EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 12

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago
Kad je sudjenje,u 21h ili 23h? ๐Ÿ˜ƒ
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dancic...devojke...kako smo spavali...svratih i ja malo...
Niste mi rekle kako vam se svidja naslovna strana Cosmop... ๐Ÿ˜†
p.s.Mi danas necemo imati izgleda seriju...๐Ÿ˜† tj...necemo imati sta gledati...
Edited by Bikica - 12 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Kad je sudjenje,u 21h ili 23h? ๐Ÿ˜ƒ

Jeco posto je advokat odbrane Serviana-Jasna zauzeta u 21 ,najverovatnije ce biti u 23 h ,mada cekam potvrdu..Volela bih da ona licno potvrdi jer nece mi biti zanimljivo bez nje ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜†, toliko brani Anandi po forumu i tvrdi da je zaljubljena u Shiva..pa cak ona i Kopica njihovoj deci smisljaju imena..da mi je prosto merak da dokazem suprotno i oslobodim naciju zabluda a Anandi i CV optuzim za postavljanje laznih nada radi zadrzavanja publike ๐Ÿ˜†..I Jasna i Kopica su veoma inteligentne cure,pa ocekujem zestoku borbu..Lepo je sto si i ti za opciju B) ,odnosno na strani tuzitelja tj mene..Mogu li da te pozovem da svedocis?
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dancic...devojke...kako smo spavali...svratih i ja malo...

Niste mi rekle kako vam se svidja naslovna strana Cosmop... ๐Ÿ˜†
p.s.Mi danas necemo imati izgleda seriju...๐Ÿ˜† tj...necemo imati sta gledati...

Dancic Biki,kako to mislis, danas nema serije???๐Ÿ˜•
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dancic Biki,kako to mislis, danas nema serije???๐Ÿ˜•

Dal...๐Ÿค—tj...mi necemo imati izgleda sta gledati...pa kao da je i nece biti..na to se odnosilo...
jer koliko vidim...J...Ganga...i ostali likovi...doce do izrazaja u danasnjoj epizodi ili se to meni
nekim slucajem pricinjava...๐Ÿ˜†,
Daltoni thumbnail

Dal...๐Ÿค—tj...mi necemo imati izgleda sta gledati...pa kao da je i nece biti..na to se odnosilo...
jer koliko vidim...J...Ganga...i ostali likovi...doce do izrazaja u danasnjoj epizodi ili se to meni
nekim slucajem pricinjava...๐Ÿ˜†,

Biki, ๐Ÿค— ja sam nesto naucila o BV do sada a to je da me CV najvise iznenade kada se najmanje nadam..Naravno,mozda to ovog puta nije slucaj,ali ko to zna ,videcemo..nada poslednja umire..๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Edited by Daltoni - 12 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Jeco posto je advokat odbrane Serviana-Jasna zauzeta u 21 ,najverovatnije ce biti u 23 h ,mada cekam potvrdu..Volela bih da ona licno potvrdi jer nece mi biti zanimljivo bez nje ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜†, toliko brani Anandi po forumu i tvrdi da je zaljubljena u Shiva..pa cak ona i Kopica njihovoj deci smisljaju imena..da mi je prosto merak da dokazem suprotno i oslobodim naciju zabluda a Anandi i CV optuzim za postavljanje laznih nada radi zadrzavanja publike ๐Ÿ˜†..I Jasna i Kopica su veoma inteligentne cure,pa ocekujem zestoku borbu..Lepo je sto si i ti za opciju B) ,odnosno na strani tuzitelja tj mene..Mogu li da te pozovem da svedocis?

Sta je nama zenama potrebno da se zaljubimo?Pretpostavljam da nas prvo privuce fizicki izgled,prorade neki leptirici,pa ako nas onda taj muskarac pocne da obasipa paznjom,ako nam svakim svojim gestom pokazuje ljubav.razumevanje.ako stoji cvrsto iza nas u svakom nasem postupku,ako prevrne i nebo i zemlju da nas ucini srecnim,mislim,sta je jos potrebno da uradi?Nego Dal,mogla bi ti na optuzenicku klupu da stavis scenariste jer ovo sto oni sada rade po meni nema vise nikakav smisao,onako kako meni izgleda,naravno ne morate da se slozite sa mnom,zena koja je od detinjstva bila zrtva ne moze pronaci srecu u zivotu,a muskarac koji je svakakve gadosti prema svima radio,bice nagradjen,ovencan cvecem i slavom.
Bikica_Biki thumbnail

Koliko sam obavestena..da ce se veceras desavati sudjenje-ja sam pripremila...sledece,,,
A...ja...za to vreme...cu...da... ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Sudnica...u ...kojoj..ce...se..odrzati..sudjenje...molimo gledaoce da prate...prenos...
Sudijina...palica...๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† ...Molimo za mir u toku sudjenja...๐Ÿ˜†
Optuzena:Anandi-S.S.
Edited by Bikica - 12 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: sashka123

Sta je nama zenama potrebno da se zaljubimo?Pretpostavljam da nas prvo privuce fizicki izgled,prorade neki leptirici,pa ako nas onda taj muskarac pocne da obasipa paznjom,ako nam svakim svojim gestom pokazuje ljubav.razumevanje.ako stoji cvrsto iza nas u svakom nasem postupku,ako prevrne i nebo i zemlju da nas ucini srecnim,mislim,sta je jos potrebno da uradi?Nego Dal,mogla bi ti na optuzenicku klupu da stavis scenariste jer ovo sto oni sada rade po meni nema vise nikakav smisao,onako kako meni izgleda,naravno ne morate da se slozite sa mnom,zena koja je od detinjstva bila zrtva ne moze pronaci srecu u zivotu,a muskarac koji je svakakve gadosti prema svima radio,bice nagradjen,ovencan cvecem i slavom.

Ta prica o njegovom pokajanju,iskupljenju i ponovnom pocetku mi je ๐Ÿคข..Toliko, da uopste ne zelim da razmisljam o njemu..lepo premotam kada ga vidim i super..I ne brini Saska,ljudi koji tako rade u zivotu uvek ostavljaju repove iza sebe, tako da pre ili kasnije moraju da se okrenu i nagaze na isti..๐Ÿ˜ก
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Koliko sam obavestena..da ce se veceras desavati sudjenje-ja sam pripremila...sledece,,,
A...ja...za to vreme...cu...da... ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Sudnica...u ...kojoj..ce...se..odrzati..sudjenje...molimo gledaoce da prate...prenos...
Sudijina...palica...๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† ...Molimo za mir u toku sudjenja...๐Ÿ˜†
Optuzena:Anandi-S.S.

Biki, iz dana u dan sve me vise odusevljavas! ๐Ÿ˜ƒ ๐Ÿ˜ƒ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘