Returning of the written off #36 Invited only - Page 80

Created

Last reply

Replies

1k

Views

57k

Users

8

5k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Keti..🤗 Drago mi je sto sam uspela da ovim mojim malim doprinosom na tvoje odluke,uspem da ti barem malo ulepsam zivot ..a najvise mi je drago sto ces opet gledati i sto ces tek iz sledeceg puta moci zaista da uzivas u seriji jer ces moci da premotas sve one i ono sto ti je islo na zivce i uplovis u raj.. 😆

Dal ❤️ nije to malo doprinos to je ogroman doprinos 😆 Sve bi to bilo ok da sam ja sam odgledala seriju,kao sto sam mislila da ce biti 😆 Ali,bitnije od serije je da se pojavio neko ko me fascinirai i oborio s nogu 😛 jeste da mi je trebalo 200 epizoda 🤣 ali smatram da je to bila moja duboka i temeljna analiza Baruna S. 😆
A sto se tice serije,ja sam uzivala u svim epizodama 😃 Vec sam pisala da su i one sa Shijamom maestralno odradjene i kad budem ponovo gledala necu ih preskakati.Vec od 360 mi se, osim par epizoda gdje su bukvalno glumci izvlacili situaciju,nije svidjela prica.Vec je imala tendenciju natezanja i smaranja,kao da je neko drugi pisao scenario zadnji mjesec dana.Tada sam vec shvatila zasto je Barun otisao.Dao im je mjesec dana i imali su 2 price,ona o djecaku i izbor za miss,gdje se on vec totalno kao lik mjenja u nesto vec vidjeno.Drago mi je sto nije nastavio ovu pricu 😃
Kad budem gledala ponovo,vjerovatno cu upravo te zadnje epizode premotavati,odnosno gledati samo scene sa Barunom 😆
Izuzetak su mi scene gdje igraju kosarku,a on je tu vec savrsen 😳 ali Sanaya dok u igri cuva Akasha 🤣🤣 perfektno je to odradila,znaci plakala sam od smijeha 😆 Tu mi je bila bas orginalna bez naucenih izraza 😆 I ona epizoda kad se tek prijavila za miss,sminkanje i hodanje u stiklama 😆,tu je cijela Raizada porodica dobro odglumila.Ostatak epizoda,osim par bljeskova sa Barunom,bilo kao da gledam drugu seriju.Nisam bas sigurna ali cini mi se da je i Saska zastala negdje oko 360 epizode 😆
I znas sta bihz voljela vidjeti,onu scenu kad ona njega pokusava hipnotisati,ali iza kamera 😃
Imam osjecaj da su to jedva snimili jer se na snimku vidi da se oboje cerekaju i jedva suzdrzavaju smijeh 😆 Mislim da uopste nisu mogli bolje snimiti jer im je bilo previse smijesno 😆
Kety76 thumbnail

Izvini, upadam vam u post...😆
Nisam znala da je to bas u tolikoj meri..pa to je uzasno..da li ce se nesto uopste postici tim demonstracijama i takvim ponasanjem 😕

Samo ti upadaj,nema problema 😆
Bilo je kao u filmu,katastrofa.Postici se nece nista.Zapalili su zgradu vlade,polupali stotine auta,10-ak su bacili u rijeku,polupali izloge,pokrali stvari,ozlijedili prolaznike,policajce,...Opet je stradala radnicka klasa u tim nemirima 😕 Vlada se u ponedj.vraca u svoje fotelje i sad ce ponovo praviti mjesto gdje ce raditi,novac iz budzeta ulagati u popravke,...Neko je ovo dobro osmislio radi vlastitih ciljeva i iskoristio to na ovakav nacin
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Nale vidim da si ipak uspela da se javis i drago mi je zbog toga...Da li to znaci da ipak neces u NS na rodjendan 😲

😆 Ne to ne znaci da ne idem To znaci da nisam spavala do rucka i da sam, pre nego sto pocnem da se spremam, imala vremena da se javim 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Poslala sam ti poruku na mob.ali pitanje je da li je prosla 😕 Nisam dobila povratni izvjestaj Sad se smirilo ali je bilo katastrofalno 😕 Kao scene iz filmova Rzjarena rulja koje sve pred sobom rusi,pali,razbija,baca 😭 Puno je ljudi povrijedjeno,a o materijalnoj steti da ne pricam.Policija sad drzi stvari pod kontrolom ali je bilo zalosno gledati kako ih rulja divljacki tuce,kao da su oni krivi za sve 😭 Uplasila sam se te anarhije i bezvlasca,kao da je tajfun prosao kroz grad.Uh, 😭

Da,ja i ti smo L&L al na kub 😆😆 Znas da ja volim citati sve sto piste i namjerno sam ostavila za danas jer imam dovoljno vremena 😉

Stigla je ali zamisli. Prvo je stigla negde do pola a onda i ostatak. Kad sam videla da si tu na cetu onda sam ti pisala odgovor u PM jer mi je tako lakse. Malo kasnim jer sam morala na rucak. Moja mama kad pozove mi kao vojnici, za 2 minuta smo za stolom 😆😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Dobar dan 😛

Evo i mene,napokon 😆
Odgledala seriju i jos uvijek pod jakim utiscima.
Hvala Barunu na vrhunskoj glumi,ostavio me bez texta.Mom odusevljenju nema kraja a kao sl*g na tortu je dodano i to sto je na vrijeme napustio seriju.Ranije(dok nisam gledala IPKKND) sam se pitala zasto je sve to ostavio ali sad kad sam odgledala sto je on sve uradio,potpuno ga podrzavam i drago mi je zbog toga.
Odusevio me kao glumac ali i sa ovim stavom gdje nije htio traciti svoje vrijeme i talenat na gluposti 👏
E jos cu ja o Barunu,samo malo kasnije dok mi se sve slegne 😆
Dal 🤗jos jednom hvala sto si me nagovorila da ovo odgledam ❤️ Nisam mislila da cu dozivjeti da mi neki tamo glumac tako pobrka misljenja i osjecanja 😳 ali za sve postoji prvi put 😆
I prvi put cu ponovo gledati seriju 😆 Sacekat cu Nadu da zavrsi pa krecemo ponovo 😆 Nado,slazes li se 😃 Smeki ce nam se sigurno pridruziti 😆 a i Saska,ipak je ona u mom uglu 😆
E sad idem iscitati ovih 100 strana 😃

Kety kakvo je to pitanje? Naravno da se slazem. Gledacemo ponovo zajedno i uzivati. Pa mi smo L&L
Drago mi je da si ponovo sa nama i da ti net radi. Citaj nase "umotvorine" i uzivaj 😆
Nadam se da se kod vas u gradu stanje smiruje i normalizuje.

Poslala sam ti poruku na mob.ali pitanje je da li je prosla 😕 Nisam dobila povratni izvjestaj Sad se smirilo ali je bilo katastrofalno 😕 Kao scene iz filmova Rzjarena rulja koje sve pred sobom rusi,pali,razbija,baca 😭 Puno je ljudi povrijedjeno,a o materijalnoj steti da ne pricam.Policija sad drzi stvari pod kontrolom ali je bilo zalosno gledati kako ih rulja divljacki tuce,kao da su oni krivi za sve 😭 Uplasila sam se te anarhije i bezvlasca,kao da je tajfun prosao kroz grad.Uh, 😭

Da,ja i ti smo L&L al na kub 😆😆 Znas da ja volim citati sve sto piste i namjerno sam ostavila za danas jer imam dovoljno vremena 😉

Izvini, upadam vam u post...😆
Nisam znala da je to bas u tolikoj meri..pa to je uzasno..da li ce se nesto uopste postici tim demonstracijama i takvim ponasanjem 😕

Samo ti upadaj,nema problema 😆
Bilo je kao u filmu,katastrofa.Postici se nece nista.Zapalili su zgradu vlade,polupali stotine auta,10-ak su bacili u rijeku,polupali izloge,pokrali stvari,ozlijedili prolaznike,policajce,...Opet je stradala radnicka klasa u tim nemirima 😕 Vlada se u ponedj.vraca u svoje fotelje i sad ce ponovo praviti mjesto gdje ce raditi,novac iz budzeta ulagati u popravke,...Neko je ovo dobro osmislio radi vlastitih ciljeva i iskoristio to na ovakav nacin

Dok sam gledala na TV uzasne scene, pomislila sam da li je moguce da ljudima nije bilo dosta razaranja? Pa tek se sve koliko toliko vratilo u normalu . 😕
Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Smeki opet glavobolja 😕

Da Nado🤢 nije mi danas dan nikako😕
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Kad sam videla ovo bilo mi je sve jasno Smeki😕 Secam se i da si rekla da ce ti ova promena vremena, koja je najavljena, sigurno izazvati migrenu. Eto to se i desilo.
nn027 thumbnail
Odoh, Ako me nema znate gde sam. 😃
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Odoh, Ako me nema znate gde sam. 😃

Lijepo se provedi 😉
Kety76 thumbnail

Originally posted by: smeker

Zao mi je Smeki 😭 I ja imam migrenu,naslijedila sam je od mame.Ali ponekad prodje dosta vremena da nemam napade,a nekad je svakodnevno 😕 Meni pomaze i kad korigujem ishranu,izbacim sve mlijecno,masno,slatkise(osim crne cokolade),ali ne mogu se bas uvijek pridrzavati ovoga 😃 Koje tablete ti uzimas za migrenu?Meni jedino Avamigran pomaze 😕