Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd September 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 03 Sep 2025 EDT
ABHEERA IN JAIL 2.9
LIFE IN JAIL 3.9
What’s the upcoming track??
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Mrunal Thakur Called Mean Girl
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Anupamaa 02 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Gen 5 - Posted on Saas Bahu Official Page
Finally a beauty queen who is star material!!
Real Woman Power Farhana
New Entry : Manit Joura
A Missed Opportunity
Naravno da se te stvari dogadjaju u stvarnom zivotu u to uopste ne sumnjam.http://zena.blic.rs/Sex/28886/Seks-novac-i-patnja-stvarnog-zivota-Lili-Temperli-je-prezivela-sadizam-slican-onome-iz-50-nijansi-siva
Pa sad...nije ovo isto..ovo je realna prica koju su mnoge zene ,bez mozga a zeljne paznje i skupih poklona ,dozivele..Niko joj nije kriv sto je bila sponzorusa i svesno prihvatila to da bude kupljena..A sada jos i pokusava da zaradi pisuci knjigu o tome, koristeci slavu 50 nijansi..molim te...🤢 Kada sam bila klinka,druzila sam se sa jednom devojkom koja je imala dve starije sestre (ali ono, starije po 10 god ,tako nesto ) Elem, te sestre su imale par drugarica koje su bile razvedene, sa decom, teskom prosloscu,ali su bile lepe,negovane, uvek lepo obucene i to u najskuplje stvari..Iz price sam saznala da se one vidjaju sa nekim Albanskim biznismenima i da nista drugo ne rade u zivotu,zapravo,to je bio neki dogovor,da im se vikendima pridruze na nekoj lokaciji i tako su dobijale novac..Meni je sve to zvucalo kao prostitucija,sto sam i rekla drugarici ali ona mi je rekla da nije jer su samo sa njima u vezi i kako su oni navodno zaljubljeni u njih i brinu o njima...Kada sam jedne veceri,dok smo svih 5 devojaka bile pijane, ja upitala jednu od njih da mi objasni, ona mi je ispricala identicnu pricu ovoj, samo sto je to zvucalo mnogo komplikovanije i sa mnogo citanja izmedju redova sta on njoj radi i koliko daleko idu..Naravno, ona se klela kako ona sve to voli i kako ce on da ostavi svoju zenu cim se obezbedi da ce dete ostati sa njim...Toliko o njenoj pameti...A sada epilog na sve to...Srela sam je prosle godine, udala se i dalje ne radi , setala je malenog klinca,verovatno iz drugog braka,a sta je sa prvim sinom ko to zna...jedva sam je poznala bez fensi sminke i krpica, obucenu 10 puta gore nego ja...ali predpostavljam da se izvukla iz toga, omatorila, i vise nego sto stvarno ima godina i dalje lepa na neki nacin...eto..to ti je sudbina (i to u najboljem slucaju) jedne nase sponzoruse..
http://zena.blic.rs/Sex/28886/Seks-novac-i-patnja-stvarnog-zivota-Lili-Temperli-je-prezivela-sadizam-slican-onome-iz-50-nijansi-siva
Pa sad...nije ovo isto..ovo je realna prica koju su mnoge zene ,bez mozga a zeljne paznje i skupih poklona ,dozivele..Niko joj nije kriv sto je bila sponzorusa i svesno prihvatila to da bude kupljena..A sada jos i pokusava da zaradi pisuci knjigu o tome, koristeci slavu 50 nijansi..molim te...🤢 Kada sam bila klinka,druzila sam se sa jednom devojkom koja je imala dve starije sestre (ali ono, starije po 10 god ,tako nesto ) Elem, te sestre su imale par drugarica koje su bile razvedene, sa decom, teskom prosloscu,ali su bile lepe,negovane, uvek lepo obucene i to u najskuplje stvari..Iz price sam saznala da se one vidjaju sa nekim Albanskim biznismenima i da nista drugo ne rade u zivotu,zapravo,to je bio neki dogovor,da im se vikendima pridruze na nekoj lokaciji i tako su dobijale novac..Meni je sve to zvucalo kao prostitucija,sto sam i rekla drugarici ali ona mi je rekla da nije jer su samo sa njima u vezi i kako su oni navodno zaljubljeni u njih i brinu o njima...Kada sam jedne veceri,dok smo svih 5 devojaka bile pijane, ja upitala jednu od njih da mi objasni, ona mi je ispricala identicnu pricu ovoj, samo sto je to zvucalo mnogo komplikovanije i sa mnogo citanja izmedju redova sta on njoj radi i koliko daleko idu..Naravno, ona se klela kako ona sve to voli i kako ce on da ostavi svoju zenu cim se obezbedi da ce dete ostati sa njim...Toliko o njenoj pameti...A sada epilog na sve to...Srela sam je prosle godine, udala se i dalje ne radi , setala je malenog klinca,verovatno iz drugog braka,a sta je sa prvim sinom ko to zna...jedva sam je poznala bez fensi sminke i krpica, obucenu 10 puta gore nego ja...ali predpostavljam da se izvukla iz toga, omatorila, i vise nego sto stvarno ima godina i dalje lepa na neki nacin...eto..to ti je sudbina (i to u najboljem slucaju) jedne nase sponzoruse..
sto su slatki 😛odmah se sjetim svoje avanture kad sam medvjedu pruzila ruku i on je liznuo 😃mislila sam da ce me swami ubiti 😆😆 mi u nedodjiji i ja pruzam medvjedu rukuali ponijele me emocije 😳
dosla sam samo da se zalim i kukam😆
Naime,swami je htio da iduce sedmice idemo u Bec i ostanemo do 4.januara,nas trojeI ja mu kazem da to odgodimo jer je planirao otvoriti firmu,a poznavajuci sebe pogubila bi se u onim trznim centrima gdje sve vristi od snizenja 😆I sad kao ja nesto ekonomisem da odlazak nije dobar potez 😆Napravim plan sta cu i kako cu rasporediti obaveze,jer radim jos iduce sedmicu punom parom a tako mi ide i kurs,sve turbo,a od 29-og sam slobodna sve do 12-og 😃Ma milina mi,sve lijepo,kad stize poruka Dolazimo u goste 26-og i ostajemo do 4-og 🤓 Swamijev brat i njegova zena dolaze iz Beca kod nas 😳 E toliko o mom ekonomisanju 😎Sad moram uz sve obaveze uraditi i stan sljedece sedmice jer kasnije necu moci od njih.A bit ce mi i veselo uz svo ono 🤬 kako je kod njih u Becu 😎Elem,utrefili su i datum,dolaze da zahebaju par dana prije N.godine a i par dana poslije,valjda da zavrsetak stare bude najava kakva ce biti i sljedeca godina 🤣Lijepo sam se izjadala sad odoh raditi 😆ps.Dobar dan,zaboravila sam reci na pocetku 😃