EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 110

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.6k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago
Uh jos gledam😃 vracam,pa ponovo vracam, sta ovo bi ljudi.😳
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Shiv je ukopcao da ona trazi razloge kako bi mu bila blizu ❤️😛👏⭐️
smeker thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Shiv je ukopcao da ona trazi razloge kako bi mu bila blizu ❤️😛👏⭐️

Objasni mi kako je ukopcao plizzz😃
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

❤️❤️
Udari meni ovo u mali mozak ❤️❤️
i uporedo prikazuju scene onog pohotnog olinjalog lisca kad napastvuje Gangu,i scene sh⭐️velicanstvene suzdrzanosti i samokontrole❤️👍🏼 An ne poima da pored nje stoji takav covjek, i u cudu ga gleda.Zagrljaj njen je nesvjestan,trazenje spasa, ali usivanje dugmeta je smisljeno testiranje Sh.Na hlacama kakve Sh nosi,stofane,na slicu su vecinom dugmici.Ne znam sta ce se desiti kad bude tu usivala😲Bolje joj je da pokusa sto prije, pa da ...vidimo vise sta se vidjeti mora, gasenje svjetla🤣
u vecerasnjoj epizodi i to bi izmedju ono dvoje na krevetu🤣
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Za zagrljaj 👏 👍🏼 🥳

kaliopa thumbnail

Originally posted by: shmeker

Objasni mi kako je ukopcao plizzz😃

Smeks 😊 pise na desitvbox-u (koji je vec preveo celu ep.) da nije hteo da je zagrli kad je zagrlila ona njega jer se setio svog obecanja, i da, kada mu je ona zasila dugme i otisla, on u sebi kaze kako zna da ona trazi razloge da mu bude blizu, ali je nesto sprecava, pa je resen da joj pomogne kako bi mu prisla zato sto i sama to zeli i kako joj ne bi bilo neprijatno u njegovom drustvu 😃 Tu se zavrsila ep. ❤️ nase 😳😛 Ja jos nisam pogledala ep., samo sam procitala WU.
kaliopa thumbnail
Evo preveli su i nasi: "Shiv thinks to himself that A is trying to make efforts to come close to him. He promises to himself that he will fill her life with enough happiness, that to come close to him, she won't need excuses, but instead she will get close out of her rights and willingness."

Shiv u sebi razmislja kako se Anandi trudi da mu pridje. On obecava da ce ispuniti njen zivot srecom i da joj nece biti potrebni izgovori kako bi mu se priblizila, vec ce to uciniti zato sto i sama to zeli. 😃
smeker thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Smeks 😊 pise na desitvbox-u (koji je vec preveo celu ep.) da nije hteo da je zagrli kad je zagrlila ona njega jer se setio svog obecanja, i da, kada mu je ona zasila dugme i otisla, on u sebi kaze kako zna da ona trazi razloge da mu bude blizu, ali je nesto sprecava, pa je resen da joj pomogne kako bi mu prisla zato sto i sama to zeli i kako joj ne bi bilo neprijatno u njegovom drustvu 😃 Tu se zavrsila ep. ❤️ nase 😳😛 Ja jos nisam pogledala ep., samo sam procitala WU.

Puno hvala🤗jedan veliki za tebe
kaliopa thumbnail
Shmekerice, molim i drugi put, jedan 🤗 i za tebe! 😊

Svidja mi se ovo da sad ona cezne za njegovim dodirima, a on sav uzdrzan, a ovamo bi je stisnuo i ne bi je pustao mesec dana 😳😆😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Meni se Shiv cinio toliko tuzan u danasnjoj epizodi..a i kako bi bio srecan zbog zagrljaja i dugmeta kada zna da An sve to radi iz prijateljstva i obaveze a ne iz ljubavi...Hocu da ponovo bude nasmejan i srecan u njenoj blizini, fali mi to..😭