Returning of the written off #70 Invited only - Page 86

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

61k

Users

7

2.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Odgledala sam film. Jako je tesko kad ne razumes nista skapirati o cemu se radi. Sva sreca pa po malo govore engleski i tu ubodem po neku 😆

On je dobar i to sam ocekivala ali on moze i vise od ovoga. Zasto je odlucio da snimi ovakav film ne znam. Mozda je hteo ulogu potpuno razlicitu od ASR. Nagadjam samo. Jeste Kety , ona glumica jeste glumila u BV. Ocekivala sam da ce muzika biti bolja a i to je prosecno. 😕
Ne znam. Meni je on daleko iznad celog filma i to mi je najjaci utisak. Sve u svemu, vredelo ga je pogledati makar radi Baruna
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

tek odgledala epizodu

Bunty je prava ..🤬 Amma me vise i ne zivcira koliko mi on skace po zivcima 😡
Toliko mi je bilo zao Sagz 😭 em sto je one vjestice zavitlavaju em sto nema podrsku od maminog sincica,sad jos ispala i lazljivica 😭 Grupa primitivki je ponizava i pametuje a njen muzic sve to aminuje 😡 'bem ti musko 😡
najradije bi da se vrati ocu pa nek on udovolji svojoj mamici 😡
ne znam koja je sad razlika izmedju njega i Arija 😕 i onaj je udovoljavao mamici,njega sutnu a dobi jos goreg

A zamisli sad, od svih tata nasao nju da pita sta se desava u kuci. 😲 Da mu ona objasni. Sto ne pita zenu i sina? Nasao nju. Mislim stvarno... 😡
Ma nema nista od odlaska, bar za sad, na zalost. Jos ce ona morati progutati sh...nja
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

A zamisli sad, od svih tata nasao nju da pita sta se desava u kuci. 😲 Da mu ona objasni. Sto ne pita zenu i sina? Nasao nju. Mislim stvarno... 😡
Ma nema nista od odlaska, bar za sad, na zalost. Jos ce ona morati progutati sh...nja

a koga drugog da pita
vec je pitao zenicu i nije htjela reci,zamajava ga,sincic suti i stiti mamicu😡
zato je odlucio direktno nju pitati ali sumnjam da ce mu reci
nn027 thumbnail

tek odgledala epizodu

Bunty je prava ..🤬 Amma me vise i ne zivcira koliko mi on skace po zivcima 😡
Toliko mi je bilo zao Sagz 😭 em sto je one vjestice zavitlavaju em sto nema podrsku od maminog sincica,sad jos ispala i lazljivica 😭 Grupa primitivki je ponizava i pametuje a njen muzic sve to aminuje 😡 'bem ti musko 😡
najradije bi da se vrati ocu pa nek on udovolji svojoj mamici 😡
ne znam koja je sad razlika izmedju njega i Arija 😕 i onaj je udovoljavao mamici,njega sutnu a dobi jos goreg

a koga drugog da pita
vec je pitao zenicu i nije htjela reci,zamajava ga,sincic suti i stiti mamicu😡
zato je odlucio direktno nju pitati ali sumnjam da ce mu reci

On je glava porodice a u stvari nije. Baka je najstarija a kao da nije. I glava porodice i najstarija je Amma . Zena zapalila u Mumbaji a on nije imao pojma. Ipak bi neke stvari trebalo da resi sa svojom zenom. A Sag? Sta da kaze? Izvinite ja lagala da sam trudna. Nemam pojma kako ce i Sta ce Sag da mu odgovori ali po njenoj faci se iz aviona vidi da nista nije uredu
nn027 thumbnail
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Dobro jutro...😃

Sto je lepo kad se lepo naspavas i ostanes odmoran ,pa onda radis, trazis drugi posao, otvaraju ti se mogucnosti (a ne oci za promenu 😆) , stignes da doruckujes, da vezbas, ma sve..😃
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Gledajuci samo slike ja bih izdvojila NIKOLAJ KOSTER-VALDAU 😊 Pored njega Dzoni Dep. Mozda bi mi misljenjne bilo drugacije da sam ih sve gledala u nekoj seriji ili filmu ovako...

Dal, ovom tvom , nemam zamerke 😉 😃 Cuvaj oci draga moja 😆

Nisam gledala..bila sam kod drugarice , videcu da danas pogledam i njega i Baruna..samo se bojim da ne dobijem secer od toliko slatkisa..😉
Daltoni thumbnail

😃

volim vukodlake,sigurno je to u pitanju 😆😆

A..Keti..