Cujemo se kasnije.
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 5th Dec, 2025
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 6th Dec 2025
TINGA IS OUT 6.12
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 3rd ODI🏏
ABHIR KA BABY 7.12
Pregnancy ka raaz.
Mihir whitewash starts
Ranveer and Deepika at an event today
Ambani s Swadeshi Event
CID episode 101 - Episode Discussion
Baby gender prediction poll ✨ + names discussion
Ma vas dve ste opasan tandem. Ne bih vam se nasla na putu, mislim izmedju klina i ploce. Nikako!! 😆
Evo ...jos jedan diplomata..🤣
Eto, toliko od mene. Odoh sad na trening ako ista budem i mogla tamo da radim 😕
Cujemo se kasnije.
Moram vas sad napustiti, javljam se kasnije,to je sigurno, ni sneg me ne moze spreciti.. Ali pre nego sto odem, hocu da objasnim svoj ugao
Kad je nesto lose, ja pokusavam da iz njega izvucem nesto dobro.
Kad se nesto prikazuje prosto kao Bozanski dobro, kad mu se upravo pokusavaju da pripisu takve osobine koje ih razlikuju od ostalih, a ja iz tog Bozanski dobrog vidim da izvire nesto drugo koje ne da u nekim situacijama nije Bozanski dobro vec neopisivo glupo, nerealno,radjeno iz inata,tvrdoglavosti, onda se ja razocaram u to Bozanski dobro.
Jer i u privatnom zivotu,a kamoli u seriji vise se obradujem kad neko ko je zao pokaze i neceg ljudskog i napravi lep potez ( a u seriji RK je imao takvih poteza, necu daviti, ako koga interesuje poslacu mu PM🤣 ) nego kad neko ko za sebe pretenduje da je beskrajno dobar, pravican, istinoljubiv, pokaze u nekim situacijama sustu suprotnost.
Dakle to je moj ugao iz koga ne mogu da izadjem Zlo me ne moze razocarati jer je zlo, moze me samo nekad prijatno iznenaditi, a dobro me moze razocarati kad shvatim da je fake.
Ovo ti je moj ugao..i ne odstupam..znam pitaces se kakve to veze ima sa temom..ali i te kako ima...a ko me barem malo poznaje shvatice i zasto..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=G13kvVaU1Ww[/YOUTUBE]
I tako..RK ce prirediti zabavu povodom filma..i naravno u cilju da izblamira Madu...👏😡
http://www.dailymotion.com/video/x17ou2g_madhubala-ke-ghar-party-madhubala-27th-nov-2013_shortfilms?start=1
E sad ako uspem pogledacu ovo,to vase prepucavanje me je zaintrigiralo😉