CASE IN COURT 5.1.26
CASE IS DONE 6.11
Kartik celebrates New Year with his GF
Happy 1st Anniversary Manvikians
Ikkis flops at the box office
No Sympathy For Hrithik
Kartik Aryan Sympathy
SRK explains the actual meaning of most misunderstood word "Jihad"
Started Rewatching Jodha Akbar and addicted once again.Hoping for S2
Mahadev and Sons-Colors
Nache Nache Video Song - The Rajasaab
https://www.dailymotion.com/video/xv8aa7_jagiya-gaya-jail-balika-vadhu_shortfilms?search_algo=2 🐷 policija predvodi,ima lisice na rukama!!
https://www.dailymotion.com/video/xv8aa7_jagiya-gaya-jail-balika-vadhu_shortfilms?search_algo=2 🐷 policija predvodi,ima lisice na rukama!!
Mora da je osjetio opasnost od Sidd-a pa cuva strazu!! 😆😆Originally posted by: dadisabih
jesi li uocila da AnSh ne daju vec dugo zajedno intervjue,valjda je onaj njen momak "buzdovan" stalno uz nju😕 i jos kod nas onakve zovu "medjed" i to naglaseno dj, a i jeste slikovitije nego medvjed, a kamo li meca🤣
Originally posted by: kabakaba4
Sirota Sumi, samo sto se vratila! 😭Jos se ne zna da li je 🐷 sam priznao, ili je nekako otkriveno?Otkud on sad ovde, i kako je znao da je Sh okrivljen??Moramo prvo da sacekamo da vidimo sta se dogodilo, ne vredi ni diskutovati, aliu svakom slucaju, nece nam biti zao 🐷.Jedino, ako ode u zatvor, nece moci PT da ga sretne? Ali, uvek ima nacina😆😉[/QUOTE Posto ona pravi smetnje na svadbi najbolje da nju zatvore zajedno sa 🐷 u jednu celiju!! Tu ce da se sretnu,bolje upoznaju a valjda i spandaju!!😃😆 Niko im nece smetat,upadat u rijec,kud ce bolja romantika,a treba im dati i jedan krevet...😉😃😆
PTikva vec pametuje 😡,kako ce An ostaviti Sh zbog optuzbe za "korupciju"!! 🤢 To bi ona mozda napravila,ali ne i An!! Sad ce tek ona vidjeti koji je borac An pogotovu kad je u pitanju njen Sh. Jadnicak Sh koliko se brine za An da joj cak nudi da razmisli o njihovom braku jer bi zbog njega mogla izgubiti obraz i cast.😭 Mislim da ce on tek sad shvatiti koliko ga An voli ali i ona sama postat ce svjesna svojih osjecaja prema njemu.An je danas pokazala da je u stanju okrenuti svijet samo da ga izvuce iz ovog "blata. Njih dvoje su stvarno idealan par. An je prvi put danas samoincijativno,njezno ga dodirnula!! Svinja je vijest cuo,ali me bas zanima:Hoce li se sam prijaviti ili ce ga An otkriti???
PTikva i 🐷 su stvarno idealan par!!🤢 Oboje znaju "idealno"procijeniti druge osobe,"najpametniji su","najmoderniji su","najskolovaniji su" sav svijet treba da se "vrti" samo oko njih,uvijek su u "pravu"- ma vrti mi se vec u glavi od njihovog "naj" 🤢🤢Originally posted by: kabakaba4
Da, An je danas pokazala koliko je vec bliska sa Sh. Odmah ce se dati u akciju da otkrije sta je po sredi.Brani i svoga Sh pred Het Singom, koji se ipak pojavio i osudjuje Sh da je korumpiran.Tikva OPET, kao Gori, krivi An zbog Shivove nesrece, jer veruje u takve stvari, a ovamo je "moderna".🐷 je eto saznao na vestima o hapsenju, ali da, bice interesantno videti da li je sam priznao. Prema ranijem pisanju, kao da jeste sam priznao, da bi se dodvorio svojima i usao ponovo u Haveli. Videcemo!