EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #1 - Page 2

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

101.2k

Users

29

3.4k

Frequent Posters

Indy_29 thumbnail
Posted: 13 years ago
Anandi se nikad nece pomiriti sa Jag jer je obecala ispuniti majcinu zelju a i CV je rekao da ne podrzava djeciji brak i potvrdili su da se tonece desiti. Ja mislim da ce se s Jag desiti neka tragedija. On je vec pokazao u zadnjim epizodama da se nece nikad promjeniti i da je jednostavno takav sebican. Nego sta ce se desiti sa Gauri bas me interesuje, meni nedostaje njen lik.
lady_L thumbnail
Explorer Thumbnail
Dobro jutro i prelep dan vam zelim!

@Indy_29 Upravu si, malo je neobicno bez ono njeno dranje 😆
Al pojavice se sigurno jos nekoliko puta dok ne nestane skroz..

Evo da podelim jednu prelepu pesmicu sa vama od Rahat fateh ali khan-a,
uz veliku nadu da ce AnSh uskoro proslaviti svadbu sa ovakvom veselom (i bogami zaraznom) pesmom. 😆😆

http://www.youtube.com/watch?v=aDfJ9iXNz2Q

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: lady_L

Dobro jutro i prelep dan vam zelim!

@Indy_29 Upravu si, malo je neobicno bez ono njeno dranje 😆
Al pojavice se sigurno jos nekoliko puta dok ne nestane skroz..

Evo da podelim jednu prelepu pesmicu sa vama od Rahat fateh ali khan-a,
uz veliku nadu da ce AnSh uskoro proslaviti svadbu sa ovakvom veselom (i bogami zaraznom) pesmom. 😆😆

http://www.youtube.com/watch?v=aDfJ9iXNz2Q

Dobro jutro, ili vec dobar dan,kako za koga...e nije ti losa ona pesmica, samo tako nastavi..
cardigan thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
😊@ lady_L,

I tebi dobro jutro ili dobar dan, i hvala ti za pesmicu, meni se bas mnogo dopala i popravila mi raspolozenje, jer je sva vedra i dinamicna...👏
Edited by cardigan - 13 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Halo drage moje 🤗!!! Vidim presle smo na novu stranicu,fino,fino mi napredujemo na ovom forumu i druzenju.🥳 Nego valjda nisam kome izazvala srcane smetnje s onim Sh "vrucim videom"??? 😆 Dal,ma nisam htjela da ti vratim zbog onog "HITA" vec samo da vidis kako je Sh "nadaren" becar i sta sve" zna".😃😉🤣.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: kop93

Halo drage moje 🤗!!! Vidim presle smo na novu stranicu,fino,fino mi napredujemo na ovom forumu i druzenju.🥳 Nego valjda nisam kome izazvala srcane smetnje s onim Sh "vrucim videom"??? 😆 Dal,ma nisam htjela da ti vratim zbog onog "HITA" vec samo da vidis kako je Sh "nadaren" becar i sta sve" zna".😃😉🤣.

To ,sta on sve zna, ja zelim licno da proverim, nista ja ne verujem ovako, ipak je on glumac 😃😳😆
Edited by Daltoni - 13 years ago
lady_L thumbnail
Explorer Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

To ,sta on sve zna, ja zelim licno da proverim, nista ja ne verujem ovako, ipak je on glumac 😃😳😆

Eh, da su svi muskarci kao on u tim serijama... pa gde bi nam bio kraj?! 😆😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: lady_L

Eh, da su svi muskarci kao on u tim serijama... pa gde bi nam bio kraj?! 😆😆

Da znas..ovi nasi kao da se trude da budu sto gori prema zenama..a na zalost takvi ovde imaju najvise uspeha kod zena 🤢
lady_L thumbnail
Explorer Thumbnail
Ma kod mene ima uspeha samo onaj sto moze da se pretvori u iphone 5 😆 inace mu nista nevredi.
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Onda nista od price i videa,tebi je na avion i za Indiju da izvidis situaciju iz svih kutova i tek onda odlucis.😉😆 Imas pravo,nista naslijepo i nabrzinu😆!!!