Returning of the written off #24 Invited only - Page 80

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.8k

Users

8

6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago
Eto, toliko od mene. Odoh sad na trening ako ista budem i mogla tamo da radim 😕
Cujemo se kasnije.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Moram vas sad napustiti, javljam se kasnije,to je sigurno, ni sneg me ne moze spreciti.. Ali pre nego sto odem, hocu da objasnim svoj ugao

Kad je nesto lose, ja pokusavam da iz njega izvucem nesto dobro.

Kad se nesto prikazuje prosto kao Bozanski dobro, kad mu se upravo pokusavaju da pripisu takve osobine koje ih razlikuju od ostalih, a ja iz tog Bozanski dobrog vidim da izvire nesto drugo koje ne da u nekim situacijama nije Bozanski dobro vec neopisivo glupo, nerealno,radjeno iz inata,tvrdoglavosti, onda se ja razocaram u to Bozanski dobro.

Jer i u privatnom zivotu,a kamoli u seriji vise se obradujem kad neko ko je zao pokaze i neceg ljudskog i napravi lep potez ( a u seriji RK je imao takvih poteza, necu daviti, ako koga interesuje poslacu mu PM🤣 ) nego kad neko ko za sebe pretenduje da je beskrajno dobar, pravican, istinoljubiv, pokaze u nekim situacijama sustu suprotnost.

Dakle to je moj ugao iz koga ne mogu da izadjem Zlo me ne moze razocarati jer je zlo, moze me samo nekad prijatno iznenaditi, a dobro me moze razocarati kad shvatim da je fake.

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ma vas dve ste opasan tandem. Ne bih vam se nasla na putu, mislim izmedju klina i ploce. Nikako!! 😆

Sta bi ti pa falilo..😉
Daltoni thumbnail

Evo ...jos jedan diplomata..🤣

Daltoni thumbnail

Eto, toliko od mene. Odoh sad na trening ako ista budem i mogla tamo da radim 😕
Cujemo se kasnije.

Nado..samo polako..ako ne mozes odmori,ali nemoj da odustajes..😊

Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Moram vas sad napustiti, javljam se kasnije,to je sigurno, ni sneg me ne moze spreciti.. Ali pre nego sto odem, hocu da objasnim svoj ugao

Kad je nesto lose, ja pokusavam da iz njega izvucem nesto dobro.

Kad se nesto prikazuje prosto kao Bozanski dobro, kad mu se upravo pokusavaju da pripisu takve osobine koje ih razlikuju od ostalih, a ja iz tog Bozanski dobrog vidim da izvire nesto drugo koje ne da u nekim situacijama nije Bozanski dobro vec neopisivo glupo, nerealno,radjeno iz inata,tvrdoglavosti, onda se ja razocaram u to Bozanski dobro.

Jer i u privatnom zivotu,a kamoli u seriji vise se obradujem kad neko ko je zao pokaze i neceg ljudskog i napravi lep potez ( a u seriji RK je imao takvih poteza, necu daviti, ako koga interesuje poslacu mu PM🤣 ) nego kad neko ko za sebe pretenduje da je beskrajno dobar, pravican, istinoljubiv, pokaze u nekim situacijama sustu suprotnost.

Dakle to je moj ugao iz koga ne mogu da izadjem Zlo me ne moze razocarati jer je zlo, moze me samo nekad prijatno iznenaditi, a dobro me moze razocarati kad shvatim da je fake.

Ovo ti je moj ugao..i ne odstupam..znam pitaces se kakve to veze ima sa temom..ali i te kako ima...a ko me barem malo poznaje shvatice i zasto..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=G13kvVaU1Ww[/YOUTUBE]
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ovo ti je moj ugao..i ne odstupam..znam pitaces se kakve to veze ima sa temom..ali i te kako ima...a ko me barem malo poznaje shvatice i zasto..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=G13kvVaU1Ww[/YOUTUBE]

Nek ide zivot 👍🏼
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

I tako..RK ce prirediti zabavu povodom filma..i naravno u cilju da izblamira Madu...👏😡

http://www.dailymotion.com/video/x17ou2g_madhubala-ke-ghar-party-madhubala-27th-nov-2013_shortfilms?start=1

E sad ako uspem pogledacu ovo,to vase prepucavanje me je zaintrigiralo😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

E sad ako uspem pogledacu ovo,to vase prepucavanje me je zaintrigiralo😉

Smeki to je iz danasnje epizode..RK i Madu su snimili film zajedno, ali na premijeri su svi odusevljeni sa Madu, pa je RK ljubomoran na njen uspeh..na ovom snimku se vidi da je priredio zabavu u kuci povodom filma, i pokusava da izblamira Madu na sve nacine..

Edited by Daltoni - 12 years ago