Dobro, umesto da opravdam Madu,da vidimo sta je sve RK njoj uradio..sta je trebala, da cuti i trpi...i nije ona potrcala njemu, vec je bila da radi..a kada je on pitao da mu se vrati..sta je rekla NE NIKADA!!!!! A on...nije prihvatio Ne kao odgovor vec je oteo..i videcemo u sutrasnjoj epizodi..kao neki ludak, psihopata...š” Necu da nastavim..da ne bih otkrivala..gledacete sutra..
Aman Dal, pa ona koja se dere na policiju, ona koja otme kriminalcu u njegovoj jazbini pistolj da bi mu odrzala bukvicu,ona koja uskace u obracun 2 okorela gangstera nemoj mi reci da samo njemu nije mogl da se suprotstavi. Na kraju kad je oteo , Rada joj je otvorila vrata i rekla da ide. Sto nije otisla ? Nije jer je zelela osvetu. OK , neka je, ali nemoj je predstavljati kao nekog ko je nemocan da se spase iz njegovih kandzi. Osvetu je razradila do najsitnijih detalja, koristeci pritom i druge ljude u svoju svrhu. S druge strane, on nije koristio nikog, igrao je samo na kartu njenog srca.
I ti mislis da ja branim RK. Ajde ostavicu njega totalno po strani. Ne znam da li se iko seca a nije ni bitno, na samom pocetku mog gledanja u jednom momentu sam rekla da su mi posle suze zbog Mukunda. Nalupala mu je samare sto joj je dao pokvarenu kremu, ne dozvolivsi ni da objasni . Decko je napusio poslodavca , dobio otkaz, krenuo samostalno da radi, dosao u njihovo predgradje i OPET nalupali ga samo tako, pobacali mu robu jer opet nije stigao da objasni. Dok sam ga gledala onako jadnog, pocepanog kako sepa sa jednom cipelom , bilo mi ga zao. Isto sam se osetila kad sam videla Sultana sa malim Aryanom i korpom hrane pred njenim zakljucanim vratima. A ona je i dalje nastavila da ga koristi dok joj je trebao. Posle svega, ona je jadna bila zrtva. Mozda jeste zrtva ali ona je ta koja prva cacka mecku iako je ljudi mole da to ne radi i da ih ostavi na miru.
I moram opet zavrsiti sa RK posto ti mislis da ja njega opravdavam . Upotrebicu njegovu recenicu koju je rekao njoj '' ja nikad nisam ni bio normalan '' ali cu upotrebiti i Radinu recenicu Padmini, i ta jadna Rada je trpela da joj Padmini vredja sina i svasta kaze, bez obzira kakvo ti je dete i ti svestan toga , nije ti lako kad ga drugi tako vredjaju . Rada je rekla '' bass Padmini bass, govoris o mom detetu , znam kakav je ali reci mi sta taj nepoznati muskarac radi u spavaco j sobi Madhu na dan njenog vencanja
I jos jedna recenica Nadinog omiljenog lka Sikkija RK Arogantan, bezobrazan ali ima stila š
š Ni rodjenamajka ga ne bi ovoliko pravdala ko ti..š..Prvo da ti kazem da preispitas svoj prevod serije, jer puno toga ti izgleda ne prevede verodostojno..I kada je Rada rekla Madu da ide..sta je uradio RK..zapretio joj da ce se ubiti ako samo jedan korak pusti van kuce..To je razlog zasto nije otisla..jer je psiho RK ucenio da ce sebi oduzeti mizerni zivot, ubiti jednom za svagde tu ljubav ,tu strast koja je u njemu,jer on ne moze bez nje da zivi..svakoga dana je umirao polako od kako je otisla i jedino moze da dise kada je ona tu...Takodje sam primetila da na tv-u ne prevode tacno..mnogo stvari zguraju,skrate..
Sto se tice Sultana i malog Arya , sta je tu Madu kriva..niko joj nije javio da ce doci,kako je tu opet ona kriva sto nije bila kuci...Ti jednostavno za sve nju krivis..a RK nalazis opravdanje u tome sto je on jednostavno takav...ajde priznaj pa da sklonimo klin i plocu..š

Nautanki Films hit television serial Madhubala' expresses many the hurdle of the everyday Indian woman. Using its popularity to draw attention to a serious social issue like forced abortions, the serial's lead protagonist Madhubala (Dhrasti Dhami) is seen in a dilemma which many women in India could relate to.