Returning of the written off #70 Invited only - Page 85

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

61k

Users

7

2.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Kety76

moram ici,valjda se uspijem javiti veceras

jesi pogledala Barunov film

Pocela sinoc i toliko sam bila umorna da sam morala prekinuti. Veceras cu.
Vazi. Ako stignes javi se. 😊
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail
Sad mi pade na pamet, sta bi sa onom tuzbom? Da sam ja na njenom mesto ladno bi ih tuzila, i mislim da je sada pravo vreme za to. Smucila mi se Amma i njeno ponizavanje Sag.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Gdje si Smeki 🤗 Nadam se da si dobro,ima li glavobolje

Kety 🤗 nisam lose, a glavobalja ima s vremena na vreme redja je ali cini mi se da je jaca kad zaboli boze sacuvaj.Nekako me boli na drugaciji nacin.Trebala sam da odem na kontrolu ali ja nisam ,i sve da zakazem i uvek mi se nesto ispreci🤢
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

ne,to nije ta
ova djevojka glumi s njim u njegovom trecem filmu,onaj u Abrahamovoj produkciji
a u drugom filmu mu je partnerka Suzanna M.

U SKSH glumi Sapna Pabbi i taj je film snimljen i bice prikazan pocetkom iduce godine,a ova sto si ti okacila mu je partnerka u 22 Yards i taj film nije ni blizu kraja snimanja i ko zna kada ce se uopste i nastaviti...E sad mozda mu je 22 yards drugi film koji je poceo snimati,ali SKSH ce biti drugi po redu koji ce se prikazivati 😉
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Sad mi pade na pamet, sta bi sa onom tuzbom? Da sam ja na njenom mesto ladno bi ih tuzila, i mislim da je sada pravo vreme za to. Smucila mi se Amma i njeno ponizavanje Sag.

Pa ona nije jos tuzila,nego ce tuziti ako se u roku od mesec dana stvari ne dovedu u red 😈
Edit: E sad tih mesec dana mozda istekne sutra,mozda za pola godine 😆 kod njih se nikad ne zna😉
Edited by Drya - 10 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Pa ona nije jos tuzila,nego ce tuziti ako se u roku od mesec dana stvari ne dovedu u red 😈

Edit: E sad tih mesec dana mozda istekne sutra,mozda za pola godine 😆 kod njih se nikad ne zna😉

Ja se sve nesto nadam da ce tu tuzbu aktivirati kad tad. A sto bih volela da pukne bruka ...uh! 😈
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Dobro jutrooo😃

Heeej !! Dobar dan Smeki 😃

Nadooo🤗
Smeki 🤗
Uspevas li da pratis seriju?
Ne Nado ,ne secam sa kad sam gledala😕 to sto procitam moracu da sednem pa da odgledam sve odjednom🤢

Gdje si Smeki 🤗 Nadam se da si dobro,ima li glavobolje
Kety 🤗 nisam lose, a glavobalja ima s vremena na vreme redja je ali cini mi se da je jaca kad zaboli boze sacuvaj.Nekako me boli na drugaciji nacin.Trebala sam da odem na kontrolu ali ja nisam ,i sve da zakazem i uvek mi se nesto ispreci🤢

Eto bas zbog tih glavobolja treba da odes na tu kontrolu. Mozda se treba jos nesto dodatno uraditi kad te i dalje boli.
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: smeker

sama sam ti takva uvijek nadjem razlog da izbjegnem kontrole 😆
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Drya

U SKSH glumi Sapna Pabbi i taj je film snimljen i bice prikazan pocetkom iduce godine,a ova sto si ti okacila mu je partnerka u 22 Yards i taj film nije ni blizu kraja snimanja i ko zna kada ce se uopste i nastaviti...E sad mozda mu je 22 yards drugi film koji je poceo snimati,ali SKSH ce biti drugi po redu koji ce se prikazivati 😉

22 Yards

Overview
22 Yards is a Bollywood sports film directed by sports journalist Mitali Ghoshal. The movie features Barun Sobti, Suzanna Mukherji and others.

Story: 22 Yards is a story of a sports agent and a cricketer, where both make a comeback with each other's help. The film is based on cricket and Barun is playing a cricket agent who manages everything about the game, from the stakes to how the game works.
Title
22 Yards
Genres
Sports, Drama
Actors
Barun Sobti, Suzanna Mukherji
Director
Mitali Ghoshal
Writer
"
Languages
Hindi
Original Music Composer
Salim-Sulaiman
Producer
"
Production
"
Runtime
"
Release Date
"

22 Yards Bollywood Movie Trailer

Coming soon

October 25, 2014 8:39 pm

Barun SobtiMoviesSatra Ko Shaadi Hai
Satra Ko Shaadi Hai
2015
22 Yards
2014
Main Aur Mr. Riight
2014
22 Yards je njegov drugi film,i na njega sam i mislila,a snimanje je zavrseno
samo sto su imali ove godine snimanja na punjabi jeziku,i to je nastavljeno nakon SKSH
Ovo gore je objavio Barunov tim,redosljed izlaska filmova.E sad za SKSH je kao odluceno da bude februar a 22 bi trebao ici prije njega.Uglavnom,kazu da ce sve tri filma biti prikazana u roku 3-4 mjeseca
Kety76 thumbnail
tek odgledala epizodu
Bunty je prava ..🤬 Amma me vise i ne zivcira koliko mi on skace po zivcima 😡
Toliko mi je bilo zao Sagz 😭 em sto je one vjestice zavitlavaju em sto nema podrsku od maminog sincica,sad jos ispala i lazljivica 😭 Grupa primitivki je ponizava i pametuje a njen muzic sve to aminuje 😡 'bem ti musko 😡
najradije bi da se vrati ocu pa nek on udovolji svojoj mamici 😡
ne znam koja je sad razlika izmedju njega i Arija 😕 i onaj je udovoljavao mamici,njega sutnu a dobi jos goreg
Edited by Kety76 - 10 years ago