EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #3 - Page 95

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

90.7k

Users

22

3.2k

Frequent Posters

kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Vecaras na pinku ,kada je Jag raskidao sa Gauri,isplakao je reke suza..pitam se,kako je odjedanput nestala tolika ljubav..pa ni sada kada gleda An kako se udaje ne place toliko,a tvrdi kako je voli i kako je shvatio sta je imao..Ma ne verujem mu..danas smo mogli da uporedimo onaj bol za Gauri i ovaj sada za An...On ili je los glumac ili ne voli An,samo zali sebe jer je mogao da iskoriscava njenu ljubav i dobrotu,a to mu je sada oduzeto..Ljudi pogresno tumace njegove postupke,neki kazu da se promenio jer dozvoljava An da se uda za drugog i da bude srecna..pa nije to na njemu da odlucuje..on je pokazao koliko je spreman da se zrtvuje: prvo je smestio Sh mucku,a zatim trazio od njega da se odrekne An da bi on bio sa njom..toliko o zrtvovanju..a sada kada ga je ona sama pred svima odbila,on nije imao druge,nego da se pomiri sa sudbinom da je njegova igracka data drugome jer je ona tako htela...Pravice on jos problema, samo ako mu se ukaze prilika..😡

Ni ja mu nekako ne verujem.Mnogi du odusevljeni njegovom "promenom", ali...???
Pa evo veceras na Pinku, gledam ga u taksiju kako se naostrio da ide i izvine se svima i trazi oprostenje.
Znamo kako je brzo promenio misljenje i sta je sve radio za ona dva meseca.

A veceras, kada je napustio Gori, ona je tu vec bila trudna. Mislim da je nemoguce da je ne pokazu bar malo. Ma Anandi je zbog nje toliko patila i nece je valjda tek tako otpisati.

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
U onom intervijuu glumica koja igra Ga je izjavila kako se udaje krajem decembra, ali i da je moguce da ce da se vrati u seriju, ko zna, mozda su joj nasli zamenu ili ce da se pojavi sa rodjenim detetom u narucju..mozda ce da umre na porodjaju a njeni roditelji ce da dostave dete Singovima i Jag jer su imucniji i mogu da brinu o njemu...Sve u svemu, ne verujem da je Ga abortirala, mada i to bi bio jak udarac za Jag, mozda kada sazna da je An trudna (on ce da radi kao ginekolog predpostavljam) ,u isto vreme sazna i da je Ga abortirala njegovo dete...pa ubice se od razocarenja..
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
http://www.dnaindia.com/entertainment/report_salman-khan-to-surprise-newly-weds_1776036 Dobro jutro,evo ovde pojavljuje se na putu za sivovu kucu neki njihov slavni glumac nemogu tacno da procitam jer nema prevod
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: shmeker

http://www.dnaindia.com/entertainment/report_salman-khan-to-surprise-newly-weds_1776036 Dobro jutro,evo ovde pojavljuje se na putu za sivovu kucu neki njihov slavni glumac nemogu tacno da procitam jer nema prevod

A, ovaj glumac je nedavno pobedio kada su delili neke nagrade, ne secam se sta je bilo. 😕
Dakle, posle vencanja, na putu za Ujdapur, AnSh srecu njega i jako su uzbudjeni sto ce bar u toj jednoj epi da glume sa njim.
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

U onom intervijuu glumica koja igra Ga je izjavila kako se udaje krajem decembra, ali i da je moguce da ce da se vrati u seriju, ko zna, mozda su joj nasli zamenu ili ce da se pojavi sa rodjenim detetom u narucju..mozda ce da umre na porodjaju a njeni roditelji ce da dostave dete Singovima i Jag jer su imucniji i mogu da brinu o njemu...Sve u svemu, ne verujem da je Ga abortirala, mada i to bi bio jak udarac za Jag, mozda kada sazna da je An trudna (on ce da radi kao ginekolog predpostavljam) ,u isto vreme sazna i da je Ga abortirala njegovo dete...pa ubice se od razocarenja..

Tvoj post me je ponovo podsetio na onaj Anandin san, u kome joj dolazi mali decko sa cokoladom
koji je rekao da su njegovi roditelji Jag Go.
dadisabih thumbnail

Originally posted by: shmeker

Glunac je Salman Khan jedan od izuzetno popularnih glumaca koji je poznat i na zapadu. U muzeju Madam Tiso u Londonu ima napravljena njegova statua. Sh⭐️ je u jednom interview rekao da mu je Salman Khan idol. Eto to ce Sh⭐️ biti poklon za rodjendan😊
kabakaba4 thumbnail

Ovo je izgleda intervju posle svadbe...nemamo link

" Anandi's tearful bidaai with all family members
DS Sumitra all crying

Sumitra gives Anandi's hand in Shivs

Prats said that she wil miss DS scolding & Nandu's pranks tausa gehna all of them

Before leaving the house AnSh did ambey mata pooja then they leave Anandi's home Anandi is crying

SidYusha intv

Prats said he has to take me shopping every day buy me jewellery & give me bedtea

Sid said after tasting my tea once she wont want more

they asked about honeymoon prats said not Mumbai or Madhya pradesh

Goa will be fine

she said she will keep going to meet her family but for some days she has to shoot in shiv's house only

BG voice hope that Shiv gives you d happiness Jagiya never did"
kabakaba4 thumbnail

Juce je neko na IF analizirao AnSh i dogadjaje i stavili su puno slika.
Nazalost, sve je na engleskom i hindu, pa nekima treba prevod.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Ovo je izgleda intervju posle svadbe...nemamo link

" Anandi's tearful bidaai with all family members
DS Sumitra all crying

Sumitra gives Anandi's hand in Shivs

Prats said that she wil miss DS scolding & Nandu's pranks tausa gehna all of them

Before leaving the house AnSh did ambey mata pooja then they leave Anandi's home Anandi is crying

SidYusha intv

Prats said he has to take me shopping every day buy me jewellery & give me bedtea

Sid said after tasting my tea once she wont want more

they asked about honeymoon prats said not Mumbai or Madhya pradesh

Goa will be fine

she said she will keep going to meet her family but for some days she has to shoot in shiv's house only

BG voice hope that Shiv gives you d happiness Jagiya never did"

Evo linka:

http://www.dailymotion.com/video/xvvp24_saas-bahu-aur-saazish-sbs-abp-news-13th-december-2012-p2_shortfilms?start=0
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Ne mogu da verujem da jos nije izasao snimak sa GPA 😕