Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
NOODLES VRATH 16.10
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
i support farhana
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Who is most loved character in gen 4?
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Story- Tortoise to Rabbit😜
Acha wala gunda
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
Mozda Asima ubedi anadi da skine onu maramu preko glave😉
Bilo je nekih prica kad je Mahi usao u seriju da ce Ashima i on postati par.
Evo ono malo sto sam uspela da skontam, ali je dosta nepotpuno, fali svasta nesto:
Kaze kako je Balika jedna od najpopularnijih serija, dosta ljudi je gleda...Najbitnija osoba u njegovom zivotu? Majka.Postoji li nesto sto bi rekao svojoj majci? Ne postoji to nesto sto joj jos nisam rekao,mnogo te volim, nadam se da cu postati dete, sin onakav kakvog si uvek zelela da imas.Kako bi trebalo da izgleda jedan tvoj dan? Ne desava se nista zanimljivo, jutarnja kafa, tacno u sest sam u teretani, snimam do devet uveceMoram da se naspavam, san mi je potreban, kako bi mogao da se probudim sledeceg dana, da bi isao u teretanu.Kakav je Shiv sa Anandi van seta? Dobro se zabavljamo... (mislim da je ovde rekao i da hemija koja postoji na setu ne postoji i van njega, tipa nisu zajedno 😆)Cemu se divis kod Prats? Nacinu na koji obavlja posao, nacinu na koji igra Anandi...
Dobro jutro svima !
Vidim da jos niko nije postavio. Uzivajte!
http://www.dailymotion.com/video/xxarl1_anandi-and-shiv-haule-haule-rab-ne-bana-di-jodi_fun#.USG4jvL-XYg
Titlovani VM sa prevodom na naski.
Evo ono malo sto sam uspela da skontam, ali je dosta nepotpuno, fali svasta nesto:
Kaze kako je Balika jedna od najpopularnijih serija, dosta ljudi je gleda...Najbitnija osoba u njegovom zivotu? Majka.Postoji li nesto sto bi rekao svojoj majci? Ne postoji to nesto sto joj jos nisam rekao,mnogo te volim, nadam se da cu postati dete, sin onakav kakvog si uvek zelela da imas.Kako bi trebalo da izgleda jedan tvoj dan? Ne desava se nista zanimljivo, jutarnja kafa, tacno u sest sam u teretani, snimam do devet uveceMoram da se naspavam, san mi je potreban, kako bi mogao da se probudim sledeceg dana, da bi isao u teretanu.Kakav je Shiv sa Anandi van seta? Dobro se zabavljamo... (mislim da je ovde rekao i da hemija koja postoji na setu ne postoji i van njega, tipa nisu zajedno 😆)Cemu se divis kod Prats? Nacinu na koji obavlja posao, nacinu na koji igra Anandi...
Ih ljubi ga majka. Samo ne rece , majkino sunce, sta ce on biti mami kad poraste veliki decak😕
Ko ga ne zna...😉