EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #14 - Page 43

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

94.7k

Users

27

18.5k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: dadisabih

dobro jutro😊👏za topic👍🏼 🤗za sve vas🤗

Dadi,pa gde si ti? 😲 Nema te nesto 😕
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Uskoro ce u narednim mesecima poceti i Mahijeva ljubavna prica pa ce Ashima mozda takodje uskoro uci u seriju... Nadam se da ce Ashima pomoci Anandi da prizna ljubav Sivu, kao sto je i Mahi pomogao Shivu, i Ashima takodje zeli da vidi Anandi u vencanici.

E sad, koliko sam procitala u clanku koji si objavila, Mahi kaze da bi se on RADOVAO kada bi njegov lik u seriji u nadolazecim mesecima imao i neku ljubavnu pricu... Dakle, ne znaci da ce stvarno biti toga, ali moze da bude. 😃 Kaze da veruje kako mu zanr romantike pristaje i on je vrlo romanticna osoba, smeje se.

Hvala Kaliopa🤗 a kako bi bilo da bacis malo pogled i na ovaj Sh interviju😉
smeker thumbnail

Originally posted by: dadisabih

dobro jutro😊👏za topic👍🏼 🤗za sve vas🤗

Dobar dan😉
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Uskoro ce u narednim mesecima poceti i Mahijeva ljubavna prica pa ce Ashima mozda takodje uskoro uci u seriju... Nadam se da ce Ashima pomoci Anandi da prizna ljubav Sivu, kao sto je i Mahi pomogao Shivu, i Ashima takodje zeli da vidi Anandi u vencanici.

E sad, koliko sam procitala u clanku koji si objavila, Mahi kaze da bi se on RADOVAO kada bi njegov lik u seriji u nadolazecim mesecima imao i neku ljubavnu pricu... Dakle, ne znaci da ce stvarno biti toga, ali moze da bude. 😃 Kaze da veruje kako mu zanr romantike pristaje i on je vrlo romanticna osoba, smeje se.

Da ne planiraju neku pricu izmedju Asime i Mahija? Izvini, Jasna , ali pvo mi je to pali na pamet.😕😉
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: nn027

Nadam se samo da ce pricu o J🐷 svesti na podnosljivu meru. Meni nije jasno da li je sad brak izmedju J 🐷 i G vazeci ili je to bilo samo onako na "divljaka" . Ako je vazeci onda on mora i od nje da se razvodi 😕 Ispade on u seriji nekakv zavodnik 🤢

kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: smeker

Hvala Kaliopa🤗 a kako bi bilo da bacis malo pogled i na ovaj Sh interviju😉

Nema na cemuu 🤗 Evo upravo ga bacam, mislim pogled 😆 ali mi je uzasno tesko da ga razumem sta prica... 😕Nesto o modelingu, cini mi se da je rekao kako mu je majka poludela kad je cula da ce time da se bavi... Sad cu da odslusam celo, stigla sam samo donekle. Pa ako cujem nesto pametno, ja cu da prenesem 😊 Kad dodje Love, mozda ce ona bolje to da odradi.
Edited by kaliopa - 12 years ago
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: smeker

Dobro kazes😡 kad pocne onako da se uvija oko njega bice haos😡 a ja necu moci to da gledam,sto iza kamera sto ispred😡😡

Mislim ako bude tako videcemo mi An ljubomornu po prvi put.😉
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

To je daleko, ali bih vise voljela da se Mahi zaljubi u GULI,preslatka je i vragolasta😊 Asima bi mu bila kao mama. a k tome zaljubljena u brata mu Sh.😊 I uopste mi se taj lik nije svidjao.Sva je HEKTIK.Dzaba je CV vraca korijenima.Ona je rodjena i odrasla na zapadu, i prije ce Mahi biti asimiliran u zapadnjacke obicaje, nego sto ce Asima prihvatiti indijske.Sem hrane i nosnje njoj je ostalo nepoznanica a i ne odusevljava se ostalim.Ona je i Sh zvala da se vrati u London da zive😕
smeker thumbnail

Nema na cemuu 🤗 Evo upravo ga bacam, mislim pogled 😆 ali mi je uzasno tesko da ga razumem sta prica... 😕Nesto o modelingu, cini mi se da je rekao kako mu je majka poludela kad je cula da ce time da se bavi... Sad cu da odslusam celo, stigla sam samo donekle. Pa ako cujem nesto pametno, ja cu da prenesem 😊 Kad dodje Love, mozda ce ona bolje to da odradi.

Hvala ti u svakom slucaju❤️ si
Edited by smeker - 12 years ago
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: medena

Da ne planiraju neku pricu izmedju Asime i Mahija? Izvini, Jasna , ali pvo mi je to pali na pamet.😕😉

Bilo je nekih prica kad je Mahi usao u seriju da ce Ashima i on postati par.