EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #3 - Page 94

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

90.8k

Users

22

3.2k

Frequent Posters

dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago
Sta mislite na sta AnSh misle dok traje ceremonija vjencanja❓😉Nesto se kradom pogledaju i osmjehnu😊😉
Sumi, Gena, Ira i Minu su prelijepe.👏J🐷 neka od An trazi autogram😆😆😆 opet sebe oplakuje
PT Sanchi mumificirana voli brata voli. Ne voli ona ni sebe😕 Inace ceremonija kompletna, svecana i pobozna.Kako ima lijepih tradicionalnih obicaja, i kako vrijedi to sacuvati i gajiti.👍🏼
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: shmeker

Nece BV jos da se zavrsi,tek ce nama sanci da kida zivce,jesi li joj videla facu na vencanju a ko zna kako ce da bude okrutna prema anandi ali racunam tu je opet viki a on on je bas pozitivan pa ce biti interesantno da se gleda kako im pravi smicalice pozitivno naravno.

Ma tikva je sve vreme svadbe toliko ozbiljna, da je to nemoguce. Svi se smeju i sale, samo ona, sto je neko rekao, kao da ima zatvor, pa se muci. 😆

Sumitra je rekla Mahiju da ce Sanchi praviti drustvo Anandi, na sta je S napravila kiselo lice.

Neka je, promenice An i nju. Ne znam samo da li ce se tikva vratiti na koledz, ili je zavrsila. Treba mozda i sa 🐷 da se upozna.
Edited by kabakaba4 - 12 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Sta mislite na sta AnSh misle dok traje ceremonija vjencanja❓😉Nesto se kradom pogledaju i osmjehnu😊😉
Sumi, Gena, Ira i Minu su prelijepe.👏J🐷 neka od An trazi autogram😆😆😆 opet sebe oplakuje
PT Sanchi mumificirana voli brata voli. Ne voli ona ni sebe😕 Inace ceremonija kompletna, svecana i pobozna.Kako ima lijepih tradicionalnih obicaja, i kako vrijedi to sacuvati i gajiti.👍🏼

E na sta misle 😳😳mahi ih je izgleda procitao pa ih postideo 🤣Obicaji su super i sve ima svoje znacenje,ja jedva cekam stavljanje onog crvenog na celo.To mi je nekako najemotivnije .
dadisabih thumbnail
Posto ne mogu svi dobiti premiju, neka J🐷 i Dadisa dobiju PT Sanchi😆za utjesnu nagradu😆 a i da im Haveli ne bude prazan😆. To bi Dadisa istesala za primjer, ni godina ne bi prosla.😆 Dadisa samo svog unuka ne tese😆 Kako gledam na Pinku, sve vise zalim Gauri.Ni ona ne dozivi nista lijepog sa onom nistarijom J🐷.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Stvarno nemam sta da dodam.Vi ste sve vec rekle..Sada jos da odgledam na pinku..😆
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Jeste da uzivam,ali preterase sa odugovlacenjem svadbe 😕
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Stvarno nemam sta da dodam.Vi ste sve vec rekle..Sada jos da odgledam na pinku..😆

Evo i ja gledam Pink.
Ti mozes da diskutujes o tim epi kad se zavrsi. 😊
Daltoni thumbnail
Veceras na pinku...zvuci kao kolumna koju svakodnevno pisem...😆
Dakle,veceras na pinku Bajron i njegova molba da zaboravi Jag..takodje i Jag sizofrenicar i podvojena licnost...pa sa sve prevodom..milina ga je gledati kako pati..😈
Daltoni thumbnail
Vecaras na pinku ,kada je Jag raskidao sa Gauri,isplakao je reke suza..pitam se,kako je odjedanput nestala tolika ljubav..pa ni sada kada gleda An kako se udaje ne place toliko,a tvrdi kako je voli i kako je shvatio sta je imao..Ma ne verujem mu..danas smo mogli da uporedimo onaj bol za Gauri i ovaj sada za An...On ili je los glumac ili ne voli An,samo zali sebe jer je mogao jos da iskoriscava njenu ljubav i dobrotu,a to mu je sada oduzeto..Ljudi pogresno tumace njegove postupke,neki kazu da se promenio jer dozvoljava An da se uda za drugog i da bude srecna..pa nije to na njemu da odlucuje..on je pokazao koliko je spreman da se zrtvuje: prvo je smestio Sh mucku,a zatim trazio od njega da se odrekne An da bi on bio sa njom..toliko o zrtvovanju..a sada kada ga je ona sama pred svima odbila,on nije imao druge,nego da se pomiri sa sudbinom da je njegova igracka data drugome jer je ona tako htela...Pravice on jos problema, samo ako mu se ukaze prilika..😡
Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail
E po deseti put gledam svadbu od juce i danas..mnogo su mi lep par, mnoogo su mi slatki..
Sta sam vam rekla da ce da razvuku do smaka sveta..😆 Neki mali zeleni ce da snimaju nastavak serije i prvu bracnu noc..🤣🤣