Originally posted by: kop93
Vidim da su pripreme u toku za sudenje 😉😆,ostajem i dalje pod tockom A.😆 Jasna je istomisljenica,a jos se niko nije javio da nam se pridruzuje...hmmm hajde cure bez straha 😉😆 Voljela bih znati ko je jos nas istomisljenik i da lijepo stisne ispod ovog komentara "Like"⭐️😆.Hvala lijepo!!!❤️ 😆 Molicu lijepo u zapis da ude i danasnja epizoda!! 🤓😃 Uff jedva cekam!!!☢️🤣
Ja sam toliko zbunjena vise, da nemam pojma kome bih se priklonila... Taman poverujem da je vec zaljubljena u Sh, ali da to jos nije shvatila, a onda nam puste neku epizodu da padnes u nesvest i opet pocnem da sumnjam... Pokusavam da se stavim na njeno mesto i prosto mi je neverovatno da se jos nije zaljubila, toliko je godina proslo od kada vise nije sa J., kaze da ga vise ne voli, a Sh. je predivan prema njoj Znaci nema mane. O izgledu da i ne pricamo Lakse bi mi bilo kad bi nam stavili do znanja da je zaljubljena, ali da nije spremna za fizicki kontakt, nego ovako... ni jedno ni drugo. Po meni je to malo nerealno prikazano Totalno sam neodlucna... 😕
Edited by kaliopa - 12 years ago