Originally posted by: dadisabih
dobro jutro😊👏za topic👍🏼 🤗za sve vas🤗
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread - 7th October 2025
5 MONTHS LEAP 7.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 7, 2025 Episode Discussion Thread
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 3
HIGHER COURSE 8.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 8, 2025 Episode Discussion Thread
Katrina already welcomed a child via surrogacy?
Bring her in Gen 5
Abhimaan Edition: New Chapter Discussions
Naya safar college ka
Anupamaa 05 - 06 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Round 1 Slot 1 (Oct 7 6:30 PM IST / Oct 7 9 AM EST)
Now that's what I call a Wildcard
Round 1 Slot 2 (Oct 7 10:30 PM IST / Oct 7 1 PM EST)
Ananya Pandey - Chanel girl
ArIya/ETF OS: Rain, Coffee aur Thoda Pyaar
Like/Dislike/Neutral Week 6
🏏Cricket Forum Banner Contest Results Announcement🏏
Kaun banenge PL ke Mummy aur Papa(New)
Songs on All Tranportation
Originally posted by: dadisabih
dobro jutro😊👏za topic👍🏼 🤗za sve vas🤗
Uskoro ce u narednim mesecima poceti i Mahijeva ljubavna prica pa ce Ashima mozda takodje uskoro uci u seriju... Nadam se da ce Ashima pomoci Anandi da prizna ljubav Sivu, kao sto je i Mahi pomogao Shivu, i Ashima takodje zeli da vidi Anandi u vencanici.E sad, koliko sam procitala u clanku koji si objavila, Mahi kaze da bi se on RADOVAO kada bi njegov lik u seriji u nadolazecim mesecima imao i neku ljubavnu pricu... Dakle, ne znaci da ce stvarno biti toga, ali moze da bude. 😃 Kaze da veruje kako mu zanr romantike pristaje i on je vrlo romanticna osoba, smeje se.
Da ne planiraju neku pricu izmedju Asime i Mahija? Izvini, Jasna , ali pvo mi je to pali na pamet.😕😉
Uskoro ce u narednim mesecima poceti i Mahijeva ljubavna prica pa ce Ashima mozda takodje uskoro uci u seriju... Nadam se da ce Ashima pomoci Anandi da prizna ljubav Sivu, kao sto je i Mahi pomogao Shivu, i Ashima takodje zeli da vidi Anandi u vencanici.E sad, koliko sam procitala u clanku koji si objavila, Mahi kaze da bi se on RADOVAO kada bi njegov lik u seriji u nadolazecim mesecima imao i neku ljubavnu pricu... Dakle, ne znaci da ce stvarno biti toga, ali moze da bude. 😃 Kaze da veruje kako mu zanr romantike pristaje i on je vrlo romanticna osoba, smeje se.
Nadam se samo da ce pricu o J🐷 svesti na podnosljivu meru. Meni nije jasno da li je sad brak izmedju J 🐷 i G vazeci ili je to bilo samo onako na "divljaka" . Ako je vazeci onda on mora i od nje da se razvodi 😕 Ispade on u seriji nekakv zavodnik 🤢
Hvala Kaliopa🤗 a kako bi bilo da bacis malo pogled i na ovaj Sh interviju😉
Mislim ako bude tako videcemo mi An ljubomornu po prvi put.😉
Dobro kazes😡 kad pocne onako da se uvija oko njega bice haos😡 a ja necu moci to da gledam,sto iza kamera sto ispred😡😡
Nema na cemuu 🤗 Evo upravo ga bacam, mislim pogled 😆 ali mi je uzasno tesko da ga razumem sta prica... 😕Nesto o modelingu, cini mi se da je rekao kako mu je majka poludela kad je cula da ce time da se bavi... Sad cu da odslusam celo, stigla sam samo donekle. Pa ako cujem nesto pametno, ja cu da prenesem 😊 Kad dodje Love, mozda ce ona bolje to da odradi.
Da ne planiraju neku pricu izmedju Asime i Mahija? Izvini, Jasna , ali pvo mi je to pali na pamet.😕😉