EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 41

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.7k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kop93

A poslije "posla" Sh ce da izgleda ko "izduvani"balon!! 😆

Ne kaze se zalud " RAD JE STVORIO COVEKA" ..nasi stari su uvek govorili kako je dobro raditi,a ko radi taj i gresi,boze mi oprosti 🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
mood_excited.gif photomood_excited.gif photomood_excited.gif photomood_excited.gif photomood_excited.gif photo

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Jao Dal umrecu od smeha🤣🤣🤣bas ce mi biti kao i na Kopicinoj slicici (str.50)..Sh reakcija.sa pogledom niz noge🤣🤣🤣
Vidim imas i Mazuretke😆😆😆

Edited by Bikica - 12 years ago
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

iskreno govoreci ja mislim da je Sh smislio nesto,a stoposto se odnosu da on i An provedu vise vremena zajedno .A neznam zasto mi se mota po glavi da ce An da odlozi njihov odlazak iz kuce njegovih samo da bi udovoljila Sivovoj majci.

Bikica_Biki thumbnail
Bikica_Biki thumbnail
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Sto se tice HM nema od tog nista ,kad An stigne kod Singovih i skonta da nema Jag odma ce da se da u poteru za njim.Mnooogooo me nervira ovo njihovo razvlacenje,kapiram ja da ce An njega da voli do ludila,ali kad nam vec zapocinju pricu izmedju JaGan (koja zapravo nikoga ne interesuje)onda daj da uzivamo u slatkim momentima upravo vencanih ☺️ne mora to da bude odma sve na tacni,al makar malo dobre volje i manje odbijanja od strane Anandi,bar ce mi biti lakse da gledam 🐷 i njegovu romansu ,ovako kad god se pojavi ja preskacem taj deo epizode,jos gore ce biti ako se njih dvoje zaljube jedno u drugo pre nego sto An skonta svoja osecanja prema Sh.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
http://www.dailymotion.com/video/xwn292_saas-bahu-aur-saazish-sbs-abp-news-10th-january-2013-video-p1_lifestyle#.UO6NgW-PjRM evo vam link sta pricaju nezanm ali se nadam da ce mi neko od vas reci😃😉
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Budite se bre😃 ubice me radoznalost,interesuje me zbog ceka opet place😡
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Budite se bre😃 ubice me radoznalost,interesuje me zbog ceka opet place😡

Jao Boze, koliko me nerviraju ovi scenaristi, prevrsili su svaku meru 😡😡😡 Place zato sto je saznala da je Jagdis otisao iz palate, a Singovi joj to nisu rekli! I odlazi odatle bez odradjenog pag phere obicaja! Ej, zamisli! Tako je bar neko napisao na ovom thread-u:

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3385684