EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #15 - Page 83

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.7k

Users

29

18.3k

Frequent Posters

olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bikica

Ali u pitanju je kosuljica siva,ja mislim da ga ona nije ni videla u njoj,jer on je bio na poslu kad ga je zvala da pita za babu,bilo je jutro,i nisu se ni videli,a on svaki dan na posao obuce novu kosuljicušŸ˜†
a ona sanjari da je bas u toj kosuljici sivoj...pitanje je sad

Tooo Biki!!! Ja stalno vicem kosulja, kosulja, konacno da mi se neko pridruzi šŸ‘
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: saska

Uuu, sto bih volela da pukne bruka sad po selu da je Ja sad priveo udatu zenu, prosli put ostavio svoju,sad ovo,a vec se izgleda komentarise, gde ces Singove udriti u cast i postenje

Primetila sam da ponavljam stalno iste reci kad se iznerviram, sta cu,izvinjavam se ,ali CV me toliko izlude da pocnem da mucam,sad odoh,valjda cu vas zateci ovde kad se vratim da ne bih zalutala ko prosli putšŸ˜†
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Ja se svima izvinjavam sto je skoro svaki drugi post moj,ali morala sam nekako bes da izbacim iz sebe šŸ˜†

Jeco nemas sta da se izvinjavas,nisi jedina koja izbacuje zadnjih dana lavu,uz tebe sam šŸ˜‰šŸ˜†
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Ali u pitanju je kosuljica siva,ja mislim da ga ona nije ni videla u njoj,jer on je bio na poslu kad ga je zvala da pita za babu,bilo je jutro,i nisu se ni videli,a on svaki dan na posao obuce novu kosuljicušŸ˜†

Izgleda da od njenih snova vise nema nista, onaj prosli je bio pre mesec dana
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: olla

Ma reci ce mu An kada je bude pozvao koliko joj nedostaje, on ce se lepo odmah okrenuti nazad i stici taman kad bude vreme za spavanje i ona se bude raspremala 😳 ja sam dosadna, ali ljudi - u istoj je kosulji, sa ovim kariranim delom na kragni iznutra šŸ˜† koji ministar koji bakraci, zna se ko je njemu najvazniji 😳😳

I ja s**tim da ce biti tako nekako. A mozda ce se sutradan vratiti i sve ce se desiti na javi. On stvarno ima istu kosulju a nije poneo nikakav prtljag da se moze presvuci. Anandi nije videla u kakvoj je kosulji on otisao da bi mogla da ga sanja u njoj.
Edited by Dora77 - 12 years ago
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Tooo Biki!!! Ja stalno vicem kosulja, kosulja, konacno da mi se neko pridruzi šŸ‘

Ma mrzelo Sida da se presvlaci šŸ˜‰ šŸ˜†
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

OllašŸ¤— Ona ga zvala da ide kod babe pitala,jutro..bila dugo tamo,posla doma nije ga zatekla,on otisao...da su ih prikazali ujutru skupa pa hajde nego ovako...mozda on zavrsiti brzo sa ministrom i vrati se u ponoc,pred zoru...ko ce ga vise znati...bitno da ona nabujala od ljubavi😳
Edited by Bikica - 12 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

CV nas na fin nacin iz...a😔 da vise neznamo sta je san, a sta java,a logika je davno seriji rekla "laku noc"🤢

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Volem te Biki kako razmisljasšŸ¤— ā¤ļøJa bih naravno volela da to nije san, i u pravu si malo bi ga preterali sa tolikim snovimašŸ˜›. Ahhh 😳sada jos nestrpljivije cekam sutrasnju epizodu.
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kop93

CV nas na fin nacin iz...a😔 da vise neznamo sta je san, a sta java,a logika je davno seriji rekla "laku noc"🤢

I nema nameru da kaze "dobro jutro" 🤢