Originally posted by: shmeker
http://www.dailymotion.com/video/xwn292_saas-bahu-aur-saazish-sbs-abp-news-10th-january-2013-video-p1_lifestyle#.UO6NgW-PjRM evo vam link sta pricaju nezanm ali se nadam da ce mi neko od vas reci😃😉
Hvala za link. Ja cu ti sad prepricati sta sam procitala na forumu u vezi ovog linka. Daklem, svi su dosli u Haveli (tu su i tetka i Sanchi) i Anandi je bila srecna dok nije pronasla pismo koje je J pisao svojima i ukapirala da je on odmah posle njenog vencanja zbrisao. Nju je povredilo sto joj niko od njenih nije to rekao (ne place ona za 🐷 ) jer ona dobro zna koliko je to sve njih pogodilo i oseca da su je iskljucili iz svog zivota ne rekavsi joj to. (znam da je bez veze- ali takva je A) i onda ih je verovatno izribala i trceci (!!!!) izasla iz Havele sve sa Shivom koji ju je pratio u stopu.
Posle su Sid i Prats dali intervju i zezali se (superiska su oni meni-ima tu nesto) i on je rekao da mu je svega dosta, em A stalno ima FB o J a sad jos i place zbog njega. Prats se samo kikotala i rekla mu da je isfrustriran. (a ko ne bi bio)
I sad su tu forumasice dale svoje vidjenje buducih desavanja a meni se najvise svidja ovo:
Sad ce se Shiv baciti da trazi J i pri tome ce biti povredjen od strane Gandine porodice. Anandi ce ga negovati i tu ce se oni zbliziti i ona ce shvatiti da ga voli. Posle kad ozdravi ici ce na medeni mesec u London kod Ashime (mrka kapa za Svicu) gde ce A dodatno ukapirati sta oseca za Shiva i tu ce pasti prva bracna noc, nakon sto se obuce za Ashi u svoju vencanicu.
Sad, sta ce biti to znaju samo pisci scenarija i zato najbolje da iskuliramo i sacekamo gde ce sve ovo da nas odvede.