Returning of the written off #78 Invited only - Page 91

Created

Last reply

Replies

1k

Views

60.2k

Users

5

2k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Shahid Kapoor starts shooting for 'Jhalak Dikhhla Jaa 8'

Bollywood actor Shahid Kapoor, who is judging "Jhalak Dikhhla Jaa 8" along with filmmaker Karan Johar, actress Lauren Gottlieb and choreographer-singer Ganesh Hegde, says that they have started shooting for the dan

Thursday, July 02, 2015 | 4:54:03 PM IST (+05:30 GMT)
45 Comments | 1917 Views | Copyright: IANS

Bollywood actor Shahid Kapoor, who is judging the eighth season of "Jhalak Dikhhla Jaa" along with filmmaker Karan Johar, actress Lauren Gottlieb and choreographer-singer Ganesh Hegde, says that they have started shooting for the dance based reality TV show.

Shahid took to photo-sharing website Instagram to share photographs from the shoot.

The first photograph shows him standing with Karan, Lauren and Hegde and Shahid captioned the image: "The reloaded version. Day 1 . #jhalakdikhlajaa".

The 34-year-old actor shared another photograph of himself along with Karan. The two were seen wearing a black suit.

"Having fun with kjo in a majo kinda way. On set #jhalakdhikhlaja," he wrote.

Karan also took to micro-blogging website Twitter, to express his excitement for the show.

"All set for #JhalakDikhhlaJaaReloaded," Karan tweeted.

Lauren, who was last seen in Remo D'Souza's "ABCD 2", and would now be seen judging the show, tweeted: "Good news guys, I will be judging this season of #Jhalak, with these hunks @shahidkapoor @karanjohar #GaneshHegde".

The upcoming season of "Jhalak Dikhhla Jaa" -- the Indian version of the internationally acclaimed reality show "Dancing with the Stars" -- will feature celebrities like Shamita Shetty, Raftaar, Vivian Dsena, Radhika Madan, Kavita Kaushik, Sanaya Irani, Deepika Samson, Ashish Chowdhry, Mohit Malik, Scarlett Mellish Wilson and Faisal Khan.

The show is expected to go on air from July 11.

I ovo krece za desetak dana.
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

Salman Khan open for an arrange marriage!

Superstar Salman Khan says has finally spoken his mind about his marriage.

Thursday, July 02, 2015 | Copyright: India-forums.com/Bollywood | 5 Comments | 1776 Views
Salman Khan and his bachelorhood has been the talk of talk since many years. Be it his friends or his fans, all are eagerly waiting for the superstar to tie the knot soon. But, time and again we have seen our Bhai giving tricky answers about him settling down.

As reported earlier, Salman's father Salim Khan had confirmed that his eldest son won't have an arrange marriage and neither will any of the family members pressurize him for marriage.

Now we have our Bajrangi Bhaijaan himself confirming that he is open to arrange marriage. Yes, you got that right.

According to reports by a leading daily, Salman Khan has confirmed that he will take up this issue quiet seriously now and if he receives any proposals he will look into it.

He was quoted saying, "I am open to arranged marriage. Sometimes, love marriages don't work and arranged marriages do. And sometimes, it's the other way around. It depends on the individuals, how they go about their lives, how compatible they are."

Indeed, this is one good news for all girl fans of Salman Khan. The day isn't too far when we will get to hear some more good news from our Tiger about his wedding plans.

Keep reading this space for more updates.

Priyanka Chauhan

Ja predlazem da da oglas u novine 🤣

nn027 thumbnail

nn027 thumbnail

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Dal,tako mi je zao 😭 Znas da sam i ja sa sinkom prosla operaciju u tom periodu i potpuno razumijem tvoje 😭
Ali reci bratu da se kontrolise,mora,ne samo zbog bebe nego i zbog supruge Ona je sad psihicki najnestabilnija i ovo je ogroman udarac za nju.Neka ne place pred njom i ne pokazuje toliku tugu,mora izdrzati.Njoj je sad najteze.
Operacija nije teska ne traje ni pola sata,sve sa uspavljivanjem i budjenjem Kad se moj sinak operisao jos jedna djecojcica je bila u sali sa tom dijagnozom i brzo je zavrseno Moraju ga u totalnu anesteziju jer je to pravi operacijski rez,ali uspavat ce ga djeciji anesteziolog,kao i mog sinka. Samo sto ce ga kasnije morati cuvati da se previse ne napreze i da predugo place,dok to ne zaraste
Bog cuva malu djecu i molit cemo se svi skupa da sve prodje kako treba 🤗

Hvala ti draga na podrsci..🤗Sva sreca,pa maleni jos ne mora na operaciju..Ovi iz Vranja ih naplasili svim i svacim,a detetu uopste nije bila ukljestena kila..Sad samo pracenje i kontrole..a operacija od 4-te godine ako se kila sama ne povuce do tada..

nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nado,samo da ti kazem da nema nista od vecerasnje slobode 🤣 🤣 Dzaba sam se ponadala i rekla da sam slobodna za caskanje 😆 😆 Upravo mi se najavise gosti 😎 tako da nista od vecerasnjeg druzenja,ovi ne idu kuci prije jutra

Nema veze. Drugi put cemo se druziti. Lepo se ti provedi sa njima 😃

bas sam se lijepo druzila 😆😆 jedva sam oci drzala otvorene 😆

Mene to ceka od sutra..Moj mali bratanac ,od 40 dana,😭 mora na operaciju pupcane kile,pa mi sutra kolektivno dolazi sva familija..Ali, nije operacija sutra vec konsultacija sa hirurgom,tako da cemo tek videti dalji razvoj situacije..😭

Dobio je to od plakanja je li? To ce morati operisati? Ima samo 40 dana. 😭
Mojoj sestri su operisali bruh kad je bila beba. Bas na pupku.

Ne, od rodjenja mu je navodno tako..ali ne znam, nisam bila prisutna pa da vidim...
Kazu mi da je to rutinska operacija, ali on je tako mali a vec mora u totalnu anesteziju..moj brat se ubio od plakanja danas..srce mi se kida zbog svih njih..😭

Dal,tako mi je zao 😭 Znas da sam i ja sa sinkom prosla operaciju u tom periodu i potpuno razumijem tvoje 😭
Ali reci bratu da se kontrolise,mora,ne samo zbog bebe nego i zbog supruge Ona je sad psihicki najnestabilnija i ovo je ogroman udarac za nju.Neka ne place pred njom i ne pokazuje toliku tugu,mora izdrzati.Njoj je sad najteze.
Operacija nije teska ne traje ni pola sata,sve sa uspavljivanjem i budjenjem Kad se moj sinak operisao jos jedna djecojcica je bila u sali sa tom dijagnozom i brzo je zavrseno Moraju ga u totalnu anesteziju jer je to pravi operacijski rez,ali uspavat ce ga djeciji anesteziolog,kao i mog sinka. Samo sto ce ga kasnije morati cuvati da se previse ne napreze i da predugo place,dok to ne zaraste
Bog cuva malu djecu i molit cemo se svi skupa da sve prodje kako treba 🤗

Hvala ti draga na podrsci..🤗Sva sreca,pa maleni jos ne mora na operaciju..Ovi iz Vranja ih naplasili svim i svacim,a detetu uopste nije bila ukljestena kila..Sad samo pracenje i kontrole..a operacija od 4-te godine ako se kila sama ne povuce do tada..

Dobro je. Samo kad ne ide pod noz.
nn027 thumbnail
Privatno ostrvo na prodaju u blizini Majamija. Cena 11 miliona dolara.

Sitnica 😃

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Instagram media by izkiz - Edited with 'DeluxeFX' app --- photo by dear friend @jhimgreg check his awesome feed out
dobro jutro 😃
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Snimali su zajednicku seriju i smuvali se 😆 sad promovisu zajednicki film 😃 oboje su bili u vezi,on je bio i vjeren sa nekom menekenkom