Sada sam procitala na Colors Tv sajtu da ce danas i sutra da prikazuju momacko..Sto bi znacilo,nista od svadbe u petak 30.Nov 😭 😭 😭
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
ENTRY INTO RESORT 22.9
MOOH KHUL GAYA 23.9
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
New timslot of Show
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Sada sam procitala na Colors Tv sajtu da ce danas i sutra da prikazuju momacko..Sto bi znacilo,nista od svadbe u petak 30.Nov 😭 😭 😭
Originally posted by: kabakaba4
Mene i jeste cudilo da su ostavili svadbu za petak, pa sam se plasila da ce prekinuti na pola i ostaviti nesto za ponedeljak. Ovako ce iduce nedelje biti bar par dana??
Originally posted by: kabakaba4
Evo, tikva ne zna za ove obicaje 😆. Samo sramoti porodicu. Tu bas pise da se puno sale.http://www.culturalindia.net/weddings/wedding-rituals/sangeet-ceremony.html
Tikva je u svakom pogledu gadna 🤢,moze biti lako da dovede Ashi pa da pravi probleme An!! Nadam se da Ashi nece biti glupa kao Tikva pa da pravi probleme Sh i An. Guli je ko stvorena za Mahija,otkacena kao on!!😆 Sto mu isplazi jezik,hahah..😆😆Originally posted by: kabakaba4
Nego neko na IF misli da CVs dovode opet Ashimu da stvaraju nervozu medju nama. Tikva ne voli An, nego Ash, pa moze da stvara gadnu atmosferu.Znamo da Sh nece da ostavi An, ali tikva moze da bude gadna...😲
Tikva je u svakom pogledu gadna 🤢,moze biti lako da dovede Ashi pa da pravi probleme An!! Nadam se da Ashi nece biti glupa kao Tikva pa da pravi probleme Sh i An. Guli je ko stvorena za Mahija,otkacena kao on!!😆 Sto mu isplazi jezik,hahah..😆😆
Tikva je u svakom pogledu gadna 🤢,moze biti lako da dovede Ashi pa da pravi probleme An!! Nadam se da Ashi nece biti glupa kao Tikva pa da pravi probleme Sh i An. Guli je ko stvorena za Mahija,otkacena kao on!!😆 Sto mu isplazi jezik,hahah..😆😆