EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #16 - Page 3

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

74.1k

Users

30

19k

Frequent Posters

medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago
Dosla sam i ja. Odlicna ideja ,Dali za topik.Kada moze nasa An da sanja zasto ne bi mogli mi isto👏
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Gde si ti to skontala smekice? daj dokaze na sunce

U onom delu gde je okrece prema sebi i blizu su kao da hoce da se poljube,

http://www.youtube.com/watch?v=ps2pOHI_oE8
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Dobro dosla i od mene Sofi 🤗

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Gledam ponovo ovaj snimak od juce i u jednom delu ima malo bradu,a u drugom je obrijan,mozda je jedan deo san a jedan nije😃😃

Mozda. Ko ce docekati popodne, bas sam nestrpljiva da saznam. Ona spavacica na njoj mislim da nije ona koju joj je poklonila Asima. Asimina je cini mi se bila na bretele?
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Mozda. Ko ce docekati popodne, bas sam nestrpljiva da saznam. Ona spavacica na njoj mislim da nije ona koju joj je poklonila Asima. Asimina je cini mi se bila na bretele?

I bolje sto nije Asimina😕 ne svidja mi se da za tu priliku obuce Asiminu spavacicu😕😕
smeker thumbnail

Originally posted by: SOFFI007

SOFFI Smekice, jel mogu da te zamolim za prijateljstvo???😭😭 i ako me prihvata', da mi objasni' za PM... Bice mi lak'e😭😕😆

Drage volje Soffi 😃 ali neznam iskreno kako to ide mislim kakva je procedura to oko prijateljstva😃
nn027 thumbnail

Zao mi je zbog tvojih nevolja. I sama sam vise puta boravila u "zoni sumraka" ali tebe izgleda bas poteralo. Nadam ce da ovaj put biti sve OK😉

nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

I bolje sto nije Asimina😕 ne svidja mi se da za tu priliku obuce Asiminu spavacicu😕😕

Vidi , sad sam u fazi da moze i Asimina spavacica. Moze bilo cija i bilo kakva samo da je spavacica i da je sto pre skine jer je najbolje i za nju i za nas da sto pre ostane bez nje!😛
SOFFI007 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Hvala vam drage moje na dobrodošlici😆 Ali ja još uvek ne znam kolio dug može biti jedan post, a da me ne izbace😕, i ovo je cisto ludilo ...naime slucajno sam se ulogovala preko 13 topika, i sa svoje druge mejl adrese(imam ih nekoliko zbog posla). Kada otvorim drugi mejl tamo nisam ulogovana ??!!??***?**A otkacili me kada sam stavila jedan od malo vecih smajlija??!!***??😕
A i sada kada treba da pošaljem post ...vidim kako me opet eliminisu😕, izgleda da mi nje
sudj..o da se družim sa vama...ali ja ne gubim nadu, 😆
smeker thumbnail

Hvala vam drage moje na dobrodo'lici😆 Ali ja jo' uvek ne znam kolio dug mo'e biti jedan post, a da me ne izbace😕, i ovo je cisto ludilo ...naime slucajno sam se ulogovala preko 13 topika, i sa svoje druge mejl adrese(imam ih nekoliko zbog posla). Kada otvorim drugi mejl tamo nisam ulogovana ??!!??***?**A otkacili me kada sam stavila jedan od malo vecih smajlija??!!***??😕

A i sada kada treba da po'aljem post ...vidim kako me opet eliminisu😕, izgleda da mi nje
sudj..o da se dru'im sa vama...ali ja ne gubim nadu, 😆

Dobro dosla 😃 budi upo*na😉