EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 4

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.6k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: dadisabih

❤️❤️❤️
Nasim forumasicama, pravoslavne vjeroispovijesti, sretno Badnje vece i Bozic, puno veselja i zdravlja
❤️❤️❤️

I ja se pridruzujem cestitkama,Sretno Badnje vece vam i Sretan i Blagoslovljen Bozic i Isusovo rodjenje zelim vam.
kop93 thumbnail
Shmekice vidim da se patis kako da kopiras sliku na forum,e ovako ja to radim a ti probaj: Nades sliku koju hoces da kopiras,pa lijevim klikom,kliknes na na www u lijevom uglu gore ,mora ti ostati plavo,zatim desnim klikom, kliknes na sliku koju si izabrala i ukazat ce ti se kvadrat gdje ti pise kopirati,izaberes kopirati opet desnim klikom zatim odes na forum kliknes lijevim klikom na kvadrat za komentare pa onda desnim klikom i opet ti se ukaze kvadrat gdje pise,prenijeti ili kao kod mene einfigen stisnes opet desnim klikom na to,posaljes je ka komentar i evo slike.Pokusaj.😛
Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Hvala dal takodje❤️

I od mene HVALA uz najlepse zelje svim forumasicama koje slave !🤗❤️
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Svim pravoslavnim vernicima zelim prijatno Badnje vece, da u miru,slozi i radosti docekamo sutrasnji Bozic..

Hvala,takodje ❤️
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Nisam uspela da postavim sliku koju si zelela,ali sam je zato stavila kao svoju profil sliku..sory, nesto nece..mozda kasnije pokusam ponovo..😭
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
http://s1.postimage.org/7mogbodcv/slika_za_sme.jpg

Sve sam uradila po uputstvu,ali nece da mi otvori deo gore "Insert image" ovde gde ostavljam komentar,moze li neko drugi da proba, samo gore ono pored zutog smajlija i da iskopira ovaj link..
kop93 thumbnail
Citam vase komentare koje sam propustila dok sam bila na odmoru i smijem se da me vec stomak boli,ma nema vas nigdje,ljubim vas sve❤️.Stigla sam tek do 50 stranice.PT 😡,da mogu izmlatila bih tako slatko,stvarno jeee preteeerala,koza jedna.🤢 Koliko sam razumijela golubcici ce na medeni mjesec u svicu,wau 😆,e pa eto razloga da vas pozovem kod mene 🤗,da proslavimo otvorenje radione 😉 jer kako mi se cini u Indiji se to nece desiti. Samo jos da saznam hotel i mjesto gdje ce pa da nam organiziram grupno virenje kroz kljucaonicu(dadisin prijedlog)😆 ili da nam rezervisem sobu nasuprot njihove i dvoglede nabavim pa da vidimo "indogimnastiku" poblize 🤣 .Sta kazete??? 😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Nisam uspela da postavim sliku koju si zelela,ali sam je zato stavila kao svoju profil sliku..sory, nesto nece..mozda kasnije pokusam ponovo..😭

Hvala ti sto si pokusala👍🏼
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kop93

Shmekice vidim da se patis kako da kopiras sliku na forum,e ovako ja to radim a ti probaj: Nades sliku koju hoces da kopiras,pa lijevim klikom,kliknes na na www u lijevom uglu gore ,mora ti ostati plavo,zatim desnim klikom, kliknes na sliku koju si izabrala i ukazat ce ti se kvadrat gdje ti pise kopirati,izaberes kopirati opet desnim klikom zatim odes na forum kliknes lijevim klikom na kvadrat za komentare pa onda desnim klikom i opet ti se ukaze kvadrat gdje pise,prenijeti ili kao kod mene einfigen stisnes opet desnim klikom na to,posaljes je ka komentar i evo slike.Pokusaj.😛

Hvala ti sto si se potrudila da mi objasnis ali nece ,pokusavcu pa mozda uspem😉
kop93 thumbnail

http://s1.postimage.org/7mogbodcv/slika_za_sme.jpg

Sve sam uradila po uputstvu,ali nece da mi otvori deo gore "Insert image" ovde gde ostavljam komentar,moze li neko drugi da proba, samo gore ono pored zutog smajlija i da iskopira ovaj link..

Probala sam neide 😔