EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 14

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kop93

Vidim da su pripreme u toku za sudenje 😉😆,ostajem i dalje pod tockom A.😆 Jasna je istomisljenica,a jos se niko nije javio da nam se pridruzuje...hmmm hajde cure bez straha 😉😆 Voljela bih znati ko je jos nas istomisljenik i da lijepo stisne ispod ovog komentara "Like"⭐️😆.Hvala lijepo!!!❤️ 😆 Molicu lijepo u zapis da ude i danasnja epizoda!! 🤓😃 Uff jedva cekam!!!☢️🤣

Ne slazem se s vama ja sam pod tackom B ,i pobedicemo u ovom procesu,jer imamo dovoljno dokaza,da to nije ljubav nego samo zahvalnost🤣
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Vidim da su pripreme u toku za sudenje 😉😆,ostajem i dalje pod tockom A.😆 Jasna je istomisljenica,a jos se niko nije javio da nam se pridruzuje...hmmm hajde cure bez straha 😉😆 Voljela bih znati ko je jos nas istomisljenik i da lijepo stisne ispod ovog komentara "Like"⭐️😆.Hvala lijepo!!!❤️ 😆 Molicu lijepo u zapis da ude i danasnja epizoda!! 🤓😃 Uff jedva cekam!!!☢️🤣

Ja sam toliko zbunjena vise, da nemam pojma kome bih se priklonila... Taman poverujem da je vec zaljubljena u Sh, ali da to jos nije shvatila, a onda nam puste neku epizodu da padnes u nesvest i opet pocnem da sumnjam... Pokusavam da se stavim na njeno mesto i prosto mi je neverovatno da se jos nije zaljubila, toliko je godina proslo od kada vise nije sa J., kaze da ga vise ne voli, a Sh. je predivan prema njoj Znaci nema mane. O izgledu da i ne pricamo Lakse bi mi bilo kad bi nam stavili do znanja da je zaljubljena, ali da nije spremna za fizicki kontakt, nego ovako... ni jedno ni drugo. Po meni je to malo nerealno prikazano Totalno sam neodlucna... 😕
Edited by kaliopa - 12 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: shmeker

I njega smo stavili na razmisljanje,sad se i on pita da li ga voli?

Ma on je shvatio davno da ona njega voli!!! 😆 Ovo je samo slicica zastrasivanja,protivnicke strane!!!😉😃🤣
smeker thumbnail

Ma on je shvatio davno da ona njega voli!!! 😆 Ovo je samo slicica zastrasivanja,protivnicke strane!!!😉😃🤣

🤣🤣🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Ti ces Biki onda verujem biti zapisnicar na danasnjem sudu 😊

Kaliopice...ja bi predlozila Loveansh...da bude jedna od zapisnicara tokom ovog predstojeceg procesa...ja i Love... kao tim.. ....
Edited by Bikica - 12 years ago
smeker thumbnail

Pozdrav forumasice👍🏼 najbolje ste
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Vidim naostrila se protivnicka strana ali ni mi se ne damo..Smekerice i Jeco,hocu da sakupite sto vise dokaza kako bi ih razbile ,da se ne sakupe ni posle godinu dana..Imam odlicnu ekipu i uopste ne sumnjam u pobedu !!! 😆😉 😆😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Ma na ovoj slici se vidi da ce covek da dobije duboke zaliske od hvatanja za glavu dok ga ona zavoli 🤣🤣🤣
MarijaDj thumbnail
Explorer Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dakle ovako, pozivam Sladjanu da otvori pretres,da se saslusaju svi svedoci i da se utvrdi da li je optuzena Anandi Shiv Raj Shekar :

a) Zaljubljena u svog supruga Shiv Raj Shekara ali jos uvek toga nije svesna

b) Nije zaljubljena u njega ali se veoma trudi da se zaljubi

Na strani optuzene su svi admini IF , svi clanovi AT,kao i ovde prisutne Jasna i Kopica , a na strani tuzitelja sam samo ja za sada..(Molim javno mnjenje da se izjasni povodom slucaja)

Pocinjemo sa saslusanjem i iznosenjem dokaznih materijala ,cim se porota okupi..😆😆😆
Predlazem da se sudjenje odrzi u sredu u 21 h po lokalnom vremenu ,ko se ne bude pojavio na sudjenju a bude pozvan kao svedok ,bice nasilno priveden..😆😆

Neka udje u zapisnik da prilazem "zahtev za javnu raspravu" br.1563 :

http://youtu.be/WMQLZkXe21I

🤣

Ahahahhahahahah
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Vidim naostrila se protivnicka strana ali ni mi se ne damo..Smekerice i Jeco,hocu da sakupite sto vise dokaza kako bi ih razbile ,da se ne sakupe ni posle godinu dana..Imam odlicnu ekipu i uopste ne sumnjam u pobedu !!! 😆😉 😆😆

Ima da ih razbucamo ,ko mace 🤣muskatlu🤣