Returning of the written off #24 Invited only - Page 82

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.6k

Users

8

6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Daltoni thumbnail

Daltoni thumbnail
Gledacete...a ja sa posebnim zadovoljstvom..😈

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Nece ovo moje govno i to ti je ako uspem ,tu sam kasnije ako ne nista ujutru se kuckamo
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: smeker

Tako sam i ja ukapirala😉

Da..znala sam da ces ukapirati..i ne dozvoli da ti moja mama ispira mozak ..RK ovo..RK ono...Vidis i sama koliko je zelen od zavisti..😉

Ja pokusah da objasnim svoj ugao jasno naglasavajuci sta je zlo i sta je trebalo da bude savrseno dobro, ali izgleda da ipak moram uciti hindi, sto zbog Smeki da joj prevodim, sto zbog sebe da se bolje izrazim. 😆

Tebi opet Dal rekoh, kad nabrajas tako stvari, nabrajaj redosledom koji su isli, davajuci objasnjenje zasto se sta desilo., i akciju i reakciju.

Najposle, ja odavno rekoh, a ti si me demantovala, zasto neko ko je tako surovo izigran, prevaren, uvredjen, izmaltretiran ( pritom se sve desilo iz cista mira, eto tako jedno vece pijana super zvezda odlucila da se malo zabavi pa izvuce jadnu Madhu iz dubokog sna i rece, mala , tebi cu sad da se svetim onako iz zabave i jadna Madhu od tog momenta stade mirno i poce da trpi svakakve strahote be z da i jednom uzvrati, niti da ga ucenjuje slikama iz detinjstva, niti da mu prosipa alkohol po kuci i nudi mu mleko, niti da uvede statuu Boga kojeg se on davno odrekao u njegovu kucu, ma samo je jadna stajala i trpela) a ja sam volela svaki taj trenutak njene borbe ali kad je konacno sutnuo ona je opet potrcala kod njega da je iznova vredja i smucila mi se definitivno. Ljubav, ah ta ljubav, ona je nemocna jer ga voli pa trpi svasta.

Tako i sad, prosto nema sanse da se okrene i ode kad je on vredja,
A mozda joj je i drago kad Roma verovatno sa velikom potrebom kaze RK , Madhu te je zasenila, vreme je da se sklonis sa mesta superstara i da ga ustupis Madhu. Da, to je svakako potrebno podvlaciti nekom ko inace ima preterani ego ali i nekom ko im je svima bez obzira na svu negativnost i enormni ego pomogao u zivotu. .

Ja znam da moj bivsi bez obzira na perfektan fizicki izgled i uspeh u poslu , nikad nije mogao da podnese kompliment na moj racun i uzasno je bio ljubomoran na svaki moj uspeh. Ne kazem da je to normalno i da tako treba, samo kazem da takvi muskarci postoje.A moj izbor je bio da ga ostavim.

I za kraj, i stvarno vise necu daviti po ovom pitanju, da je Madhu prvi put kad je on ostavio, nasla super frajera i otisla ili i bez frajera napravila bum u filmskom svetu i oborila njega kao superstara, niko srecniji od mene. Ovako, stvari su po meni mnogo kompleksnije nego samo tako kako ih ti nabrajas.
Nekako, u zivotu nikad nisu mogle i jare i pare

Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Ja pokusah da objasnim svoj ugao jasno naglasavajuci sta je zlo i sta je trebalo da bude savrseno dobro, ali izgleda da ipak moram uciti hindi, sto zbog Smeki da joj prevodim, sto zbog sebe da se bolje izrazim. 😆

Tebi opet Dal rekoh, kad nabrajas tako stvari, nabrajaj redosledom koji su isli, davajuci objasnjenje zasto se sta desilo., i akciju i reakciju.

Najposle, ja odavno rekoh, a ti si me demantovala, zasto neko ko je tako surovo izigran, prevaren, uvredjen, izmaltretiran ( pritom se sve desilo iz cista mira, eto tako jedno vece pijana super zvezda odlucila da se malo zabavi pa izvuce jadnu Madhu iz dubokog sna i rece, mala , tebi cu sad da se svetim onako iz zabave i jadna Madhu od tog momenta stade mirno i poce da trpi svakakve strahote be z da i jednom uzvrati, niti da ga ucenjuje slikama iz detinjstva, niti da mu prosipa alkohol po kuci i nudi mu mleko, niti da uvede statuu Boga kojeg se on davno odrekao u njegovu kucu, ma samo je jadna stajala i trpela) a ja sam volela svaki taj trenutak njene borbe ali kad je konacno sutnuo ona je opet potrcala kod njega da je iznova vredja i smucila mi se definitivno. Ljubav, ah ta ljubav, ona je nemocna jer ga voli pa trpi svasta.

Tako i sad, prosto nema sanse da se okrene i ode kad je on vredja,
A mozda joj je i drago kad Roma verovatno sa velikom potrebom kaze RK , Madhu te je zasenila, vreme je da se sklonis sa mesta superstara i da ga ustupis Madhu. Da, to je svakako potrebno podvlaciti nekom ko inace ima preterani ego ali i nekom ko im je svima bez obzira na svu negativnost i enormni ego pomogao u zivotu. .

Ja znam da moj bivsi bez obzira na perfektan fizicki izgled i uspeh u poslu , nikad nije mogao da podnese kompliment na moj racun i uzasno je bio ljubomoran na svaki moj uspeh. Ne kazem da je to normalno i da tako treba, samo kazem da takvi muskarci postoje.A moj izbor je bio da ga ostavim.

I za kraj, i stvarno vise necu daviti po ovom pitanju, da je Madhu prvi put kad je on ostavio, nasla super frajera i otisla ili i bez frajera napravila bum u filmskom svetu i oborila njega kao superstara, niko srecniji od mene. Ovako, stvari su po meni mnogo kompleksnije nego samo tako kako ih ti nabrajas.
Nekako, u zivotu nikad nisu mogle i jare i pare

Dobro, umesto da opravdam Madu,da vidimo sta je sve RK njoj uradio..sta je trebala, da cuti i trpi...i nije ona potrcala njemu, vec je bila da radi..a kada je on pitao da mu se vrati..sta je rekla NE NIKADA!!!!! A on...nije prihvatio Ne kao odgovor vec je oteo..i videcemo u sutrasnjoj epizodi..kao neki ludak, psihopata...😡 Necu da nastavim..da ne bih otkrivala..gledacete sutra..😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Nece ovo moje govno i to ti je ako uspem ,tu sam kasnije ako ne nista ujutru se kuckamo

A da pomeris antenu malo..😉😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Sta bi ti pa falilo..😉

😲 Sta bi mi falilo? Pa ti se salis 😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Nado..samo polako..ako ne mozes odmori,ali nemoj da odustajes..😊

Nje bilo lose koliko sam mislila da ce biti. Sad sam namazala zglobove fastum gelom.i ako do ponedeljka ne bude bolje idem kod doktora.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Dobro, umesto da opravdam Madu,da vidimo sta je sve RK njoj uradio..sta je trebala, da cuti i trpi...i nije ona potrcala njemu, vec je bila da radi..a kada je on pitao da mu se vrati..sta je rekla NE NIKADA!!!!! A on...nije prihvatio Ne kao odgovor vec je oteo..i videcemo u sutrasnjoj epizodi..kao neki ludak, psihopata...😡 Necu da nastavim..da ne bih otkrivala..gledacete sutra..

Aman Dal, pa ona koja se dere na policiju, ona koja otme kriminalcu u njegovoj jazbini pistolj da bi mu odrzala bukvicu,ona koja uskace u obracun 2 okorela gangstera nemoj mi reci da samo njemu nije mogl da se suprotstavi. Na kraju kad je oteo , Rada joj je otvorila vrata i rekla da ide. Sto nije otisla ? Nije jer je zelela osvetu. OK , neka je, ali nemoj je predstavljati kao nekog ko je nemocan da se spase iz njegovih kandzi. Osvetu je razradila do najsitnijih detalja, koristeci pritom i druge ljude u svoju svrhu. S druge strane, on nije koristio nikog, igrao je samo na kartu njenog srca.

I ti mislis da ja branim RK. Ajde ostavicu njega totalno po strani. Ne znam da li se iko seca a nije ni bitno, na samom pocetku mog gledanja u jednom momentu sam rekla da su mi posle suze zbog Mukunda. Nalupala mu je samare sto joj je dao pokvarenu kremu, ne dozvolivsi ni da objasni . Decko je napusio poslodavca , dobio otkaz, krenuo samostalno da radi, dosao u njihovo predgradje i OPET nalupali ga samo tako, pobacali mu robu jer opet nije stigao da objasni. Dok sam ga gledala onako jadnog, pocepanog kako sepa sa jednom cipelom , bilo mi ga zao. Isto sam se osetila kad sam videla Sultana sa malim Aryanom i korpom hrane pred njenim zakljucanim vratima. A ona je i dalje nastavila da ga koristi dok joj je trebao. Posle svega, ona je jadna bila zrtva. Mozda jeste zrtva ali ona je ta koja prva cacka mecku iako je ljudi mole da to ne radi i da ih ostavi na miru.

I moram opet zavrsiti sa RK posto ti mislis da ja njega opravdavam . Upotrebicu njegovu recenicu koju je rekao njoj '' ja nikad nisam ni bio normalan '' ali cu upotrebiti i Radinu recenicu Padmini, i ta jadna Rada je trpela da joj Padmini vredja sina i svasta kaze, bez obzira kakvo ti je dete i ti svestan toga , nije ti lako kad ga drugi tako vredjaju . Rada je rekla '' bass Padmini bass, govoris o mom detetu , znam kakav je ali reci mi sta taj nepoznati muskarac radi u spavaco j sobi Madhu na dan njenog vencanja

I jos jedna recenica Nadinog omiljenog lka Sikkija RK Arogantan, bezobrazan ali ima stila 😆