EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 108

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.7k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Jeca1997

Kad pre popunismo i ovaj topik? ๐Ÿ˜Š

Eto,popunismo ga..a kod njih proslo tri dana od svadbe..๐Ÿ˜†
Nego,svima saljes zahtev za prijateljstvo..osecam se izostavljeno..drugarice ??๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜”
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nego,svima saljes zahtev za prijateljstvo..osecam se izostavljeno..drugarice ??๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜”

Izvini greska ๐Ÿ˜† Vec smo drugarice..๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜†
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Jos da mu otpadne dugme na hlacama.๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜†...al za pocetak nema skidanja...neka usiva na njemu ๐Ÿ˜ƒ,skare za svaki slucaj posakrivati...pa nek koncic zubima otkida...๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Slazem se Kopice,aj bas da vidimo da li bi i tada mogao da ostane hladan ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜‰
Eh Dal,mislim da bi mu se "hladnoca" odrazavala na "punoci" hlaca ...๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ti i ja smo odavnoo drugarice ๐Ÿ˜ณ
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Pricu preporucenu procitala,i odnosi se na trenutke An pokajanja i spoznaje koliko voli Sh, logickim slijedom prihvatljivo ovakvo razrjesenje situacije u odnosu na nametnuti trougao porodica Sing-An-Sh.
CV ne bi bio CV,da ne priredjuje nemoguce zaplete,te me navodi da jedno od zavrsnica AnSh obostrane ljubavi bude i vec davno vidjena situacija, ako se sjecate kada je An primila metak u celo spasavajuci J๐Ÿท.
Mislim da ce An ovaj put biti zrtva,spasavajuci Sh.Plemenito pozrtvovanje kojim covjek i u smrt ide za voljeno bice.
Kroz svoje halucinacije dok bude lezala u bolesnickom krevetu,dozivat ce Sh imenom i pricati o svojim strahovima i ljubavi.SH ce sjediti pored kreveta, drzeci An za ruku.Tako izgovoreno njegovo ime otkljucat ce njeno srce.๐Ÿ˜Š

Onaj koji ljubi ni pred kim se ne stidi vise nego pred onim ko je predmet njegove ljubavi.
J๐Ÿท ce An lijeciti,i time se iskupiti za svu nanesenu bol i An i porodici.๐Ÿ˜Š

Dadisa svaka ti cast kako si uspijela unijeti emocije u ovaj tvoj komentar ๐Ÿ‘!!
Daltoni thumbnail

Originally posted by: kop93

Jos da mu otpadne dugme na hlacama.๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜†...al za pocetak nema skidanja...neka usiva na njemu ๐Ÿ˜ƒ,skare za svaki slucaj posakrivati...pa nek koncic zubima otkida...๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

Slazem se Kopice,aj bas da vidimo da li bi i tada mogao da ostane hladan ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜‰
Eh Dal,mislim da bi mu se "hladnoca" odrazavala na "punoci" hlaca ...๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Ne bi podigao samo jednu glavu gore..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Ti i ja smo odavnoo drugarice ๐Ÿ˜ณ

Izvini Jeco, nesto ne zalazim cesto u tu listu prijatelja,videla sam tek nakon sto sam ostavila komentar..๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ƒ
Jeca thumbnail
Eh,da je neka od nas na Anandinom mestu,ne bi se femkale kao ona ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜ƒ ๐Ÿ˜†

Jeca thumbnail
Kopica me nije prihvatila
Daltoni thumbnail
Ma jer gledate vi ovo..PAO ZAGRLJAJ !!!!