Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 26th Oct 2025 - WKV
Bigg Boss 19: daily Discussion Thread- 27th Oct 2025.
PICHLE JANM KA PUNYA 26.10
PHATHAKHEE 27.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 27 Oct 2025 EDT
Pakistan Puts Salman Khan On Watch List
Alia's agenda behind friendship with Katrina
5000 Episodes..
Male r*pe yuckkkk ??????
Why does Govinda not take on Dad/older brother roles?
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 31
Finally watching the Bill Gates epi. Live updates: pics attached
Previous Season favourites
24 years of Asoka

Ja pokusah da objasnim svoj ugao jasno naglasavajuci sta je zlo i sta je trebalo da bude savrseno dobro, ali izgleda da ipak moram uciti hindi, sto zbog Smeki da joj prevodim, sto zbog sebe da se bolje izrazim. 😆
Tebi opet Dal rekoh, kad nabrajas tako stvari, nabrajaj redosledom koji su isli, davajuci objasnjenje zasto se sta desilo., i akciju i reakciju.
Najposle, ja odavno rekoh, a ti si me demantovala, zasto neko ko je tako surovo izigran, prevaren, uvredjen, izmaltretiran ( pritom se sve desilo iz cista mira, eto tako jedno vece pijana super zvezda odlucila da se malo zabavi pa izvuce jadnu Madhu iz dubokog sna i rece, mala , tebi cu sad da se svetim onako iz zabave i jadna Madhu od tog momenta stade mirno i poce da trpi svakakve strahote be z da i jednom uzvrati, niti da ga ucenjuje slikama iz detinjstva, niti da mu prosipa alkohol po kuci i nudi mu mleko, niti da uvede statuu Boga kojeg se on davno odrekao u njegovu kucu, ma samo je jadna stajala i trpela) a ja sam volela svaki taj trenutak njene borbe ali kad je konacno sutnuo ona je opet potrcala kod njega da je iznova vredja i smucila mi se definitivno. Ljubav, ah ta ljubav, ona je nemocna jer ga voli pa trpi svasta.
Tako i sad, prosto nema sanse da se okrene i ode kad je on vredja,
A mozda joj je i drago kad Roma verovatno sa velikom potrebom kaze RK , Madhu te je zasenila, vreme je da se sklonis sa mesta superstara i da ga ustupis Madhu. Da, to je svakako potrebno podvlaciti nekom ko inace ima preterani ego ali i nekom ko im je svima bez obzira na svu negativnost i enormni ego pomogao u zivotu. .
Ja znam da moj bivsi bez obzira na perfektan fizicki izgled i uspeh u poslu , nikad nije mogao da podnese kompliment na moj racun i uzasno je bio ljubomoran na svaki moj uspeh. Ne kazem da je to normalno i da tako treba, samo kazem da takvi muskarci postoje.A moj izbor je bio da ga ostavim.
I za kraj, i stvarno vise necu daviti po ovom pitanju, da je Madhu prvi put kad je on ostavio, nasla super frajera i otisla ili i bez frajera napravila bum u filmskom svetu i oborila njega kao superstara, niko srecniji od mene. Ovako, stvari su po meni mnogo kompleksnije nego samo tako kako ih ti nabrajas. Nekako, u zivotu nikad nisu mogle i jare i pare
Nece ovo moje govno i to ti je ako uspem ,tu sam kasnije ako ne nista ujutru se kuckamo
Nado..samo polako..ako ne mozes odmori,ali nemoj da odustajes..😊