EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #13 - Page 47

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.5k

Users

29

16.2k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kaliopa

Evo i mene malo 😃 Prethodne komentare nemam vremena da citam, tako da se unapred izvinjavam ako me je neko nesto pitao, pa ostao bez odgovora 😊 Dal, uclanila sam se u fan klubove Prats i Sida i ostavila poruku 😳 Elem, i mene kopka sta je Shiv rekao u promou, i naisla sam na ovo: "anandi suddenly saying to shiv pyar ho gaya n he says pyar ho gaya ??? kise??" E sad, nasla sam da im ovo "kise" znaci "koga", tako da mislim da ju je pitao u koga se zaljubila 😆 😳

Bravo Kaliopice..nadam se da ce i ostali slediti nas primer i takodje ucestvovati..
Mislis da je rekao" U koga se zaljubila? " a ne : "Ko se zaljubio?"
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Daltoni

Imam jedno pitanje..Evo mozda Jasna moze najbolje da mi odgovori, ali ako neka od vas zna jos bolje..
U onom Smekericinom promou sa you tube-a ona mu je rekla " zaljubila sam se"ili "zbog zaljubljenosti" a on je skocio i rekao " ko se zaljubio" ili " u koga si se zaljubila"..To je mala razlika u njihovom govoru,samo jedno slovo,a ja ne mogu bas najbolje da pohvatam...

To su raspravljali i na AT ali mislim da su na kraju zakljucili da je pitao: ko se zaljubio?

Jadan Shiv kako je skocio!!🤣

Inace cure vidim da ste pisale na profilima Sida i Prats. Tako cemo svaki dan. I hocu da se izvinem onim curama koje nisu iz Srbije. Kad sam rekla da napisete greetings from Serbia...mislila sam da napisete iz koje zemlje ste, a ne bas Srbije. Jos bolje ako je vise razlicitih zemalja .

Ja sam evo napisala Spaniju cisto da se stekne utisak kako su popularni svuda.

Ljubim vas sve i volim puno!!! To sto sam napisala u AT je bilo od i iz srca!🤗
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Jeco,nadam se da snimas na pinku..

Hahahaha ...ovo mi je zvucalo kao Jeco iskreno se nadam za tvoje dobro da snimas na pinku!🤣😈
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Upravo sam postavila ovo u AT. Samo da znate 🤗

I have been really busy today but I managed to read all pages of this AT. Congo to everyone!!! I love my AT family!!❤️🤗

First a big thank to Khusi and Don for posting my small contribution to this celebration on the first page. I hope you liked it. I was so nervous about your reactions, coz all of you write so beautifully and it is hard to do as good as you do.

I also want to thank to all my girls for their nice words about me. You really touched my heart. And today I know that being phirangi is not my disadvantage but my quality, and today I know I belong here, I am one of you.

Thank to all OS writers for the lovely stories they gave to us. I really enjoyed reading them all. Thanks to all video and siggy makers. Awesome work girls.

And last but not least. Thanks to my ex-yu girls here in the forum. For their friendship , for their support for their love. Today I received many beautiful words from them and want to tell them that I am proud of them in the same way they are proud of me. Love you girls!!!🤗

[/QUOTE
Jasna, thank you for being such a wonderful person😊
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: smeker

Svrseno, sa toliko emocija je docarala pricu i ostavila bez teksta volim da citam njene price👏👏

Vedo👍🏼🤗

Prica je odlicna, mogli bi nesto ovako da nam prikazu👏
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Bravo Kaliopice..nadam se da ce i ostali slediti nas primer i takodje ucestvovati..
Mislis da je rekao" U koga se zaljubila? " a ne : "Ko se zaljubio?"

A vas dve navrcete vodu na svoju vodenicu,volele biste da Sid dodje u Srbiju,trebale ste precizirati i tacno koji grad ili da ipak obilazi sve prirodne lepote Srbije redom😊
Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: kop93

Koja reakcija od Sh,na An izjavu ljubavi!! 😆 Razrogacio i zapeo ocima,hahaha...😳🤣 E jest ga iznenadila na brzinu!!😆 A ona sva usplahirila se.😆

Da, Anandi ga iznenadi bas na brzinu, htela je sto pre da mu kaze, jer zna da on to zeljno ceka, a sigurno i nije mogla vise da drzi to osecanje u seb, koja sreca za njega. Kako je lepa onako blistava. 😊😛
Cica thumbnail

Originally posted by: loveansh

I am dead😳 Bravo Shmeks, ti si jedna vredna pcelica radilica😉 kad sve nadjes 🤗

Hvala Smeki, navikla sam da ti stalno nesto isceprkas i postavis, pa kad napravis mali zastoj odmah me basic u razmisljanje sto te nema. 😛
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Hahahaha ...ovo mi je zvucalo kao Jeco iskreno se nadam za tvoje dobro da snimas na pinku!🤣😈

Jasna spank spank..🤣🤣
mima88 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ja ne znam hocu li postavljati dalje caps...jer ja sad ova 3 dana vadim dosta izraza..

zato sto je ovo nesto posebno...❤️

Dusice sto se mene tice samo nastavi jer ti na moje lice donosis 😃 vec sam ti rekla da ja kroz tvoje slike vidim ono sto mi pomakne. Znaj da sam ti PUNO PUNO zahvalna ❤️ i 🤗