EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #3 - Page 97

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

90.7k

Users

22

3.2k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Opet gledam precap...Sh izraz lica kada joj stavlja sindor na razdeljak..Pandit kaze : "Od danas ste nuz i zena"...Pa mi se sve cini da se Sh jedva suzdrzava da ne pocne da skace od srece, samo sto ne zaigra..šŸ˜† šŸ˜†
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: dada68

Pozdrav svima,da se i ja malo prikljucim razgovoru.redovno vas pratim ali se bas ne javljam,nedostatak vremena.Da to je izuzetno poznat glumac ali se nepojavljuje prvi put u seriji.Prisetite se kada je An vodila babu,strinu i svekrvu u bioskop pa film koji su gledali u njemu je glavnu ulogu igrao doticni glumac. 😃

On je igrao u stvarno dosta filmova, sada je Veliki brat ili BIG BOSS na televiziji koja snima i BV, zato su planirali da iskoriste njegovu popularnost i promovisu BV i vencanje..Medjutim, on vec treci put otkazuje snimanje za BV i upitno je da li ce uopste snimati ???
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Opet gledam precap...Sh izraz lica kada joj stavlja sindor na razdeljak..Pandit kaze : "Od danas ste nuz i zena"...Pa mi se sve cini da se Sh jedva suzdrzava da ne pocne da skace od srece, samo sto ne zaigra..šŸ˜† šŸ˜†

I ja dal stalno vracam i gledam precap bas zbog te scene ali mi nekako brzo prekinu pa nemogu dobro da vidim,izraz njihovih lica je bozanstven jedva cekam da danas pocne epizoda
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Forumasica kad se otvara sampanjac da nazdravimoā“ GOTOVO JE GOTOVOšŸ‘šŸ¼
dadisabih thumbnail
PRELIJEPOšŸ‘šŸ‘šŸ‘ I dirljivo, narocito sa An i Sijamom.Tako se uvazavaju brat i sestraā¤ļøšŸ‘šŸ¼
Za obje porodicešŸ‘šŸ‘šŸ‘Sem za mumificiranu Tikvu SanchišŸ‘ŽšŸ¼
dadisabih thumbnail
Sta bi sa J🐷 ode da se napije, po obicaju 🤣🤣
smeker thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Sta bi sa J🐷 ode da se napije, po obicaju 🤣🤣

sta je ovo nema nikog ,niko ne slavi izgleda samo 🐷 je otisao da pije 🤣lepa epizoda emotivna,e sad ovo sto prikazuju da ce da bude malo je preterano pa dokle vise oprastanja ne ide preko sveta ali moraju da ubace po nesto samo da bi mi cekali tu prvu noc ,i ko zna dal ce je biti.Joj kako sam se uplasila kad su prikazali ono sto su vezani da se ne odveze 🤣jer je tikva vezivala pa reko mozda nije namerno dobro vezala.
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Samo na brzinu da se javim,jeste li primjetile da Sh nije stavio Mangal sutru An,to vam je lancic koji ide prije Sindura,ili je u ovom slucaju to bilo sto je Ira svezala one dukate,to mi nije jasno.Mangal sutra izgleda drugacije.Cim dodem kuci s posla otvaramo sampanjac,cujemo se poslije.🄳
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
E sad bi mogla prva bracna noc šŸ˜†
smeker thumbnail

Originally posted by: kop93

Samo na brzinu da se javim,jeste li primjetile da Sh nije stavio Mangal sutru An,to vam je lancic koji ide prije Sindura,ili je u ovom slucaju to bilo sto je Ira svezala one dukate,to mi nije jasno.Mangal sutra izgleda drugacije.Cim dodem kuci s posla otvaramo sampanjac,cujemo se poslije.🄳

mislim da to ide posle obicaja kod njega kuci kako sam ja mogla da procitam o njihovim obicajima,mozda gresim