Returning of the written off #78 Invited only - Page 90

Created

Last reply

Replies

1k

Views

60.2k

Users

5

2k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ne, od rodjenja mu je navodno tako..ali ne znam, nisam bila prisutna pa da vidim...
Kazu mi da je to rutinska operacija, ali on je tako mali a vec mora u totalnu anesteziju..moj brat se ubio od plakanja danas..srce mi se kida zbog svih njih..😭

Dal,tako mi je zao 😭 Znas da sam i ja sa sinkom prosla operaciju u tom periodu i potpuno razumijem tvoje 😭
Ali reci bratu da se kontrolise,mora,ne samo zbog bebe nego i zbog supruge Ona je sad psihicki najnestabilnija i ovo je ogroman udarac za nju.Neka ne place pred njom i ne pokazuje toliku tugu,mora izdrzati.Njoj je sad najteze.
Operacija nije teska ne traje ni pola sata,sve sa uspavljivanjem i budjenjem Kad se moj sinak operisao jos jedna djecojcica je bila u sali sa tom dijagnozom i brzo je zavrseno Moraju ga u totalnu anesteziju jer je to pravi operacijski rez,ali uspavat ce ga djeciji anesteziolog,kao i mog sinka. Samo sto ce ga kasnije morati cuvati da se previse ne napreze i da predugo place,dok to ne zaraste
Bog cuva malu djecu i molit cemo se svi skupa da sve prodje kako treba 🤗
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

zbog Branke zavolih ovu boju lavande 😊
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Moja preporuka za film..gledala sam ga nocas jer ga je svami pustio a mene zainteresovao...👍🏼

http://www.filmovita.com/beautiful-twisted-2015/

OK. Pogledacu ga 😃

I ??? Sta kazes?

Nisam ga jos pogledala. Veceras cu. 😃

Pogledala sam ga. Na kraju gledam kako je zbog para spremna ubiti vlastitu cerku i pomislim kakav je frik, mislim bas ga preterase. Onda saopstavaju da je osudjena na dozivotnu i ja se setim... hebote pa pisalo je da je snimljen po istinitom dogadjaju. Uzas!

Zaista se tako dogodilo..da ne poverujes..ali ko kaze da pravi zivot ne moze biti bizarniji od maste..😕
Ipak, sve u svemu..jako dobar film..

Da. Neke zaista ruzne stvari ispricane su na poseban nacin. Narocito mi je strasno kad slusam njegov glas a gledam kako ga ubijaju

Da, ali vidis, on je na to gledao kao "pa dobro...nista ne traje vecno..." s pozitivne strane..i celo vreme s ljubavlju govori o njoj, i dalje je voli uprkos svemu..kao da raduje sto je ona njega volela na svoj uvrnuti nacin da bi ga ubila..

Pa cak je i baba u jednom momentu pomislila da se oni stvarno vole. Secas se da je upravo to rekla njihovoj cerki. On o svemu tome prica kao kroz zezanje. Ona je totalni frik. Sva se najezim,

Da..ali sama ta njegova recenica " Pa dobro, sve mora jednom da se zavrsi..." sve to ukazuje na to da mu je zao ne sto umire,vec sto vise nece biti zajedno...Ne znam..ja sam tako dozivela pricu, kao perverznu ljubavnu ..bolesnu i izopacenu ...

I jeste. Bas je takva.
On bez ikakve ljutnje prica o svemu tome. Kao da mu je udarila cvrgu a ne da ga je ubila.

Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

Dobar dan. Ja malo "poranila" . A za kafu sam uvek. Hvalaaa! ❤️

nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/shashank-vyas-moves-out-of-balika-vadhu-150630

Lepa vest. Bas mi ulepsa dan 😃

I meni...😃

A mozda i ne napusta nego zavrsavaju seriju 🤢 juce im je bila 1935 epizoda,znaci jos 65 do tih famoznih 2000 🤢 Znaci otprilike u septembru,koliko rekose da traje i njegov otkazni rok.Pretpostavljam da ce im ova serija sa Sanayom i Vivianom biti zamjena za BV,dok su ih oboje ubacili u JDJ.

E sad, ako ja dobro kapiram, pisu da je napusta a u medjuvremenu bi im ta pametnaideja , da zavrse seriju, mogla pasti na pamet. Ne znam. Uveli su gomilu nekih novih likova. Anandi bi uskoro i baba mogla postati . Ko zna. Mogu oni tako i do 5000 . Stalno se resetuju.
Mozda ce sacekati da vide kako se kotira nova serija pa ce onda zavrsiti BV. U svakom slucaju slavice 2000-tu epizodu 🤢

pravo da ti kazem svejedno mi 😆😆 mogu i 10 000 😆 potpuno su beznacajni .To je sad druga serija i svejedno mi ko glumi, ko izlazi i koliko ce mucenje trajati 😆😆

Ne mogu im oprostiti sto su mi shebali seriju. 😡
nn027 thumbnail

Gledam sliku i dusa me boli. Ne mogu da razumem roditelje. Zasto to rade svojoj deci.😒
Ovog pedo...la bih obesila za onu stvar na sred sela. Da visi dok mu sam ne otpadne😡

nn027 thumbnail
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

zbog Branke zavolih ovu boju lavande 😊

Lepa je. I boja i ovo sto si napravila. Nezna
nn027 thumbnail