EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 13

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Jeco posto je advokat odbrane Serviana-Jasna zauzeta u 21 ,najverovatnije ce biti u 23 h ,mada cekam potvrdu..Volela bih da ona licno potvrdi jer nece mi biti zanimljivo bez nje 😉😆, toliko brani Anandi po forumu i tvrdi da je zaljubljena u Shiva..pa cak ona i Kopica njihovoj deci smisljaju imena..da mi je prosto merak da dokazem suprotno i oslobodim naciju zabluda a Anandi i CV optuzim za postavljanje laznih nada radi zadrzavanja publike 😆..I Jasna i Kopica su veoma inteligentne cure,pa ocekujem zestoku borbu..Lepo je sto si i ti za opciju B) ,odnosno na strani tuzitelja tj mene..Mogu li da te pozovem da svedocis?

Naravno,rado cu svedociti 😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Biki, iz dana u dan sve me vise odusevljavas! 😃 😃 👏 👏

Kaliopice......
Moram biti u toku sa desavanjima......to mi je posao...
zabeleziti......da bi gradjani bili obavesteni...😆😆😆
Za tebe od mene...
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: shmeker

Balika vadhu trps decreased this week 4.4:((( last week 5.0
all bcoz of jagya drama :((

http://scrutinybykhimaanshu.blogspot.in/2013/01/trp-grp-ratings-from-13th-january-2013.html

Evo pa nek se oni zezaju sa prikazivanjem 🐷

Dobro jutro👍🏼👍🏼

Dobar dancic svima. 😊

Bas mi je drago da im je pao rejting, jer preterase stvarno sa velicanjem 🐷 i sa Singovima koji su kolektivno oboleli od amnezije i zaboravili sve sto im je doticna individua radila.😡

Nego vidim da se spremna veliko sudjenje mojoj dragoj Anandi😭, nego imam veru u nase sudstvo😉 jer kako ono radi, proci ce mesecia mozda i godine 😲 , a dotle ce nasa A skontati koliko u stvari voli S, izroditi s njim sitnu decicu👏 i djaba vam onda proces😊

Ako budem u mogucnosti definitivno cu biti u publici.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

I njega smo stavili na razmisljanje,sad se i on pita da li ga voli?
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Kaliopice......
Moram biti u toku sa desavanjima......to mi je posao...
zabeleziti......da bi gradjani bili obavesteni...😆😆😆
Za tebe od mene...

Ti ces Biki onda verujem biti zapisnicar na danasnjem sudu 😊

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Uvod...jedna pesmica koja mi se jako svidja...znate sigurno...

http://youtu.be/PDZcqBgCS74

Edited by Bikica - 12 years ago
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Daltoni

Jeco posto je advokat odbrane Serviana-Jasna zauzeta u 21 ,najverovatnije ce biti u 23 h ,mada cekam potvrdu..Volela bih da ona licno potvrdi jer nece mi biti zanimljivo bez nje 😉😆, toliko brani Anandi po forumu i tvrdi da je zaljubljena u Shiva..pa cak ona i Kopica njihovoj deci smisljaju imena..da mi je prosto merak da dokazem suprotno i oslobodim naciju zabluda a Anandi i CV optuzim za postavljanje laznih nada radi zadrzavanja publike 😆..I Jasna i Kopica su veoma inteligentne cure,pa ocekujem zestoku borbu..Lepo je sto si i ti za opciju B) ,odnosno na strani tuzitelja tj mene..Mogu li da te pozovem da svedocis?

Ja nemam pojma kad cu moci. vikend mi vise odgovara. Trenutno moram malo da se smirim. Malo sam se zanela na FT pa sad cekam da vidim da li cu dobiti upozorenje od Modova 😎
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Vidim da su pripreme u toku za sudenje 😉😆,ostajem i dalje pod tockom A.😆 Jasna je istomisljenica,a jos se niko nije javio da nam se pridruzuje...hmmm hajde cure bez straha 😉😆 Voljela bih znati ko je jos nas istomisljenik i da lijepo stisne ispod ovog komentara "Like"⭐️😆.Hvala lijepo!!!❤️ 😆 Molicu lijepo u zapis da ude i danasnja epizoda!! 🤓😃 Uff jedva cekam!!!☢️🤣
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: kop93

Vidim da su pripreme u toku za sudenje 😉😆,ostajem i dalje pod tockom A.😆 Jasna je istomisljenica,a jos se niko nije javio da nam se pridruzuje...hmmm hajde cure bez straha 😉😆 Voljela bih znati ko je jos nas istomisljenik i da lijepo stisne ispod ovog komentara "Like"⭐️😆.Hvala lijepo!!!❤️ 😆 Molicu lijepo u zapis da ude i danasnja epizoda!! 🤓😃 Uff jedva cekam!!!☢️🤣

Kopica moj partner!!
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Ja nemam pojma kad cu moci. vikend mi vise odgovara. Trenutno moram malo da se smirim. Malo sam se zanela na FT pa sad cekam da vidim da li cu dobiti upozorenje od Modova 😎

Jasna nema povlacenja... jezik da si naostrila 😆😆,moj evo prolazi kroz turpiju..🤣