Returning of the written off #70 Invited only - Page 87

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

61k

Users

7

2.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago
http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/501/%D0%97%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D1%99%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/1774987/%D0%A8%D1%82%D0%B0+%D1%81%D0%B5+%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8+%D0%BA%D0%B0%D0%B4+%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%82%D0%B5+%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D1%83%3F.html

Oduvek me je zanimalo kakav je osecaj..😃
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
http://zena.blic.rs/Sex/28886/Seks-novac-i-patnja-stvarnog-zivota-Lili-Temperli-je-prezivela-sadizam-slican-onome-iz-50-nijansi-siva

Pa sad...nije ovo isto..ovo je realna prica koju su mnoge zene ,bez mozga a zeljne paznje i skupih poklona ,dozivele..Niko joj nije kriv sto je bila sponzorusa i svesno prihvatila to da bude kupljena..A sada jos i pokusava da zaradi pisuci knjigu o tome, koristeci slavu 50 nijansi..molim te...🤢 Kada sam bila klinka,druzila sam se sa jednom devojkom koja je imala dve starije sestre (ali ono, starije po 10 god ,tako nesto ) Elem, te sestre su imale par drugarica koje su bile razvedene, sa decom, teskom prosloscu,ali su bile lepe,negovane, uvek lepo obucene i to u najskuplje stvari..Iz price sam saznala da se one vidjaju sa nekim Albanskim biznismenima i da nista drugo ne rade u zivotu,zapravo,to je bio neki dogovor,da im se vikendima pridruze na nekoj lokaciji i tako su dobijale novac..Meni je sve to zvucalo kao prostitucija,sto sam i rekla drugarici ali ona mi je rekla da nije jer su samo sa njima u vezi i kako su oni navodno zaljubljeni u njih i brinu o njima...Kada sam jedne veceri,dok smo svih 5 devojaka bile pijane, ja upitala jednu od njih da mi objasni, ona mi je ispricala identicnu pricu ovoj, samo sto je to zvucalo mnogo komplikovanije i sa mnogo citanja izmedju redova sta on njoj radi i koliko daleko idu..Naravno, ona se klela kako ona sve to voli i kako ce on da ostavi svoju zenu cim se obezbedi da ce dete ostati sa njim...Toliko o njenoj pameti...A sada epilog na sve to...Srela sam je prosle godine, udala se i dalje ne radi , setala je malenog klinca,verovatno iz drugog braka,a sta je sa prvim sinom ko to zna...jedva sam je poznala bez fensi sminke i krpica, obucenu 10 puta gore nego ja...ali predpostavljam da se izvukla iz toga, omatorila, i vise nego sto stvarno ima godina i dalje lepa na neki nacin...eto..to ti je sudbina (i to u najboljem slucaju) jedne nase sponzoruse..
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Dobro jutro...😃

Sto je lepo kad se lepo naspavas i ostanes odmoran ,pa onda radis, trazis drugi posao, otvaraju ti se mogucnosti (a ne oci za promenu 😆) , stignes da doruckujes, da vezbas, ma sve..😃

Dobro jutro 😃

Drago mi je da vidim da si puna optimizma 😃

nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/501/%D0%97%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D1%99%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/1774987/%D0%A8%D1%82%D0%B0+%D1%81%D0%B5+%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8+%D0%BA%D0%B0%D0%B4+%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%82%D0%B5+%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D1%83%3F.html

Oduvek me je zanimalo kakav je osecaj..😃

Nisam toliko radoznala. Mislim da je dovoljno opasno naci se blizu lave a stati na nju... Ne hvala. (E jesam junak 😆)
nn027 thumbnail

Neke sam stvari znala a neke ne, Jeste da se sminkam svake prestupne ali korisno je znati 😃
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

A obratite paznju da je devojka mis Juzne Afrike. Mislim tipicna Afrikanka zar ne.😃

Na ovoj slici je ispala bez veze.

Edited by nn027 - 10 years ago