EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 42

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.7k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kaliopa

Jao Boze, koliko me nerviraju ovi scenaristi, prevrsili su svaku meru 😡😡😡 Place zato sto je saznala da je Jagdis otisao iz palate, a Singovi joj to nisu rekli! I odlazi odatle bez odradjenog pag phere obicaja! Ej, zamisli! Tako je bar neko napisao na ovom thread-u:

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3385684

Ja sam shvatila isto to samo mislim da je ljuta i zato sto Sh moze da ima problema zbog toga😡
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Ja sam shvatila isto to samo mislim da je ljuta i zato sto Sh moze da ima problema zbog toga😡

Iskreno se nadam da je ljuta i zbog toga, neka pokaze da joj je bar malo stalo do Shiva... Evo nadjoh i ovo, ali nisam sigurna sta znaci:

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3385830
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
E ovo je vec sad debilizam 🤢 Pred SADASNJIM muzem place zato sto je BIVSI otisao od kuce,a mozes misliti,nju niko nije obavestio 😡 Da nece i u poteru za njim i to sa Shivom? 😡 Besna sam 😡😡😡
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

http://www.dailymotion.com/video/xwn292_saas-bahu-aur-saazish-sbs-abp-news-10th-january-2013-video-p1_lifestyle#.UO6NgW-PjRM evo vam link sta pricaju nezanm ali se nadam da ce mi neko od vas reci😃😉

Hvala za link. Ja cu ti sad prepricati sta sam procitala na forumu u vezi ovog linka. Daklem, svi su dosli u Haveli (tu su i tetka i Sanchi) i Anandi je bila srecna dok nije pronasla pismo koje je J pisao svojima i ukapirala da je on odmah posle njenog vencanja zbrisao. Nju je povredilo sto joj niko od njenih nije to rekao (ne place ona za 🐷 ) jer ona dobro zna koliko je to sve njih pogodilo i oseca da su je iskljucili iz svog zivota ne rekavsi joj to. (znam da je bez veze- ali takva je A) i onda ih je verovatno izribala i trceci (!!!!) izasla iz Havele sve sa Shivom koji ju je pratio u stopu.

Posle su Sid i Prats dali intervju i zezali se (superiska su oni meni-ima tu nesto) i on je rekao da mu je svega dosta, em A stalno ima FB o J a sad jos i place zbog njega. Prats se samo kikotala i rekla mu da je isfrustriran. (a ko ne bi bio)

I sad su tu forumasice dale svoje vidjenje buducih desavanja a meni se najvise svidja ovo:

Sad ce se Shiv baciti da trazi J i pri tome ce biti povredjen od strane Gandine porodice. Anandi ce ga negovati i tu ce se oni zbliziti i ona ce shvatiti da ga voli. Posle kad ozdravi ici ce na medeni mesec u London kod Ashime (mrka kapa za Svicu) gde ce A dodatno ukapirati sta oseca za Shiva i tu ce pasti prva bracna noc, nakon sto se obuce za Ashi u svoju vencanicu.

Sad, sta ce biti to znaju samo pisci scenarija i zato najbolje da iskuliramo i sacekamo gde ce sve ovo da nas odvede.
smeker thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

E ovo je vec sad debilizam 🤢 Pred SADASNJIM muzem place zato sto je BIVSI otisao od kuce,a mozes misliti,nju niko nije obavestio 😡 Da nece i u poteru za njim i to sa Shivom? 😡 Besna sam 😡😡😡

Ja mislim da je ljuta zato sto joj nisu rekli a zbog toga ce Sh imati probleme jasno se vidi kada kaze babi i gleda u Sh pogledajte ponovo ili ja gresim
smeker thumbnail

Originally posted by: loveansh

Hvala za link. Ja cu ti sad prepricati sta sam procitala na forumu u vezi ovog linka. Daklem, svi su dosli u Haveli (tu su i tetka i Sanchi) i Anandi je bila srecna dok nije pronasla pismo koje je J pisao svojima i ukapirala da je on odmah posle njenog vencanja zbrisao. Nju je povredilo sto joj niko od njenih nije to rekao (ne place ona za 🐷 ) jer ona dobro zna koliko je to sve njih pogodilo i oseca da su je iskljucili iz svog zivota ne rekavsi joj to. (znam da je bez veze- ali takva je A) i onda ih je verovatno izribala i trceci (!!!!) izasla iz Havele sve sa Shivom koji ju je pratio u stopu.

Posle su Sid i Prats dali intervju i zezali se (superiska su oni meni-ima tu nesto) i on je rekao da mu je svega dosta, em A stalno ima FB o J a sad jos i place zbog njega. Prats se samo kikotala i rekla mu da je isfrustriran. (a ko ne bi bio)

I sad su tu forumasice dale svoje vidjenje buducih desavanja a meni se najvise svidja ovo:

Sad ce se Shiv baciti da trazi J i pri tome ce biti povredjen od strane Gandine porodice. Anandi ce ga negovati i tu ce se oni zbliziti i ona ce shvatiti da ga voli. Posle kad ozdravi ici ce na medeni mesec u London kod Ashime (mrka kapa za Svicu) gde ce A dodatno ukapirati sta oseca za Shiva i tu ce pasti prva bracna noc, nakon sto se obuce za Ashi u svoju vencanicu.

Sad, sta ce biti to znaju samo pisci scenarija i zato najbolje da iskuliramo i sacekamo gde ce sve ovo da nas odvede.

Hvala ti puno🤗 Pa onda i nije tako lose kako citam na forumu,osuli su paljbu po njoj da place za 🐷 a u stvari to je SH smislio😆.I meni su bas slatki sad sam sigurna da postoji nesto😳
Sneha.Love thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Iskreno se nadam da je ljuta i zbog toga, neka pokaze da joj je bar malo stalo do Shiva... Evo nadjoh i ovo, ali nisam sigurna sta znaci:

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3385830

they said the show will now divert from ansh romance n focus n gharelu politics

like anandi shiv decided to go to jetsar n Iravati is upset she wasnt told

n now the nanad will get a chance to create more problems showed sanchi saying khichdi pakai hogi apne gharwalo ke saath

Prevod engleskog dela (hindi ne znam):

rekli su da ce show sada prestati da prikazuje AnSh romansu i fokusirati ce se na ...

kao i A Shiv je odlucio da ide u Jetsar i Irvati je ljuta jer joj nisu rekli, i sada ce Sanchi dobiti novu sansu da kreira jos vise problema. Tu su pokazali Sanchi koja je nesto (verovatno "vrlo mudro" izjavila.
Sneha.Love thumbnail

Hvala ti puno🤗 Pa onda i nije tako lose kako citam na forumu,osuli su paljbu po njoj da place za 🐷 a u stvari to je SH smislio😆.I meni su bas slatki sad sam sigurna da postoji nesto😳

Na forumu ima tolikopuno ljudi koji jedva cekaju da ispljuju Anandi😡, tako da me to ne cudi. A i inace su ljudi poprilicno isfrustrirani sa sadasnjom pricom jer su je CV bez veze razvukli i totalno upropastili , no njima je u interesu da kreiraju dramu, jer to uz suze izgleda svugde podize gledanost. No, izdrzat cemo mi i to.😊
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Ja mislim da je ljuta zato sto joj nisu rekli a zbog toga ce Sh imati probleme jasno se vidi kada kaze babi i gleda u Sh pogledajte ponovo ili ja gresim

Daj Boze,ali bojim se da ne misli na Shiva
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Najbolje da mi prekrstimo "BV" u "Luda kuca" pa makar znamo na cemu smo.🤓😆