Returning of the written off #78 Invited only - Page 89

Created

Last reply

Replies

1k

Views

60.1k

Users

5

2k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: smeker

Uzelala sam se,Dal,Nado,Kety,Dry๐Ÿค—

Uzelela sam se i ja tebe..๐Ÿค—

hug photo hug.gif
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Nado,samo da ti kazem da nema nista od vecerasnje slobode ๐Ÿคฃ ๐Ÿคฃ Dzaba sam se ponadala i rekla da sam slobodna za caskanje ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† Upravo mi se najavise gosti ๐Ÿ˜Ž tako da nista od vecerasnjeg druzenja,ovi ne idu kuci prije jutra

Nema veze. Drugi put cemo se druziti. Lepo se ti provedi sa njima ๐Ÿ˜ƒ

bas sam se lijepo druzila ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† jedva sam oci drzala otvorene ๐Ÿ˜†

Mene to ceka od sutra..Moj mali bratanac ,od 40 dana,๐Ÿ˜ญ mora na operaciju pupcane kile,pa mi sutra kolektivno dolazi sva familija..Ali, nije operacija sutra vec konsultacija sa hirurgom,tako da cemo tek videti dalji razvoj situacije..๐Ÿ˜ญ

Dobio je to od plakanja je li? To ce morati operisati? Ima samo 40 dana. ๐Ÿ˜ญ
Mojoj sestri su operisali bruh kad je bila beba. Bas na pupku.

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Da. Neke zaista ruzne stvari ispricane su na poseban nacin. Narocito mi je strasno kad slusam njegov glas a gledam kako ga ubijaju

Da, ali vidis, on je na to gledao kao "pa dobro...nista ne traje vecno..." s pozitivne strane..i celo vreme s ljubavlju govori o njoj, i dalje je voli uprkos svemu..kao da raduje sto je ona njega volela na svoj uvrnuti nacin da bi ga ubila..
Daltoni thumbnail

Ne, od rodjenja mu je navodno tako..ali ne znam, nisam bila prisutna pa da vidim...
Kazu mi da je to rutinska operacija, ali on je tako mali a vec mora u totalnu anesteziju..moj brat se ubio od plakanja danas..srce mi se kida zbog svih njih..๐Ÿ˜ญ

nn027 thumbnail

Moja preporuka za film..gledala sam ga nocas jer ga je svami pustio a mene zainteresovao...๐Ÿ‘๐Ÿผ

http://www.filmovita.com/beautiful-twisted-2015/

OK. Pogledacu ga ๐Ÿ˜ƒ

I ??? Sta kazes?

Nisam ga jos pogledala. Veceras cu. ๐Ÿ˜ƒ

Pogledala sam ga. Na kraju gledam kako je zbog para spremna ubiti vlastitu cerku i pomislim kakav je frik, mislim bas ga preterase. Onda saopstavaju da je osudjena na dozivotnu i ja se setim... hebote pa pisalo je da je snimljen po istinitom dogadjaju. Uzas!

Zaista se tako dogodilo..da ne poverujes..ali ko kaze da pravi zivot ne moze biti bizarniji od maste..๐Ÿ˜•
Ipak, sve u svemu..jako dobar film..

Da. Neke zaista ruzne stvari ispricane su na poseban nacin. Narocito mi je strasno kad slusam njegov glas a gledam kako ga ubijaju

Da, ali vidis, on je na to gledao kao "pa dobro...nista ne traje vecno..." s pozitivne strane..i celo vreme s ljubavlju govori o njoj, i dalje je voli uprkos svemu..kao da raduje sto je ona njega volela na svoj uvrnuti nacin da bi ga ubila..

Pa cak je i baba u jednom momentu pomislila da se oni stvarno vole. Secas se da je upravo to rekla njihovoj cerki. On o svemu tome prica kao kroz zezanje. Ona je totalni frik. Sva se najezim,
nn027 thumbnail

Nado,samo da ti kazem da nema nista od vecerasnje slobode ๐Ÿคฃ ๐Ÿคฃ Dzaba sam se ponadala i rekla da sam slobodna za caskanje ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† Upravo mi se najavise gosti ๐Ÿ˜Ž tako da nista od vecerasnjeg druzenja,ovi ne idu kuci prije jutra

Nema veze. Drugi put cemo se druziti. Lepo se ti provedi sa njima ๐Ÿ˜ƒ

bas sam se lijepo druzila ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† jedva sam oci drzala otvorene ๐Ÿ˜†

Mene to ceka od sutra..Moj mali bratanac ,od 40 dana,๐Ÿ˜ญ mora na operaciju pupcane kile,pa mi sutra kolektivno dolazi sva familija..Ali, nije operacija sutra vec konsultacija sa hirurgom,tako da cemo tek videti dalji razvoj situacije..๐Ÿ˜ญ

Ne, od rodjenja mu je navodno tako..ali ne znam, nisam bila prisutna pa da vidim...
Kazu mi da je to rutinska operacija, ali on je tako mali a vec mora u totalnu anesteziju..moj brat se ubio od plakanja danas..srce mi se kida zbog svih njih..๐Ÿ˜ญ

On je jos tako mali i bespomocan. Ali kad mora, sta da se radi. Bice sve to dobro. Videces. Samo hrabro. โค๏ธ
Edited by nn027 - 10 years ago
Daltoni thumbnail

Pa cak je i baba u jednom momentu pomislila da se oni stvarno vole. Secas se da je upravo to rekla njihovoj cerki. On o svemu tome prica kao kroz zezanje. Ona je totalni frik. Sva se najezim,

Da..ali sama ta njegova recenica " Pa dobro, sve mora jednom da se zavrsi..." sve to ukazuje na to da mu je zao ne sto umire,vec sto vise nece biti zajedno...Ne znam..ja sam tako dozivela pricu, kao perverznu ljubavnu ..bolesnu i izopacenu ...
Daltoni thumbnail

On je jos tako mali i bespomocan. Ali kad mora, sta da se radi. Bice sve to dobro. Videces. Samo hrabro. โค๏ธ

Nadam se Nale...๐Ÿค—
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Uzelala sam se,Dal,Nado,Kety,Dry๐Ÿค—

Smeki ๐Ÿค—

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

E sad, ako ja dobro kapiram, pisu da je napusta a u medjuvremenu bi im ta pametnaideja , da zavrse seriju, mogla pasti na pamet. Ne znam. Uveli su gomilu nekih novih likova. Anandi bi uskoro i baba mogla postati . Ko zna. Mogu oni tako i do 5000 . Stalno se resetuju.
Mozda ce sacekati da vide kako se kotira nova serija pa ce onda zavrsiti BV. U svakom slucaju slavice 2000-tu epizodu ๐Ÿคข

pravo da ti kazem svejedno mi ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† mogu i 10 000 ๐Ÿ˜† potpuno su beznacajni .To je sad druga serija i svejedno mi ko glumi, ko izlazi i koliko ce mucenje trajati ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†