EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 5

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.6k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kop93

Probala sam neide 😔

Anandi je prelepa na ovoj slici,trebali bi ove sarije da nosi u seriji,bas deluje mocno😃
smeker thumbnail

Citam vase komentare koje sam propustila dok sam bila na odmoru i smijem se da me vec stomak boli,ma nema vas nigdje,ljubim vas sve❤️.Stigla sam tek do 50 stranice.PT 😡,da mogu izmlatila bih tako slatko,stvarno jeee preteeerala,koza jedna.🤢 Koliko sam razumijela golubcici ce na medeni mjesec u svicu,wau 😆,e pa eto razloga da vas pozovem kod mene 🤗,da proslavimo otvorenje radione 😉 jer kako mi se cini u Indiji se to nece desiti. Samo jos da saznam hotel i mjesto gdje ce pa da nam organiziram grupno virenje kroz kljucaonicu(dadisin prijedlog)😆 ili da nam rezervisem sobu nasuprot njihove i dvoglede nabavim pa da vidimo "indogimnastiku" poblize 🤣 .Sta kazete??? 😆

Moze 😉ali An je odustala od medenog meseca😡tako da nema virenja,jer nista i nece biti 🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Moze 😉ali An je odustala od medenog meseca😡tako da nema virenja,jer nista i nece biti 🤣

Mi smo se obradovale sto cemo na zimovanje u Svicu kad ono corak..U intervijuu rekose da ce u Svicu, pa se izgleda predomislili,mnogo im daleko..😆
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Odustala 😲.Misli izbjeci "radionu"??? Fino,samo je napravila racun bez Sh,ovaj nece sigurno odustati.😃 Njoj je prosuti perje,kad tad.😉😆
Daltoni thumbnail

Probala sam neide 😔

Ako se @ Srbija javi kasnije,mozda ti ona to zavrsi..
smeker thumbnail

Odustala 😲.Misli izbjeci "radionu"??? Fino,samo je napravila racun bez Sh,ovaj nece sigurno odustati.😃 Njoj je prosuti perje,kad tad.😉😆

🤣🤣volela bi to da vidim
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

🤣Dal i ja jedva cekam da to vidim,pa makar naznaku od toga.Ma zbog njenog ponasanja pocela sam da sumnjam da je 🐷 kod nje ista napravio.😕

Daltoni thumbnail

🤣Dal i ja jedva cekam da to vidim,pa makar naznaku od toga.Ma zbog njenog ponasanja pocela sam da sumnjam da je 🐷 kod nje ista napravio.😕

A postavila sam ja dokaz da je bila potpuno drugacija sa 🐷 ( strana 2 ), verovatno si videla..posto je i sama bila vise puta odbijena u braku,cudi me da ne razume kako se Sh oseca.Najvise me je iznervirala kada mu se izvinila sto se toboze uspavala,mislim,cemu izvinjenje ako i dalje namerava da radi isto..🤢

Da malo razbijem monotoniju i cisto da pokazem kako se muzevi vole cak i ako nisu lepi ni mladi, postavljam HITOVE DANA ...

http://youtu.be/5XjpV9n25Yk

http://youtu.be/0li9VLBBFkE

Nemaju sve zene muzeva kao sto je tvoj i Anandin Shiv pa ne beze od njih..

smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

A postavila sam ja dokaz da je bila potpuno drugacija sa 🐷 ( strana 2 ), verovatno si videla..posto je i sama bila vise puta odbijena u braku,cudi me da ne razume kako se Sh oseca.Najvise me je iznervirala kada mu se izvinila sto se toboze uspavala,mislim,cemu izvinjenje ako i dalje namerava da radi isto..🤢

Da malo razbijem monotoniju i cisto da pokazem kako se muzevi vole cak i ako nisu lepi ni mladi, postavljam HITOVE DANA ...

http://youtu.be/5XjpV9n25Yk

http://youtu.be/0li9VLBBFkE

Nemaju sve zene muzeva kao sto je tvoj i Anandin Shiv pa ne beze od njih..

🤣🤣 AAA Dalll
smeker thumbnail
nemogu sad da promenim profilnu sliku,jel to moze samo jednom dnevno ili sta 😡