EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #15 - Page 85

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.6k

Users

29

18.3k

Frequent Posters

dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kop93

Ganga je hrabrija osoba od An kad je u pitanju njen privatni zivot,dok ova nasa ima hrabrosti za spasavati druge, a kad je u pitanju ona, onda je kukavica. Dosad je bila darezljiva prema svima ,sem prema Sh!!! Njega je zakinila u svakom pogledu,i dobro je da se desio ovaj nesporazum,da preispita svoje postupke.

Covjek nemoze druge mijenjat,ali moze sebe!!!
Ovo pravilo bi trebala An da usvoji!!

Kopiceee😲🤗 Ne se jediti na An.😊 Ne oporavlja se tako lako od dozivljene tragedije😭, i ne mogu se krhotine razbijenog zivota sastaviti a da se ne vidi sav😊 Kopice 🤗 Ti bjese glavni An advokat😊 Nas zbunjuje to kako mi racunamo vrijeme od kako je bila svadba.Mogla bi nam Jasna pomoci oko toga.Neka se informise na onom forumu od svojih indijki.😊
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Vala, kad je mogao zbog babe da sipci po noci i pokupi J i vrati se u jutro da bi baba bila srecna, onda moze i zbog svoje dusice,( koju ce sigurno da zove i da cuje koliko je tuzna i potresena zbog svega) da sedne odmah posle razgovora sa ministrom i vrati se kuci. 😊

A tamo, ona ga ceka u spavacici, spremna da mu prizna svoju ljubav😳 i nas hrabri CS, nakon sto prezivi predinfarktno stanje (ugledavsi je bez sarija, palua i tone nakita), krene hrabro u akciju😳 i Shiv sit (zadovoljen😉) i sve forumasice (ovcice) na broju (hospitalizirane od enormne doze anshitisa)

👏👏 Loveansh ovo bi bila prava terapija za moju izmucenu dusu 😭
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Generacijo moja draga🤗ja razumem da ste izfrustrirane Singovim ,ali znali ste kakva je baba,itd,a sad je uz nasu Anandicu njena ljubav...to je bitno.
Zasto bi se opterecivali onda tim likovima o kojima nemamo vise nista za reci,jer je sve receno i mnogo pre kad je Anandi prezivljavala sve to sa njima,nisu toliko vredni nasih zivaca,nisu uopste,vredni su samo oni do kojih nam je stalo,AnSh...a sad Anandi mora osetiti i ono sto je Sh osecao...to CV namerno radi da bi mi videli sad koliko je njoj zapravo stalo do njega...jer nedavno se otkrila.. sad samo raste to u njoj 😉 .Pise ti TERAPEUT🤣

Hvala Dr. terapeut
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: jadra211

Tinice Bambinice, nisam ni ja, bas mi je zao 😭😭... valjda ce nas Bikica obradovati u najskorije vreme... makar da nam na vreme najavi pa da cucimo u zasedi - ona kaze hop, a mi skocimpo kao Sid u toku snimanja 😆😆😆

samo nas dve Cry... jos sam dezurala 15 minuta, jos reko aj dok si u kancelariji stavi opet, i nista, Bikica me izignorisala Cry
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Ja ko pala sa Marsa, uletela sam samo na brzinu da procitam LU, radim 🤢... draga Loveansh hvala puno ❤️
smeker thumbnail
Edited by smeker - 12 years ago
sladjana333 thumbnail

Vala, kad je mogao zbog babe da sipci po noci i pokupi J i vrati se u jutro da bi baba bila srecna, onda moze i zbog svoje dusice,( koju ce sigurno da zove i da cuje koliko je tuzna i potresena zbog svega) da sedne odmah posle razgovora sa ministrom i vrati se kuci. 😊

A tamo, ona ga ceka u spavacici, spremna da mu prizna svoju ljubav😳 i nas hrabri CS, nakon sto prezivi predinfarktno stanje (ugledavsi je bez sarija, palua i tone nakita), krene hrabro u akciju😳 i Shiv sit (zadovoljen😉) i sve forumasice (ovcice) na broju (hospitalizirane od enormne doze anshitisa)

smeker thumbnail
Evo slikeee Dal,😃 pa da brisem
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Kopiceee😲🤗 Ne se jediti na An.😊 Ne oporavlja se tako lako od dozivljene tragedije😭, i ne mogu se krhotine razbijenog zivota sastaviti a da se ne vidi sav😊 Kopice 🤗 Ti bjese glavni An advokat😊 Nas zbunjuje to kako mi racunamo vrijeme od kako je bila svadba.Mogla bi nam Jasna pomoci oko toga.Neka se informise na onom forumu od svojih indijki.😊

Dadi 🤗 znam ja to,ali me bas ljuti sto je svu paznju usmjerila na Singove,ona se mora odlijepit od njih vec jednom.Nisam protiv da ih posjecuje to sam vec jednom pisala,ali jesam protiv da im sve daje😡 a Sh nista. 😕 Uvijek sam imala razumijevanja za njene postupke ali ovdje je granica mog razumijevanja pukla,skroz...Ouch
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Nesto vise o mehendiju:
Mehendi,odnosno oslikavanje tela kanom, je istocna tradicija.Potice iz Indije,ali se radi i u arapskim zemljama Bliskog istoka.U Indiji se koristi sveze izdrobljen list kane,a u Tunisu se koristi harkus.U Indiji se dan pred vencanje odvija ceremonija mehendi,gde mlada bira sare koje ce joj iscrtati na rukama i stopalima i sluze za prizivanje dobre srece i teranje zlih duhova.Ta ceremonija je onoliko vazna koliko i samo vencanje, jer se organizuje svecana vecera,a gosti igraju i pevaju u cast mladencima.Medutim,ne jede se za istim stolom i svako se posluzuje kada ogladni i kada njemu odgovara,ne obaziruci se na druge.
Edited by Jeca - 12 years ago