EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 10

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Meni za laku noc...a vama za dobro jutro😛
Edited by Bikica - 12 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Balika vadhu trps decreased this week 4.4:((( last week 5.0
all bcoz of jagya drama :((

http://scrutinybykhimaanshu.blogspot.in/2013/01/trp-grp-ratings-from-13th-january-2013.html

Evo pa nek se oni zezaju sa prikazivanjem 🐷

Dobro jutro👍🏼👍🏼
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dakle ovako, pozivam Sladjanu da otvori pretres,da se saslusaju svi svedoci i da se utvrdi da li je optuzena Anandi Shiv Raj Shekar :

a) Zaljubljena u svog supruga Shiv Raj Shekara ali jos uvek toga nije svesna

b) Nije zaljubljena u njega ali se veoma trudi da se zaljubi

Na strani optuzene su svi admini IF , svi clanovi AT,kao i ovde prisutne Jasna i Kopica , a na strani tuzitelja sam samo ja za sada..(Molim javno mnjenje da se izjasni povodom slucaja)

Pocinjemo sa saslusanjem i iznosenjem dokaznih materijala ,cim se porota okupi..😆😆😆
Predlazem da se sudjenje odrzi u sredu u 21 h po lokalnom vremenu ,ko se ne bude pojavio na sudjenju a bude pozvan kao svedok ,bice nasilno priveden..😆😆

Neka udje u zapisnik da prilazem "zahtev za javnu raspravu" br.1563 :

http://youtu.be/WMQLZkXe21I

🤣

Ja mislim da je pod B 👏 bravo za ideju bice interesantno
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Ja mislim da je pod B 👏 bravo za ideju bice interesantno

Smeki,ti si onda svedok tuzitelja, odnosno moj svedok, pripremi izjavu i dokaze..😆😉
smeker thumbnail
Vazi dal😆😆 imam dokaza koliko hoces😉
anastasija thumbnail
Na Pinku bila moja omiljena epi!!!🤪
Bikice ... 🤗 Jos jednom ...
Da li neko može da mi kaže gde mogu da pogledam ovu epizodu sa prevodom jer ja odkada gledam na netu- uopšte više ne gledam na PINK-u ali pošto je ovo bila i moja omiljena epizoda molim vas ako neko ima neki link???
Daltoni thumbnail
Ni ja nisam mogla sinoc da gledam epizodu na pinku,imala sam goste, kako mrzim kada mi neko bane bas u to vreme..😡..Zato,ako neko zna gde mogu da se nadju epi sa prevodom,i ja sam zainteresovana..
Daltoni thumbnail

Originally posted by: shmeker

Vazi dal😆😆 imam dokaza koliko hoces😉

Razbicemo ih 😉😆😆..ako pristanu da ucestvuju, mislim, ako se nisu predomislile i presle na nasu stranu..😆😆
Daltoni thumbnail

Jagya brings happiness to his family in Balika Vadhu

Wednesday, January 23, 2013 | 2:36:56 PM IST (+05:30 GMT) 0 Comments Jagya brings happiness to his family in Balika Vadhu

Sankrant festival celebrations in Colors' Balika Vadhu...

In the upcoming episode of the Colors' popular daily soap Balika Vadhu, we will see that Jagya brings happiness to his family by saying that his name plate in the hospital should read Dr. Jagdish and not Dr. Jagat. The family is extremely delighted with this drastic change in their son.

Kalyani announces the celebration of Sankrant festival and invites Shiv and Anandi to join them in the celebrations at their place.

On the other hand Ratan and his family are also preparing for the festival and ask Ganga to do all the preparations along with cooking the food for all the guests coming at their home. Ganga who is finding difficulties in surviving at Ratan's place plans to escape on the day of the grand celebrations.

To watch this interesting episode do watch Colors tonight at 8pm.

Reporter and Author:Krishma Solanki
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Daltoni

Dakle ovako, pozivam Sladjanu da otvori pretres,da se saslusaju svi svedoci i da se utvrdi da li je optuzena Anandi Shiv Raj Shekar :

a) Zaljubljena u svog supruga Shiv Raj Shekara ali jos uvek toga nije svesna

b) Nije zaljubljena u njega ali se veoma trudi da se zaljubi

Na strani optuzene su svi admini IF , svi clanovi AT,kao i ovde prisutne Jasna i Kopica , a na strani tuzitelja sam samo ja za sada..(Molim javno mnjenje da se izjasni povodom slucaja)

Pocinjemo sa saslusanjem i iznosenjem dokaznih materijala ,cim se porota okupi..😆😆😆
Predlazem da se sudjenje odrzi u sredu u 21 h po lokalnom vremenu ,ko se ne bude pojavio na sudjenju a bude pozvan kao svedok ,bice nasilno priveden..😆😆

Neka udje u zapisnik da prilazem "zahtev za javnu raspravu" br.1563 :

http://youtu.be/WMQLZkXe21I

🤣

Dal nije fer!! U 9 uvece ja sam na putu kuci s posla. Menjaj vreme!! Jel mogu ja da pozovem svedoke?