Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 25 Aug 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 25th August 2025
ARMAN KI JOGAN 24.8
ANSHUMAN GONE 25.8
No hype this year
BALH Naya Season EDT Week #11: Aug 25 - Aug 29
Deepika vs Katrina wars…World War 3 👀
A study On Miss Geetanjali Armaan Poddar
A Study on Miss Abhira "Jogan" Sharma
Parineeti Chopra is pregnant
Navri’s Love
IMDB's most beautiful actresses in the world. Kriti & Hania in top 10
Yeh Rishta kya Kehlata hai
Anupamaa 25 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Why I'm least interested in watching CID Season 2 Upcoming Episodes?
Punishment to kill one or five is same
Who Brings a Song to Life: The Singer’s Voice or Actors’ Expressions?
KSBKBT FF: The broken ties Part1 : Gunjan threatens Bhoomi Pg1
New Katrina and Hrithrik Roshan ad for Rado
Who should cliff off
tek odgledala epizodu
Bunty je prava ..🤬 Amma me vise i ne zivcira koliko mi on skace po zivcima 😡Toliko mi je bilo zao Sagz 😭 em sto je one vjestice zavitlavaju em sto nema podrsku od maminog sincica,sad jos ispala i lazljivica 😭 Grupa primitivki je ponizava i pametuje a njen muzic sve to aminuje 😡 'bem ti musko 😡najradije bi da se vrati ocu pa nek on udovolji svojoj mamici 😡ne znam koja je sad razlika izmedju njega i Arija 😕 i onaj je udovoljavao mamici,njega sutnu a dobi jos goreg
A zamisli sad, od svih tata nasao nju da pita sta se desava u kuci. 😲 Da mu ona objasni. Sto ne pita zenu i sina? Nasao nju. Mislim stvarno... 😡Ma nema nista od odlaska, bar za sad, na zalost. Jos ce ona morati progutati sh...nja
tek odgledala epizodu
Bunty je prava ..🤬 Amma me vise i ne zivcira koliko mi on skace po zivcima 😡Toliko mi je bilo zao Sagz 😭 em sto je one vjestice zavitlavaju em sto nema podrsku od maminog sincica,sad jos ispala i lazljivica 😭 Grupa primitivki je ponizava i pametuje a njen muzic sve to aminuje 😡 'bem ti musko 😡najradije bi da se vrati ocu pa nek on udovolji svojoj mamici 😡ne znam koja je sad razlika izmedju njega i Arija 😕 i onaj je udovoljavao mamici,njega sutnu a dobi jos goregA zamisli sad, od svih tata nasao nju da pita sta se desava u kuci. 😲 Da mu ona objasni. Sto ne pita zenu i sina? Nasao nju. Mislim stvarno... 😡Ma nema nista od odlaska, bar za sad, na zalost. Jos ce ona morati progutati sh...njaa koga drugog da pitavec je pitao zenicu i nije htjela reci,zamajava ga,sincic suti i stiti mamicu😡zato je odlucio direktno nju pitati ali sumnjam da ce mu reci
Gledajuci samo slike ja bih izdvojila NIKOLAJ KOSTER-VALDAU 😊 Pored njega Dzoni Dep. Mozda bi mi misljenjne bilo drugacije da sam ih sve gledala u nekoj seriji ili filmu ovako...
Dal, ovom tvom , nemam zamerke 😉 😃 Cuvaj oci draga moja 😆