Originally posted by: alisa112
Moze, Bikice, moze! 👏
Sta sve njima padne na pamet! Scena sa usivanjem dugmadi...😆 Eto zasto gledam ovu seriju!A tek kad pridje da zubima otkine koncic... Uh...😳Auu, meni bi se sigurno tresle ruke!🤣
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
ENTRY INTO RESORT 22.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
MOOH KHUL GAYA 23.9
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
New timslot of Show
OSO was based on Divya Bharti death?
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Moze, Bikice, moze! 👏
Sta sve njima padne na pamet! Scena sa usivanjem dugmadi...😆 Eto zasto gledam ovu seriju!A tek kad pridje da zubima otkine koncic... Uh...😳Auu, meni bi se sigurno tresle ruke!🤣
Jeste videli u ovom novom promou,kad su nasli 🐷 gde se An nesto smeje a Sh iznerviran da li je to u epizodi ili u toku snimanja,cini mi se da joj je neko nesto rekao jer je gledala ispred sebe oko 9.42biki vidi pa mi kazi sta mislis😃
Smekerko..u tom segmentu..koji si navela siv je bez sakoa...znaci to je u toku snimanja .vezbanja scene...tako obicno skine sako kad vezbaju..a u finalnoj sceni je u sakou...Verovatno jagi nije dobro odglumio😆.pa su tu scenu ponavljali vise puta..a Sh⭐️se smorio😆
Smekerko..u tom segmentu..koji si navela siv je bez sakoa...znaci to je u toku snimanja .vezbanja scene...tako obicno skine sako kad vezbaju..a u finalnoj sceni je u sakou...Verovatno jagi nije dobro odglumio😆.pa su tu scenu ponavljali vise puta..a Sh⭐️se smorio😆
Ma meni i nije bas degutantno...vezano za citanje pisama od obozavaoca....sa obzirom da znam da je on skroman..i ne voli se hvaliti..To su ga verovatno snimatelji uhvatili u toku prelistavanja poste koja mu je stigla verovatno..na adresu studija ili sta vec...ko zna sta mu pisu pa se smeje..svakom od nas imponuje da dobijemo reci podrske,pohvale zar ne...pa i on je ljudsko bice...Jos kako su ta pisma ukrasena..jos njegove slicice...to su pokloni za njega...zar ne..i on je srecanJa polazim od sebe...i uvek gledam..na taj nacin...kako bi se ja osecala..osecam...
Moze, Bikice, moze! 👏
Wow kakav segment...😳
Jesam srce ❤️,hvala!!😛Originally posted by: Jeca1997
Kopice,jesi dobila moj zahtev? 😊
Jos da mu otpadne dugme na hlacama.😲😆...al za pocetak nema skidanja...neka usiva na njemu 😃,skare za svaki slucaj posakrivati...pa nek koncic zubima otkida...😉😆😆
Ispunjeno...sad..gledaj..usivanje dugmeta😆kidanje zubicima koncic uf tuf puf😆Ja ne bi mogla ni usiti...meni bi se ukocile rukice...🤣🤣🤣