Originally posted by: Kety76
Dobar dan 😛
Evo i mene,napokon 😆
Odgledala seriju i jos uvijek pod jakim utiscima.
Hvala Barunu na vrhunskoj glumi,ostavio me bez texta.Mom odusevljenju nema kraja a kao sl*g na tortu je dodano i to sto je na vrijeme napustio seriju.Ranije(dok nisam gledala IPKKND) sam se pitala zasto je sve to ostavio ali sad kad sam odgledala sto je on sve uradio,potpuno ga podrzavam i drago mi je zbog toga.
Odusevio me kao glumac ali i sa ovim stavom gdje nije htio traciti svoje vrijeme i talenat na gluposti 👏
E jos cu ja o Barunu,samo malo kasnije dok mi se sve slegne 😆
Dal 🤗jos jednom hvala sto si me nagovorila da ovo odgledam ❤️ Nisam mislila da cu dozivjeti da mi neki tamo glumac tako pobrka misljenja i osjecanja 😳 ali za sve postoji prvi put 😆
I prvi put cu ponovo gledati seriju 😆 Sacekat cu Nadu da zavrsi pa krecemo ponovo 😆 Nado,slazes li se 😃 Smeki ce nam se sigurno pridruziti 😆 a i Saska,ipak je ona u mom uglu 😆
E sad idem iscitati ovih 100 strana 😃
Kety kakvo je to pitanje? Naravno da se slazem. Gledacemo ponovo zajedno i uzivati. Pa mi smo L&L
Drago mi je da si ponovo sa nama i da ti net radi. Citaj nase "umotvorine" i uzivaj 😆
Nadam se da se kod vas u gradu stanje smiruje i normalizuje.Poslala sam ti poruku na mob.ali pitanje je da li je prosla 😕 Nisam dobila povratni izvjestaj Sad se smirilo ali je bilo katastrofalno 😕 Kao scene iz filmova Rzjarena rulja koje sve pred sobom rusi,pali,razbija,baca 😭 Puno je ljudi povrijedjeno,a o materijalnoj steti da ne pricam.Policija sad drzi stvari pod kontrolom ali je bilo zalosno gledati kako ih rulja divljacki tuce,kao da su oni krivi za sve 😭 Uplasila sam se te anarhije i bezvlasca,kao da je tajfun prosao kroz grad.Uh, 😭
Da,ja i ti smo L&L al na kub 😆😆 Znas da ja volim citati sve sto piste i namjerno sam ostavila za danas jer imam dovoljno vremena 😉
Izvini, upadam vam u post...😆
Nisam znala da je to bas u tolikoj meri..pa to je uzasno..da li ce se nesto uopste postici tim demonstracijama i takvim ponasanjem 😕Samo ti upadaj,nema problema 😆
Bilo je kao u filmu,katastrofa.Postici se nece nista.Zapalili su zgradu vlade,polupali stotine auta,10-ak su bacili u rijeku,polupali izloge,pokrali stvari,ozlijedili prolaznike,policajce,...Opet je stradala radnicka klasa u tim nemirima 😕 Vlada se u ponedj.vraca u svoje fotelje i sad ce ponovo praviti mjesto gdje ce raditi,novac iz budzeta ulagati u popravke,...Neko je ovo dobro osmislio radi vlastitih ciljeva i iskoristio to na ovakav nacin