EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 64

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.3k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kaliopa

U neku ruku mi je drago sto cemo napokon videti sta je sa G, a u neku me nervira sto pored sveg prostora koji su dali Gangi, treba sad da gledamo i 🐷 kako putuje za Mumbaj i reakciju cele njegove porodice na to. Ima da ga odugovlace sa tim sad, jer znaju da publiku interesuje sta je sa G. A ovo How will Anandi face this situation? me neeeooopisivo nervira!! Sta bre ima ona tu da se suocava s tim?? 😡 Samo neki problemi, Anandi nikako da se opusti, i nek se teraju vise!

😡 necu da trosim reci na svinju vise,stvarno cu da pocne da skvicim😡😡
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Hvala ti🤗 ja pomislila da je nesto iz privatnog zivota😉

Hehe 😉 Nije, Sid ovde uglavnom prica o svojoj ulozi, da ce njegov ulazak u seriju biti grandiozan i ispricao je delic epizode.

Nema na cemu 🤗
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Anandi mi je mnogo slatka 👏 Ali oni su definitivno operisani od mode, ukusa, stila 🤢. Pa ko joj rece da obuje one cipele 🤣, em dezen, em visina stikle, em model... a da nespominjem da je svecanu haljinu obukla bez svilenih carapa 😕... Ma i Shiv kad mu vidim one razgazene, prljave cipele i odelo koje mu je konstantno veliko u ramenima, pantalone koje su mu broj vece 😕. Dodje mi da ih skinem pa obucem 😳 🤣
Shivu je jedino dobro kad obuce jens i one njegove 3-4 kosulje... valjda su i oni provalili pa ga skoro ne vade iz njih 🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Biki, kako je samo u toj sceni izgledala zaljubljeno..zasto nam sada ne prikazuju kako misli na njega ponekad,bilo bi nam lakse..

Dal ❤️...u pravu si...tada je sijala kao sunce...a sad nekako kao "polumesec",
scenaristi su se izgleda bas zapetljali sa njenim likom zestoko,preterali su,da su malo ublazili,zbog tog njenog straha,nesigurnosti u sebe,nego su njen lik srozali bas...
Nadam se da cemo uskoro videti opet to sunce koje sija ...iz njenih ociju...😳
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
s online mala nevesta,neka devojka je obavestila svoje forumasice i rekla svaka ti cast na trudu👏
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: sashka123

s online mala nevesta,neka devojka je obavestila svoje forumasice i rekla svaka ti cast na trudu👏

Moze link? 😊
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Cestitam Sladjo !!!
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Tina013

Anandi mi je mnogo slatka 👏 Ali oni su definitivno operisani od mode, ukusa, stila 🤢. Pa ko joj rece da obuje one cipele 🤣, em dezen, em visina stikle, em model... a da nespominjem da je svecanu haljinu obukla bez svilenih carapa 😕... Ma i Shiv kad mu vidim one razgazene, prljave cipele i odelo koje mu je konstantno veliko u ramenima, pantalone koje su mu broj vece 😕. Dodje mi da ih skinem pa obucem 😳 🤣

Shivu je jedino dobro kad obuce jens i one njegove 3-4 kosulje... valjda su i oni provalili pa ga skoro ne vade iz njih 🤣

Ako joj je onaj Hermafrodit stilista, onda ti je sve jasno 😕 Kakva moda. Moram samo da dodam da je bas mrsava u ovoj rozoj haljini.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Jao Jeco,pa 'de me nadje,mislis da i ja ne bih dala svoj doprinos svima vama tako lepim stvarima,pesmicama,novinskim clancima itd.da umem to da radim😆ali ako nije problem,dolazi mi cerka veceras pa ce mi ona to postaviti,ako ti dotle to ne pronadjes sama,ti si majstor bre za ove stvari😭 ovo ja placem jer sam neznalica za ove stvari