EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #13 - Page 48

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.4k

Users

29

16.2k

Frequent Posters

Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

To je samo pretpostavka da ce Jag da ih prekine..ili nije..ne znam ,moracu to malo da istrazim jer sada zaista imam velika ocekivanja od sutrasnje epizode...Evo jos lebdim...

Pa mozda je to i samo nesa zebnja, jer bas kad ne treba nadje se neko da ih prekida, mozda ce sad malo da ih ostave na miru da se zavrsi zapoceto.😊
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: jadra211

Draga Dal, ne znam kako ce ostale, ali meni se ovo toliko dopalo da nastavljam sa svojom bojom sve dok se to bude moglo, bas mi se svidja kad smo sarene, nekako je veselije 🥳, samo moramo malo pripaziti da ne preteramo, da ne ispadnemo kao nas dragi CS ⭐️ 😆

Draga Jadra(nka), vidim da si shvatila poentu naseg sarenila na roze topiku,ali Kopica je kriva za sve kao i uvek,kada me vuce za jezik i tera da preduzimam drasticne mere..🤣🤣 Jos vam se i dopalo da budete sarene, pa od sada necete da krivite Sida,i njemu se sigurno dopada..🤣
Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: adjuric

Hvala Smeki, navikla sam da ti stalno nesto isceprkas i postavis, pa kad napravis mali zastoj odmah me basic u razmisljanje sto te nema. 😛

Nema je jer ponovo sigurno nesto ceprka i istrazuje,gora je od Serloka Holmsa..🤣
mima88 thumbnail

Originally posted by: adjuric

Pa mozda je to i samo nesa zebnja, jer bas kad ne treba nadje se neko da ih prekida, mozda ce sad malo da ih ostave na miru da se zavrsi zapoceto.😊

Pod uslovom da im mi kupimo kartu i posaljemo na bracno putovanje na samo nama znanu destinaciju
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

A vas dve navrcete vodu na svoju vodenicu,volele biste da Sid dodje u Srbiju,trebale ste precizirati i tacno koji grad ili da ipak obilazi sve prirodne lepote Srbije redom😊

Moze on da obidje i ostale prirodne lepote u EX YU ,ja i Jasna nemamo nista protiv..🤣
Cica thumbnail

Originally posted by: smeker

Vratio se😆😆😆 a taman sam se izlecila😆😆😆 sad je jos gore😆😆

Sad mu sigurno oprastas i za ono njegovo ''sarenilo'', sve si vec zaboravila. 😉
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: saska

Hvala svima vama Saska!!!! Volim vas!!!🤗

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Caps br 4
Bas je krasna ova slika na iPhone...i ja bi se zaljubila..i zagrlila...iPhone
Boze cujes'li mene sta ja lupetam...oprosti mi Boze...😳 sledi jos jedan duzi

15 51
15 53
15 54
15 55
15 56
15 57
15 58
15 59
15 60
15 61
15 62
15 64
15 65
15 66
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: jadra211

Ja sam nasla... I bas me briga sta drugi misle. 😆
Evo jos jedne istomisljenice! Potpuno ista prica, iako sam jezicar po struci, moje usi ne primaju sve jezike podjednako (turski npr. nikako, zao mi je ali tu ne mogu nista da ucinim), posto sam ljubitelj uporedne gramatike indoevropskih jezika (gde sanskrit ima jako veliku ulogu), mozda i zato hindi ima kod mene uvek prednost, tako da je BV jedina serija koju trenutno gledam i uzivam iz sve snage ⭐️😳 ❤️

Narode, ovo mi je 50.-ti po redu, jel bese sad imam pravo na 20 dnevno??? Jedva docekah, otkacinjali su me bas kad najmanje treba 😭😭 valjda sam sad postala dobar djak 😉

Moje misljenje je drugacije od vaseg. Meni ne smeta ni jedan jezik, ni bilo sta drugo. Gledala sam jos 90-tih ''Kasandru'' i nekoliko meksickih serija, tada sam gotovo bila naucila spanski, jer volim da slusam jezik i uz prevod reci se pamte same. Onda godinama nisam gledala nijednu, jer nisam htela da se ''navlacim''
Na poslu su svi pricali o turskim serijama, pogledala sam jednom jednu, nije bila dugacka i svidela mi se, ali ne volim sto ima tragican kraj, jer ipak su ovo savremene bajke u koje zelimo svi da verujemo. Mogu reci da njihove serije su dobro uradjene i da imaju lepe glumce, sto mislim da je presudno za uspeh serija, kao takvih. Tako da ovi nasi, pored ovoliko lepog naroda izgleda na tu glumacku akdemiju priliko prijema to ne uzimaju kao kriterijum i zato nikada necmo nista ni uraditi.
Sada pratim ''Sulejmana'' i serija je odlicna, lepi glumci, haljine koje nose glumice su ekstra, a o nakitu, za koji kazu da je pravi, pozajmljen iz muzeja, da vam ne pricam. Meni je interesantan turski jezik zbog prepoznavanja reci koje postoje u nasem jeziku.
''Malu nevestu'' sam slucajno pocela da pratim negde oko 100-te epizode na Pinku, jer mi je bila simpaticna mala An, medjutim ubrzo sam pronasla da preko neta mogu da pratim tekuce desavanje i onda je, u stvari stalno gledam bez prevoda i to je glavni razlog sto mi je Hindu slabo, da tako kazem ''usao u usi''.
To je moje misljenje. Ovde nadam se, vlada demokratija.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Dal, samo da kazem nesto ako uspem sa ovim cudom od mog kompjutera,pratim vas,ali recimo ne mogu da lajkujem,jer kako ubaci,tako odmah i izbaci,pridruzujem se svemu sto ste predlozile,za Sida sam uspela,za Prats recimo nisam,kako sta uspem,uspem,izgleda da mu treba jedna dobra generalka ili da leti kroz prozor,odmoricu ga sad malo pa da probam jos i za Vedo koju rec,eto