EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 26

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: alisa112

Ta je Bikice, sunce! 👏👏 Obozavam te! 🤗

U krevetu je... Valjda je pidzama... 🤣
Bila je siva... 😉 Sad je bela! 😆 Dakle, nova je!😆

Ako sta pazljivo pratim u epi... To je SH ⭐️!

Shiv se lepo covek presvlaci i spava u pizami,a ne ko Anandi, samo me cudi da joj nije rekao da ne mora da nosi maramu dok spava..Ako on zaista sve njene navike prihvati (ukljucujuci i one lose) onda joj i nije neki prijatelj, slazem se da ljude treba prihvatiti onakve kakvi su ali se to ne odnosi na babinu disciplinu i patrijarhalno vaspitanje-jesti posle muza, nositi istu odecu i danju i nocu,ne skidati maramu, stajati dok muskarci sede i tako dalje da ne nabrajam samo se nerviram..Pa ,oni koji su gledali od pocetka MN znaju da je Bago nosila maramu samo pred gostima a mala Anandi nije mogla da podnosi maramu na glavi..
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Jao Biki,ne da mu je dobra pizama,ova nasa slepica,domacica sveta Anandi mora da nosi malo naocare da ga bolje vidi..zamislite sutrasnju epizodu : Shiv u beloj tesnoj pizami a sve mu se ocrtava....Dajte brzo kofu ledene vode OMMM

Joj...Dal...sta rece...ocrtava......evo An ...ili da joj posudim moje🤣🤣
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Shiv se lepo covek presvlaci i spava u pizami,a ne ko Anandi, samo me cudi da joj nije rekao da ne mora da nosi maramu dok spava..Ako on zaista sve njene navike prihvati (ukljucujuci i one lose) onda joj i nije neki prijatelj, slazem se da ljude treba prihvatiti onakve kakvi su ali se to ne odnosi na babinu disciplinu i patrijarhalno vaspitanje-jesti posle muza, nositi istu odecu i danju i nocu,ne skidati maramu, stajati dok muskarci sede i tako dalje da ne nabrajam samo se nerviram..Pa ,oni koji su gledali od pocetka MN znaju da je Bago nosila maramu samo pred gostima a mala Anandi nije mogla da podnosi maramu na glavi..

Dal...❤️...on je prihvata...zato sto je veoma voli...samim tim ne zeli na bilo koji nacin da je povredi...recimo time sto bi jojj rekao za oblacenje,a sto se tice ostalog...video je on kakvo je stanje bilo kod babe pa kad je prvi put došao na veceru rekao je..tako da je polako prilagodjava ,naucice ona uz njega kojesta ,ona mora da se opusta uz njega...ne moze sad po babinim pravilima...o kojim je strogo vodila racuna...sve oni to razvlace...da bi postepeno prikazivali drugu An...
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Ona tako deluje ravnodusno kad je pored njega,nema ni naznake da je zaljubljena.Svaka druga zena bi bar pogledala ,flertovala ali ne i ona.Tako da sto vise gledam epizode sve vise imam argumenata za sudjenje😡Zagrljaj, to je bilo zato sto je bila tuzna a on bio najblizi pa mu se bacila u zagrljaj😡Dugme zato sto je to duznost zene,jeste videli kako je gleda dok stavlja njegove stvari na krevet,tuzno jer zna da to radi iz obaveze.Dosadice njemu to,i meni bi😡,smorise me nacisto,😡😡
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dal...❤️...on je prihvata...zato sto je veoma voli...samim tim ne zeli na bilo koji nacin da je povredi...recimo time sto bi jojj rekao za oblacenje,a sto se tice ostalog...video je on kakvo je stanje bilo kod babe pa kad je prvi put do'ao na veceru rekao je..tako da je polako prilagodjava ,naucice ona uz njega kojesta ,ona mora da se opusta uz njega...ne moze sad po babinim pravilima...o kojim je strogo vodila racuna...sve oni to razvlace...da bi postepeno prikazivali drugu An...

POSTEPENO KAZES..
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: shmeker

Eh dal😳 a nasa domacica ce sa maramom u krevet da je slucajno ne bi pipnuo😡

[/QUOTE

Resio bi nas ⭐️ lako problem sa maramom, 😉da ona *oce...imaju oni u genima hiljadugodisnju tradiciju po spo*nom pitanju👏, treba samo poceti...🤣 Uvek je najtezi pocetak, mada njoj nije pocetak, valjda nije😉, mada ko zna. mozda u tom grmu lezi zec😉, a mi to ne znamo, pa se cudimo do besvesti vec danima.😆 Videcemo uskoro, kad ⭐️ ima strpljenja moramo ga i mi imati.😃

Daltoni thumbnail

Ona tako deluje ravnodusno kad je pored njega,nema ni naznake da je zaljubljena.Svaka druga zena bi bar pogledala ,flertovala ali ne i ona.Tako da sto vise gledam epizode sve vise imam argumenata za sudjenje😡Zagrljaj, to je bilo zato sto je bila tuzna a on bio najblizi pa mu se bacila u zagrljaj😡Dugme zato sto je to duznost zene,jeste videli kako je gleda dok stavlja njegove stvari na krevet,tuzno jer zna da to radi iz obaveze.Dosadice njemu to,i meni bi😡,smorise me nacisto,😡😡

E sada da te oraspolozim, suprotno Anandi,Prats ne propusta priliku da ga pipka..sad sam gledala neke stare intervijue sa Bagine sahrane ,malo malo pa osmeh,pa pogled ,pa cap za ruku, pa se kao zadrzi za njega dok se smeje...EEE procitali smo je, a i on je sumnjiv u zadnje vreme..😉
Edited by Daltoni - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Po...svemu sudeci..ona ce tebe nacisto...izludeti...nece biti da bolujes od "Sivovitisa"
nego nova dijagnoza "Anti Ananditisa"🤣🤣🤣
Moracemo otvoriti jos jednu ustanovu...inace odosmo mi svi...nacisto...😉
smeker thumbnail
POSTEPENO KAZES..

🤣🤣 e bas tako,posle necu ni da gledam
smeker thumbnail

Originally posted by: Bikica

Po...svemu sudeci..ona ce tebe nacisto...izludeti...nece biti da bolujes od "Sivovitisa"
nego nova dijagnoza "Anti Ananditisa"🤣🤣🤣
Moracemo otvoriti jos jednu ustanovu...inace odosmo mi svi...nacisto...😉

🤣🤣U pravu si biki 🤣ona me strasno iritira,slatka mi je volim da ih gledam zajedno ali bi je izlupala da nezna gde bije.Pokusavala sam da opravdam njeno ponasanje ali ne ide,gledam danas epizodu na pinku ,pa on se njoj udvarao otvoreno i ona je znala sta on ocekuje od braka,kao sto je on znao da ona njega ne voli.Ali on se trudi a ona nista😡😡