Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 26th Sept 2025
DANDIYA NIGHT 26.9
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 27th Sep 2025 - WKV
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs SL, Match 18, A1 vs B1 - Super 4 @Dubai🏏
DIL DOORMAT 27.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 27, 2025 || EDT
Abhira master planner of breaking Arman relationships
Besharmi ki sari hadein paar karegi Abhira- Media is catching up
Sabse Nalla Kaun in gen 4
Book Talk Reading Challenge: open to volunteers
Anupamaa 26 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Is noina mandira post plastic surgery?
70th Filmfare Awards Nominations
CID episode 81 - 27th September
Ranbir Kapoor Birthday Celebration Thread 🎂🎂
Nado,samo da ti kazem da nema nista od vecerasnje slobode ๐คฃ ๐คฃ Dzaba sam se ponadala i rekla da sam slobodna za caskanje ๐ ๐ Upravo mi se najavise gosti ๐ tako da nista od vecerasnjeg druzenja,ovi ne idu kuci prije jutra
Nema veze. Drugi put cemo se druziti. Lepo se ti provedi sa njima ๐bas sam se lijepo druzila ๐๐ jedva sam oci drzala otvorene ๐
Mene to ceka od sutra..Moj mali bratanac ,od 40 dana,๐ญ mora na operaciju pupcane kile,pa mi sutra kolektivno dolazi sva familija..Ali, nije operacija sutra vec konsultacija sa hirurgom,tako da cemo tek videti dalji razvoj situacije..๐ญ
Da. Neke zaista ruzne stvari ispricane su na poseban nacin. Narocito mi je strasno kad slusam njegov glas a gledam kako ga ubijaju
Dobio je to od plakanja je li? To ce morati operisati? Ima samo 40 dana. ๐ญ
Mojoj sestri su operisali bruh kad je bila beba. Bas na pupku.
Moja preporuka za film..gledala sam ga nocas jer ga je svami pustio a mene zainteresovao...๐๐ผ
http://www.filmovita.com/beautiful-twisted-2015/
OK. Pogledacu ga ๐
I ??? Sta kazes?
Nisam ga jos pogledala. Veceras cu. ๐
Pogledala sam ga. Na kraju gledam kako je zbog para spremna ubiti vlastitu cerku i pomislim kakav je frik, mislim bas ga preterase. Onda saopstavaju da je osudjena na dozivotnu i ja se setim... hebote pa pisalo je da je snimljen po istinitom dogadjaju. Uzas!
Zaista se tako dogodilo..da ne poverujes..ali ko kaze da pravi zivot ne moze biti bizarniji od maste..๐
Ipak, sve u svemu..jako dobar film..
Da. Neke zaista ruzne stvari ispricane su na poseban nacin. Narocito mi je strasno kad slusam njegov glas a gledam kako ga ubijaju
Da, ali vidis, on je na to gledao kao "pa dobro...nista ne traje vecno..." s pozitivne strane..i celo vreme s ljubavlju govori o njoj, i dalje je voli uprkos svemu..kao da raduje sto je ona njega volela na svoj uvrnuti nacin da bi ga ubila..
Nado,samo da ti kazem da nema nista od vecerasnje slobode ๐คฃ ๐คฃ Dzaba sam se ponadala i rekla da sam slobodna za caskanje ๐ ๐ Upravo mi se najavise gosti ๐ tako da nista od vecerasnjeg druzenja,ovi ne idu kuci prije jutra
Nema veze. Drugi put cemo se druziti. Lepo se ti provedi sa njima ๐bas sam se lijepo druzila ๐๐ jedva sam oci drzala otvorene ๐
Mene to ceka od sutra..Moj mali bratanac ,od 40 dana,๐ญ mora na operaciju pupcane kile,pa mi sutra kolektivno dolazi sva familija..Ali, nije operacija sutra vec konsultacija sa hirurgom,tako da cemo tek videti dalji razvoj situacije..๐ญ
Dobio je to od plakanja je li? To ce morati operisati? Ima samo 40 dana. ๐ญ
Mojoj sestri su operisali bruh kad je bila beba. Bas na pupku.
Ne, od rodjenja mu je navodno tako..ali ne znam, nisam bila prisutna pa da vidim...
Kazu mi da je to rutinska operacija, ali on je tako mali a vec mora u totalnu anesteziju..moj brat se ubio od plakanja danas..srce mi se kida zbog svih njih..๐ญ
Pa cak je i baba u jednom momentu pomislila da se oni stvarno vole. Secas se da je upravo to rekla njihovoj cerki. On o svemu tome prica kao kroz zezanje. Ona je totalni frik. Sva se najezim,
On je jos tako mali i bespomocan. Ali kad mora, sta da se radi. Bice sve to dobro. Videces. Samo hrabro. โค๏ธ
E sad, ako ja dobro kapiram, pisu da je napusta a u medjuvremenu bi im ta pametnaideja , da zavrse seriju, mogla pasti na pamet. Ne znam. Uveli su gomilu nekih novih likova. Anandi bi uskoro i baba mogla postati . Ko zna. Mogu oni tako i do 5000 . Stalno se resetuju.
Mozda ce sacekati da vide kako se kotira nova serija pa ce onda zavrsiti BV. U svakom slucaju slavice 2000-tu epizodu ๐คข