EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #3 - Page 19

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

91.2k

Users

22

3.2k

Frequent Posters

kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 13 years ago

Iako svaka od nas zeli da Liki bude srecna i da uziva, postoje neke prepreke koliko sam ja razumela. Najvaznija je cini mi se to sto je opisala, u vezi posla.
To su stroga pravila gde je zabranjena prisnost lekara i prevodioca, razume se zasto...nema mucke u prevodjenju, itd.

Ona je jedna od njih 100 koji prevode i sve je organizovano preko admin.
KAKO onda da ona svrati kod njega, tek tako? Ne znamo da li moze uopste da ode sa nekim izmisljenim razlogom? A verujem da ne zeli da ispadne da ona njega juri i "uzima kormilo", kako sama kaze 😊

Malo jeste cudno da je "veoma zadovoljan" njenim prevodjenjem, iako je prevela samo nekoliko reci❓
Psihijatar je to, nesto je on prokuzio, a ja uvek verujem da se nista ne dogadja bez razloga.

Ako treba, sresce se oni negde nenadano, gde ce moci bolje da se upoznaju.
Mozda cak ponovo, uskoro, dobije poziv da opet prevodi kod njega 😉😉

dadisabih thumbnail

jesi li uocila da AnSh ne daju vec dugo zajedno intervjue,valjda je onaj njen momak "buzdovan" stalno uz nju😕 i jos kod nas onakve zovu "medjed" i to naglaseno dj, a i jeste slikovitije nego medvjed, a kamo li meca🤣
kabakaba4 thumbnail

Sirota Sumi, samo sto se vratila! 😭

Jos se ne zna da li je 🐷 sam priznao, ili je nekako otkriveno?

Otkud on sad ovde, i kako je znao da je Sh okrivljen??
Moramo prvo da sacekamo da vidimo sta se dogodilo, ne vredi ni diskutovati, ali
u svakom slucaju, nece nam biti zao 🐷.

Jedino, ako ode u zatvor, nece moci PT da ga sretne? Ali, uvek ima nacina😆😉
dadisabih thumbnail
@ Dal, duso, podelicu i te dve recenice sa vama, ali ne veceras...Jos to ne mogu, isuvise me je sve to dojmilo...Reci su njegove bile sasvim obicne, kao kompliment iz svakodnevnog poslovnog zargona, medjutim, ja sam se osetila kao neocekivano uhvacena u zamku...Sve mi je imalo nekako dvostruko znacenje...Ovako matora sam stajala pred njim kao izgubljena u svemiru, a tek sta sam mu odgovorila, onako ukocenog jezika , kao zombirana Anandi...Ufff, skroz nesto glupo, sad mi je muka od toga kad se setim, sigurno je pomislio da nisam bas cista... Oprosti, ali treba mi malo vremena ...Probaj da me razumes, jer poslednji put sam bila zaljubljena pre nekih 12 godina...A sad sam sva nekako nepovezana...😲[/QUOTESad malo prakticnog dijela i nista nije nemoguce ako to zelis😊Pravila stroga postoje za uposlenike i posao.A sta kad mu odes u ordinaciju kao pacijent❓ a razlog je da si pocela imati kosmarne snove, normalno vezane za seks ili erotiku.😊Ako je uspjesan psihijatar ili psiholog procitat ce izmedju redova, i ako osjeca naklonost, ponudit ce rjesenje😊 Samo ne znam kako stojis finansijski, jer oni imaju povisoke tarife😊 i da li sebi mozes priustiti ovaj opit😊
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

jesi li uocila da AnSh ne daju vec dugo zajedno intervjue,valjda je onaj njen momak "buzdovan" stalno uz nju😕 i jos kod nas onakve zovu "medjed" i to naglaseno dj, a i jeste slikovitije nego medvjed, a kamo li meca🤣

Mora da je osjetio opasnost od Sidd-a pa cuva strazu!! 😆😆
kop93 thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Sirota Sumi, samo sto se vratila! 😭

Jos se ne zna da li je 🐷 sam priznao, ili je nekako otkriveno?

Otkud on sad ovde, i kako je znao da je Sh okrivljen??
Moramo prvo da sacekamo da vidimo sta se dogodilo, ne vredi ni diskutovati, ali
u svakom slucaju, nece nam biti zao 🐷.

Jedino, ako ode u zatvor, nece moci PT da ga sretne? Ali, uvek ima nacina😆😉
[/QUOTE Posto ona pravi smetnje na svadbi najbolje da nju zatvore zajedno sa 🐷 u jednu celiju!! Tu ce da se sretnu,bolje upoznaju a valjda i spandaju!!😃😆 Niko im nece smetat,upadat u rijec,kud ce bolja romantika,a treba im dati i jedan krevet...😉😃😆

kop93 thumbnail
PTikva vec pametuje 😡,kako ce An ostaviti Sh zbog optuzbe za "korupciju"!! 🤢 To bi ona mozda napravila,ali ne i An!! Sad ce tek ona vidjeti koji je borac An pogotovu kad je u pitanju njen Sh. Jadnicak Sh koliko se brine za An da joj cak nudi da razmisli o njihovom braku jer bi zbog njega mogla izgubiti obraz i cast.😭 Mislim da ce on tek sad shvatiti koliko ga An voli ali i ona sama postat ce svjesna svojih osjecaja prema njemu.An je danas pokazala da je u stanju okrenuti svijet samo da ga izvuce iz ovog "blata. Njih dvoje su stvarno idealan par. An je prvi put danas samoincijativno,njezno ga dodirnula!! Svinja je vijest cuo,ali me bas zanima:Hoce li se sam prijaviti ili ce ga An otkriti???
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: kop93

PTikva vec pametuje 😡,kako ce An ostaviti Sh zbog optuzbe za "korupciju"!! 🤢 To bi ona mozda napravila,ali ne i An!! Sad ce tek ona vidjeti koji je borac An pogotovu kad je u pitanju njen Sh. Jadnicak Sh koliko se brine za An da joj cak nudi da razmisli o njihovom braku jer bi zbog njega mogla izgubiti obraz i cast.😭 Mislim da ce on tek sad shvatiti koliko ga An voli ali i ona sama postat ce svjesna svojih osjecaja prema njemu.An je danas pokazala da je u stanju okrenuti svijet samo da ga izvuce iz ovog "blata. Njih dvoje su stvarno idealan par. An je prvi put danas samoincijativno,njezno ga dodirnula!! Svinja je vijest cuo,ali me bas zanima:Hoce li se sam prijaviti ili ce ga An otkriti???

Da, An je danas pokazala koliko je vec bliska sa Sh. Odmah ce se dati u akciju da otkrije sta je po sredi.
Brani i svoga Sh pred Het Singom, koji se ipak pojavio i osudjuje Sh da je korumpiran.
Tikva OPET, kao Gori, krivi An zbog Shivove nesrece, jer veruje u takve stvari, a ovamo je "moderna".
🐷 je eto saznao na vestima o hapsenju, ali da, bice interesantno videti da li je sam priznao. Prema ranijem pisanju, kao da jeste sam priznao, da bi se dodvorio svojima i usao ponovo u Haveli. Videcemo!

kop93 thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Da, An je danas pokazala koliko je vec bliska sa Sh. Odmah ce se dati u akciju da otkrije sta je po sredi.
Brani i svoga Sh pred Het Singom, koji se ipak pojavio i osudjuje Sh da je korumpiran.
Tikva OPET, kao Gori, krivi An zbog Shivove nesrece, jer veruje u takve stvari, a ovamo je "moderna".
🐷 je eto saznao na vestima o hapsenju, ali da, bice interesantno videti da li je sam priznao. Prema ranijem pisanju, kao da jeste sam priznao, da bi se dodvorio svojima i usao ponovo u Haveli. Videcemo!

PTikva i 🐷 su stvarno idealan par!!🤢 Oboje znaju "idealno"procijeniti druge osobe,"najpametniji su","najmoderniji su","najskolovaniji su" sav svijet treba da se "vrti" samo oko njih,uvijek su u "pravu"- ma vrti mi se vec u glavi od njihovog "naj" 🤢🤢
kop93 thumbnail