EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #14 - Page 44

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

94.8k

Users

27

18.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago
Ovaj scenario sa Ashimom vrlo je slican jednoj od prica koje sam ranije procitala. Ovi iz CV malo "virkaju" izgleda. A sto se tice Maxia, lepo bi bilo da i njemu nadju nekog da se zaljubi. Ja bih volela da to bude Guli.😊
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Dora77

Bilo je nekih prica kad je Mahi usao u seriju da ce Ashima i on postati par.

Mozda Asima ubedi anadi da skine onu maramu preko glave😉
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Evo ono malo sto sam uspela da skontam, ali je dosta nepotpuno, fali svasta nesto:

Kaze kako je Balika jedna od najpopularnijih serija, dosta ljudi je gleda...

Najbitnija osoba u njegovom zivotu? Majka.

Postoji li nesto sto bi rekao svojoj majci? Ne postoji to nesto sto joj jos nisam rekao,mnogo te volim, nadam se da cu postati dete, sin onakav kakvog si uvek zelela da imas.
Kako bi trebalo da izgleda jedan tvoj dan? Ne desava se nista zanimljivo, jutarnja kafa, tacno u sest sam u teretani, snimam do devet uvece
Moram da se naspavam, san mi je potreban, kako bi mogao da se probudim sledeceg dana, da bi isao u teretanu.
Kakav je Shiv sa Anandi van seta? Dobro se zabavljamo... (mislim da je ovde rekao i da hemija koja postoji na setu ne postoji i van njega, tipa nisu zajedno 😆)
Cemu se divis kod Prats? Nacinu na koji obavlja posao, nacinu na koji igra Anandi...
Edited by kaliopa - 12 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Evo ono malo sto sam uspela da skontam, ali je dosta nepotpuno, fali svasta nesto:

Postoji li nesto sto bi rekao svojoj majci? Ne postoji to nesto sto joj jos nisam rekao,mnogo te volim, nadam se da cu postati dete, sin onakav kakvog si uvek zelela da imas.
Kako bi trebalo da izgleda jedan tvoj dan? Ne desava se nista zanimljivo, jutarnja kafa, tacno u sest sam u teretani, snimam do devet uvece
Moram da se naspavam, san mi je potreban, kako bi mogao da se probudim sledeceg dana, da bi isao u teretanu.
Kakav je Shiv sa Anandi van seta? Dobro se zabavljamo... (mislim da je ovde rekao i da hemija koja postoji na setu ne postoji i van njega, tipa nisu zajedno 😆)
Cemu se divis kod Prats? Nacinu na koji obavlja posao, nacinu na koji igra Anandi...

AAA 😆 ko ga je uopste pitao za hemiju😆😆 cim negira ... ko zna
doka1709 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Dora77

Dobro jutro svima !
Vidim da jos niko nije postavio. Uzivajte!
http://www.dailymotion.com/video/xxarl1_anandi-and-shiv-haule-haule-rab-ne-bana-di-jodi_fun#.USG4jvL-XYg

Titlovani VM sa prevodom na naski.

Bas pisana za nase golupcice!!!
nn027 thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Ih ljubi ga majka. Samo ne rece , majkino sunce, sta ce on biti mami kad poraste veliki decak😕
Ko ga ne zna...😉
kaliopa thumbnail

Originally posted by: smeker

AAA 😆 ko ga je uopste pitao za hemiju😆😆 cim negira ... ko zna

Cuti zeno, ce te spankuje Jasna 😆
nn027 thumbnail

Prelepa i premorena nasa devojcica😊
kaliopa thumbnail

Originally posted by: nn027

Ih ljubi ga majka. Samo ne rece , majkino sunce, sta ce on biti mami kad poraste veliki decak😕
Ko ga ne zna...😉

Hahaha 😆 😆 Primetila sam po njegovim intervjuima, dosta je vezan za majku, cini mi se da mu je otac preminuo...
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Tek da znate, da me posle ne zezate...Najnoviji intervju sa Sidom...obratite paznju na delove o Prats...Prevela mi Aditi...tj prepricala..

Sid spoke in so much in English 😉 so you will understand it. 😃

Briefly I let you know

He told he gradutually came in Acting because he was his modeling.

He went into Modelling becoz of his Mom pushed him since he spent lots of time in front of Mirror 🤣

Then he said He & Pratz get along like house on fire . He said Pratz is good actor too & at vry young age she got this opportunity to act with Big Star.

He said Unlike on screen he shared exactly opp off screen chemistry with her. 😳He played pranks pulling each other legs. 😆

Then he said good things about Shanshank ( Jagya) Anup (Bhiaron ) Satyajeet ( Basant)
Smita ( sumitra) Sheetal ( Gehna) & Surekha Jee ( dadisa). He told he shared good comfort level with all of them.

He even said he knows Pratz before joining BV 😉

He found each cast of BV is down to earth & they welcome him nicely

He said he is not like Shiv but now he plays this character he want to be like Shiv

He also said he close his MOM wish her on Valentine too

He told his schedule too He wakes up 5:30 am go to Gym then Shoot comes back 10:30 then go to bed

He is particular abt his Beauty sleep ( well I said this) so he rarely go to party & stuff

Boring life 😆

Again he said If he has any FANs he wants to thank them all 🤗