EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #3 - Page 45

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

90.6k

Users

22

3.2k

Frequent Posters

kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Sada sam procitala na Colors Tv sajtu da ce danas i sutra da prikazuju momacko..Sto bi znacilo,nista od svadbe u petak 30.Nov 😭 😭 😭

Mene i jeste cudilo da su ostavili svadbu za petak, pa sam se plasila da ce prekinuti na pola i ostaviti nesto za ponedeljak. Ovako ce iduce nedelje biti bar par dana??
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Mene i jeste cudilo da su ostavili svadbu za petak, pa sam se plasila da ce prekinuti na pola i ostaviti nesto za ponedeljak. Ovako ce iduce nedelje biti bar par dana??

Ja sam mislila da ce u petak biti pocetak a u subotu "Maha" epizoda od sat i po u kojoj ce biti svadba..ali izgleda da cemo videti u sutrasnjem precapu sta ce biti u ponedeljak. Verovatno ce da razvuku svadbu na barem dve nedelje,dok se izredjaju obicaji...ode mesec..
Daltoni thumbnail

Evo, tikva ne zna za ove obicaje 😆. Samo sramoti porodicu. Tu bas pise da se puno sale.

http://www.culturalindia.net/weddings/wedding-rituals/sangeet-ceremony.html

Ne znam sto su je uopste poveli, ona je samo za da se posadi u saksiju i mirise,samo da ne otvara usta i da ne siri negativnu energiju..
Jadan Sh kako su mu se ruke tresle dok je podizao onu maramu kada je ugledao Guli..Sad bar znamo kako ce prve bracne noci to isto da uradi,mada mozda zaviri predhodno da bi proverio da nije opet namestaljka 😆
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Taman sam opusteno gledala, Dadisa me uzdrma😡, preskocim, opet TKSanchi iskoci u onakvim prelijepim scenama😡 pa sto nam to rade😕🤢😡
kabakaba4 thumbnail

Nego neko na IF misli da CVs dovode opet Ashimu da stvaraju nervozu medju nama. Tikva ne voli An, nego Ash, pa moze da stvara gadnu atmosferu.
Znamo da Sh nece da ostavi An, ali tikva moze da bude gadna...😲
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Nego neko na IF misli da CVs dovode opet Ashimu da stvaraju nervozu medju nama. Tikva ne voli An, nego Ash, pa moze da stvara gadnu atmosferu.
Znamo da Sh nece da ostavi An, ali tikva moze da bude gadna...😲

Tikva je u svakom pogledu gadna 🤢,moze biti lako da dovede Ashi pa da pravi probleme An!! Nadam se da Ashi nece biti glupa kao Tikva pa da pravi probleme Sh i An. Guli je ko stvorena za Mahija,otkacena kao on!!😆 Sto mu isplazi jezik,hahah..😆😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: kop93

Tikva je u svakom pogledu gadna 🤢,moze biti lako da dovede Ashi pa da pravi probleme An!! Nadam se da Ashi nece biti glupa kao Tikva pa da pravi probleme Sh i An. Guli je ko stvorena za Mahija,otkacena kao on!!😆 Sto mu isplazi jezik,hahah..😆😆

Jeste, bas su par,samo da nije ona previse mlada za njega 😲?
Ashi??? Ne verujem da ce to da urade,pa cak i ako to urade,verovatno ce Ashi da bude na An strani..
Tikva ce sigurno u buducnosti da pravi probleme,zato joj je najbolje da se lepo spakuje i ode u svoj internat..
Edited by Daltoni - 12 years ago
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Mozda CV sledecih epizoda prikaze sve likove iz serije, pa tek onda svadbu, mozda da svadbe bude pred nasu novu godinuili za njihovo proljece a to je cini mi se u februaru za Vasant Pancami, festival posvecen Sarasvati, zastitnici ucenja, mudrosti i znanja😊i on je jedan od vaznijih festivala u Indiji😊
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: kop93

Jao to sam i ja pomislila... Mahi i Guli 👏 Bas mi se svidelo kad se izplazila 😆, bila je bas slatka i bilo je veselo!
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by jagoda

Ima li koga ? Vi redovno pratite, a ja samo povremeno uskocim pa nemam pojma sta se desava. Nemam cak ni vremena da procitam vase postove. Hoce li mi neko reci, ko je Minu iz Sivove porodice ? Koja od njih dve ga je rodila ? Ne mogu da ih pohvatam ko je kome sta 😕Sivova porodica mi deluje skroz otkacena, ali nisam povezala u kakvim odnosima su te dve zene. Izgleda da Minu ne voli Anandi, nadam se da nece i u toj porodici prolaziti kao u Singovoj. To bi zaista bilo preterano za jedan zivot.
Vidim da vi pratite kod indijaca nove epizode, da li se to Jagat razveo i sa Gauri ? Ako je tako, ne mogu da verujem posle onolike ljubavi i sta je sve uradio zbog nje, mozda bi to bila kao neka vrsta kosmicke pravde.