EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 111

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.6k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kaliopa

Shmekerice, molim i drugi put, jedan 🤗 i za tebe! 😊

Svidja mi se ovo da sad ona cezne za njegovim dodirima, a on sav uzdrzan, a ovamo bi je stisnuo i ne bi je pustao mesec dana 😳😆😆

I meni se svidja😃 interesantna mi je kad se onako cela pogubi😃 a tek ce,lepo je za gledati,a on onako ozbiljan,😳😳
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Meni se Shiv cinio toliko tuzan u danasnjoj epizodi..a i kako bi bio srecan zbog zagrljaja i dugmeta kada zna da An sve to radi iz prijateljstva i obaveze a ne iz ljubavi...Hocu da ponovo bude nasmejan i srecan u njenoj blizini, fali mi to..😭

I meni to fali Dal 😭 ali bolje je tako, Anandi mora da se trgne, da primeti njegovu suzdrzanost i da shvati da joj nedostaje njegova paznja i da se polako zaljubljuje u njega.
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Meni se Shiv cinio toliko tuzan u danasnjoj epizodi..a i kako bi bio srecan zbog zagrljaja i dugmeta kada zna da An sve to radi iz prijateljstva i obaveze a ne iz ljubavi...Hocu da ponovo bude nasmejan i srecan u njenoj blizini, fali mi to..😭

Dal,da te utjesim,mala je krenila s pipkanjem,😃prvi sloj leda je probijen ,bit ce toga jos...😉,samo strpljenja.Prilipila je nos ,kao slucajno na njegova prsa,omirisala njegovu kozu,osjetila toplinu...😉😳...eh vuci ce nju da dalje istrazuje po njemu...😃😆,zenska radoznalost kad proradi...uh,uh
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
oopš
ooo
zup
Drustvo bice jos...😉
Edited by Bikica - 12 years ago
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

smeker thumbnail

Meni ona nije delovala da to radi iz prijateljstva😃 ali on jeste bio tuzan😕 mozda je on to tako shvatio pa zato.Njeno lice mi je delovalo drugacije,kad je gledala bilo je drugacije nego obicno😃 mozda ona oseca potrebu da mu se priblizi i zeli to ali on poucen predjasnjim iskustvom misli da ona to radi iz obaveze.Tako da mislim da ce morati da mu kaze ako oseca nesto inace ce on opet biti tuzan,bilo kako da mu pridje😕
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Imam osjecaj da je baba u onim novinama sto je poslala Sh,poslala i neki znak gdje je J i da Sh nije slucajno poveo onamo An sa sobom.Mislim da je on to sve isplaniro,samo da bi nju smirio.
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Uh, kakva epi!👏
Pao prvi zagrljaj, pa dugmici, koncici...😉 Sve odjednom!😆 Sjajno!!! 👏
Pet puta sam gledala i sad cu opet!😆
Ovu cemo dugo da pregledavamo dok budu pustali one druge, dosadne sto nam kidaju zivce.

Nego, jeste li videli sta je prava DOMACICA. Spremna za sve! U nocnom stocicu u spavacoj sobi, kutijica sa iglom i koncima.👏😆
Sve i kad bi mi se ne bi tresle ruke, triput bi se pre presvukao dok ja nadjem iglu!🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Nastavak sledi...jos...
oop
Edited by Bikica - 12 years ago
smeker thumbnail

Originally posted by: alisa112

Uh, kakva epi!👏

Pao prvi zagrljaj, pa dugmici, koncici...😉 Sve odjednom!😆 Sjajno!!! 👏
Pet puta sam gledala i sad cu opet!😆
Ovu cemo dugo da pregledavamo dok budu pustali one druge, dosadne sto nam kidaju zivce.

Nego, jeste li videli sta je prava DOMACICA. Spremna za sve! U nocnom stocicu u spavacoj sobi, kutijica sa iglom i koncima.👏😆
Sve i kad bi mi se ne bi tresle ruke, triput bi se pre presvukao dok ja nadjem iglu!🤣

Ih domacica😃 za sve spremna 😃 samo ne za krevet😆 a to je najbitnije za jednu domacicu🤣
doci ce domacica valjda i do kreveta,samo nek nastavi ovim tempom kako je pocela da pipa,odozgo pa nadole🤣