunce
Originally posted by: Serviana
Dobro dosla i od mene Sofi 🤗
Gledam ponovo ovaj snimak od juce i u jednom delu ima malo bradu,a u drugom je obrijan,mozda je jedan deo san a jedan nije😃😃
Mozda. Ko ce docekati popodne, bas sam nestrpljiva da saznam. Ona spavacica na njoj mislim da nije ona koju joj je poklonila Asima. Asimina je cini mi se bila na bretele?
Originally posted by: SOFFI007
SOFFI Smekice, jel mogu da te zamolim za prijateljstvo???😭😭 i ako me prihvata', da mi objasni' za PM... Bice mi lak'e😭😕😆
Zao mi je zbog tvojih nevolja. I sama sam vise puta boravila u "zoni sumraka" ali tebe izgleda bas poteralo. Nadam ce da ovaj put biti sve OK😉
I bolje sto nije Asimina😕 ne svidja mi se da za tu priliku obuce Asiminu spavacicu😕😕
Hvala vam drage moje na dobrodo'lici😆 Ali ja jo' uvek ne znam kolio dug mo'e biti jedan post, a da me ne izbace😕, i ovo je cisto ludilo ...naime slucajno sam se ulogovala preko 13 topika, i sa svoje druge mejl adrese(imam ih nekoliko zbog posla). Kada otvorim drugi mejl tamo nisam ulogovana ??!!??***?**A otkacili me kada sam stavila jedan od malo vecih smajlija??!!***??😕
A i sada kada treba da po'aljem post ...vidim kako me opet eliminisu😕, izgleda da mi njesudj..o da se dru'im sa vama...ali ja ne gubim nadu, 😆