Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
PAAV PHISLAA 29.9
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
Bigg Boss 19-Daily Discussion Thread- 30th September, 2025
And Janhvi gives another flop!!
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 30, 2025 Episode Discussion Thread
101 ways to patau your pati
Trump's 100% tariff on Bollywood films
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
What's next? (Multiple votes allowed)
The Pilot Pirates | Book Talk Reading Challenge 2025
Which faces u r fed up of watching
👻 The Manuscript Marauders 👻 BookTalk Reading Challenge October 2025
My Box Office Prediction for Sunny Ki....jo bhi hai.
Originally posted by: riya_ss9
I don't understand Nats but know your feelings but head up dear, wait for it.
First Look of Hum Hain Naa!!! Coming Soon Only on on @SonyTv! @_kanwardhillon
Originally posted by: loveansh
Dobro vece drage moje devojcice
Ovih sam dana potpuno zapustila ovaj CC, no to je zbog Pratsinog rodjendana i njenog Threada koji je dobio GA sto znaci da mogu svi da ga citaju i vide koji su na IF, i da moze da ide i dalje od 150stranica koliko normalni topik sme da ima. Mi smo sada tamo oko 180 strane i presli smo preko 30 000 pregleda, sto znaci da je toliko ljudi uslo da procita i napise ponesto. Thread je prepun prekrasnih kreacija i zelja nasoj Prats, predivnih sigija i avisa u cemu smo sve mi odavde ucestvovale sa puno zara...moje cestitke svima
Sigurno ste sve cule da Prats dolazi u novu seriju na Sony TV...njen kolega sa kojim ce da glumi Kanwar Dhillan potvrdio je to na twitteru...dakle sve vi koje ste na twitteru mozete da follow tog glumca i tu televiziju i seriju koja se zove Hum Nain Na kad saznam sta to znaci reci cu vam, ili ako neko vec zna moze to ovde da podeli...Jednom kada se utaborimo na twiteru te serije i TV stanice svim cemo silama podrzavati nasu Pratsie...
Dok je bila u BV njen se talent i njena gluma uzimalo zdravo za gotovo, ljudi su mislili to ce da traje pa je i nisu mnogo hvalili. No mi smo sada naucili nasu lekciju i znamo za jadac, pa ce ovoga puta sve biti drugacije...evo da vam postavim ovde slikice iz BD threada...a kad odem na twitter postavit cu i te linkove...nadam se da ste sve u rodjendanskom threadu da gurate stranice, nije da se takmicimo...ali dok traje, nek bude veselo i sareno...
OK saznala sam sta znaci naziv serije, Gina mi je rekla. Hum Nain Na znaci We are there (for each other)ili Mi smo tu (jedno za drugo)
http://tvkiduniya.com/pratyusha-banerjee-to-play-female-lead-in-sony-tvs-new-show-hum-hain-na/
Koliko smo dugo na to cekali, setite se kroz sta smo sve prolazili, sada se ona vraca, ne sa Sidom, kao sto smo se nadali, ali ja uopste ne sumnjam da ce se to jednoga dana desiti. Do tada cemo je podrzavati u njenoj novoj seriji, jer joj je nasa podrska potrebna vise nego ikada.
Ja uopste ne sumnjam da ce oni koji je ne vole, a svi znamo tko su te osobe, uciniti sve da pod drugim imenima udju na forum njene serije (kao sto su to radili u BB7). No mi sada znamo za jadac, prosli smo sve to, i naucili svoje lekcije...Gina kaze da je jedini pravi Pratsi profil na Instagramu @iamprats i da joj tamo trebamo pruzati podrsku. Ja veze nemam sa time, ali nisam znala ni za Twitter, pa sam naucila.
Tako, drage moje, podrzimo Prats i pokazimo koliko je volimo.
SidYusha je u nasem srcu zauvijek, i ja vjerujem da ce jednoga dana njih dvoje ponovo da budu zajedno u seriji/filmu/zivotu...sto da ne, ja sam nepopravljivi SYians. Do koske
Evo, ovo je slika sa Twittera, takozvani selfie, Prats sa njenim kolegom sa kojim ce glumiti u seriji.
Ove dve Ove dve slike su iz serije gde je pre glumio, a ona prva gore gde drzi onu zenu, u narucju je iz ove sada serije. Super je prica, ko krojena za Prats, bas cemo da uzivamo, ja cu vam prevoditi epizode, Gina ce sigurno davati LU a ja cu ga prevoditi ako ne tamo na forumu serije, onda ovde u Dugi, mada mislim da ce pre biti prva solucija. Sada cu vamposle prevesti ispod ove slike o cemu se radi u seriji.Ovo cu vam kasnije prevesti ako uopste uspem da postavim ovaj post jer me zeza kompjuter.
Ashiesh is a strict father and very protective for his daughter. After his retirement they will shift to Banaras and there they will meet Bunty.
Bunty is a fun loving guy who is very helpful and popular. So people call him Banaras ka Bunty. He will fall in love with the professor's daughter and to impress him he will make his space in their home by helping them to get settled in Banaras.
Bunty will do all possible things to impress the professor. He will learn Bengali language, culture and everything. Professor will get impressed by Bunty until he comes to know about his real intentions. However, he will be against their marriage but they will get married.
Later Bunty will be seen living with their in laws as Jamai. It is a love story but the focus is on the main lead.
We got in touch with Asheish Roy to know more about his character for which he said, "Yes I am coming in DJ's upcoming show Hum Hain Na. I will be basically seen as the father of the female protagonist and will be a Sanskrit Professor teaching at the Oxford University. The interesting part of my character is that a Bengali professor will be seen teaching Sanskrit. I along with my daughter and buaji reside in the family."
Originally posted by: SEETHA.K
Friends ...Sidyusha are on the verge of surge ...they are about to reveal their love to each other !
Roaming on the roads of Delhi , taking a stroll on the bank of river Yamuna .. watching the Taj with awe ...yes.. they are coming to meet all of us soon !
This is "Member's Only" CC where Love rules! Welcome to our new home, where friendship, positivity, good vibrations, love and respect for...
This is "Member's Only" CC where Love rules! Welcome to our new home, where friendship, positivity, good vibrations, love and respect for...
Members Only - SSR Case Discussion Thread Hello Everyone, This chat club made for discussion related to SSR. This chat club remains for invited...
1.4k