EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #16

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Dobro dosle u EX YU zemlju snova..Bajke su donele pahuljice u nase oci,kapci su nam postali teski,i polako smo utonule u san..
Svako ima pravo da sanja, sanjamo nocu a sanjarimo danju..
Opustite se, osetite se lakim poput pera i zakoracite pravo u zemlju bez pravila, zemlju gde je sve moguce , gde ste uvek vi u glavnoj ulozi , gde zakoni gravitacije vise ne vrede , gde su osecanja intenzivnija i ne postoji vreme ,ne postoji smrt,samo san...

EX YU scenario NM #15 https://www.indiaforums.com/forum/balika-vadhu/3445915/ex-yu-ansh-scenario-male-neveste-15
Edited by Daltoni - 12 years ago

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

74.1k

Users

30

19k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Ako moze Anandi da sanjari,mozemo i mi!Zar postoji razlika kada si u zemlji snova,sve postaje stvarno..😉
Edited by Daltoni - 12 years ago
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posto cu i sutra verovatno da kasnim... Dal, da se upisem na vreme...😆

Doletela iz zemlje bajki... u zemlju snova... Bilo mi lako... posto je blizu...

Dal, 🤗, hvala ti! ❤️

San ... ili java... Zar je bitno!?

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ako moze Anandi da sanja,mozemo i mi,koja je razlika kada si u zemlji snova,sve je stvarno..😉

Jedan pametan covek je rekao ''usamljenost nije u tome sto smo sami, nego u tome sto ne postoji nista za cim ceznemo .'' Dakle treba sanjariti i necemo nikad biti usamljeni. Ja i dan danas to radim i zato ponovo hvala za divnu ideju, opet cemo uzivati u carstvu snova kao sto smo u svetu bajki.👏
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Eto jesam rekla da ce me docekati sledeci topik 😆 Divne su slike Dal ,svaka ti cast kad imas toliko inspiracije 👏
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Draga Dal, hvala ti bas bas 🤗, nadala sam se, tj. potajno ocekivala da bi ovako mogao izgledati ovaj topik, upravo zbog toga sam se posebno obradovala. Zelim da sa tobom i svim nasim devojkama iz zemlje snova podelim nesto legendarno, sto mene podseca na neki daleki period mog zivota, kada je sve bilo drugacije... kao u bajci ili u snovima... ali: sanjati mozemo uvek, zar ne? 👏 Ovo je moj doprinos u ove sitne jutarnje sate:

http://www.youtube.com/watch?v=zQ9zycElysU
SOFFI007 thumbnail
Cestitam za novi topik,.. za nepresušnu inspiraciju...za originalnost...za...😊...za...😆.

Sa topicima idete brzinom svetlosti. ..😆😆...šta još reciii👏👏👏

SOFFI007 thumbnail
Cestitam za novi topik,.. za nepresu'nu inspiraciju...za originalnost...za...😊...za...😆.

Sa topicima idete brzinom svetlosti. ..😆😆...'ta jo' reciii👏👏👏

Opet sam bila u blokadi😡😡😡,znaci, ne mogu da ih pokapiram, više mi nije jasno ni koliko smem da pisem, ni koliko smajlica da stavim...😕,ali, necu više ni da vas smaram sa sobom,
Radujem se da sam u vašoj galaksiji, pa makar i kao slepi putnik😆😆😆
Nadam se da ce me bar neko prihvatiti za prijatelja😭😭 obecavam da cu biti dobra,😆 pošto sam opet naj mladja.😊😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Dobro jutro😃 Znaci sada smo u zemlji snova,nadam se da ce nasi snovi postati java kao i An

SOFFI007 thumbnail
Da li je moguce da se ovaj topik zamrzao na 2 strani ?????????????????😕😕😕

'''''''''''''''''''''''