Returning of the written off #24 Invited only - Page 83

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.6k

Users

8

6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Dobro, umesto da opravdam Madu,da vidimo sta je sve RK njoj uradio..sta je trebala, da cuti i trpi...i nije ona potrcala njemu, vec je bila da radi..a kada je on pitao da mu se vrati..sta je rekla NE NIKADA!!!!! A on...nije prihvatio Ne kao odgovor vec je oteo..i videcemo u sutrasnjoj epizodi..kao neki ludak, psihopata...😔 Necu da nastavim..da ne bih otkrivala..gledacete sutra..

Aman Dal, pa ona koja se dere na policiju, ona koja otme kriminalcu u njegovoj jazbini pistolj da bi mu odrzala bukvicu,ona koja uskace u obracun 2 okorela gangstera nemoj mi reci da samo njemu nije mogl da se suprotstavi. Na kraju kad je oteo , Rada joj je otvorila vrata i rekla da ide. Sto nije otisla ? Nije jer je zelela osvetu. OK , neka je, ali nemoj je predstavljati kao nekog ko je nemocan da se spase iz njegovih kandzi. Osvetu je razradila do najsitnijih detalja, koristeci pritom i druge ljude u svoju svrhu. S druge strane, on nije koristio nikog, igrao je samo na kartu njenog srca.

I ti mislis da ja branim RK. Ajde ostavicu njega totalno po strani. Ne znam da li se iko seca a nije ni bitno, na samom pocetku mog gledanja u jednom momentu sam rekla da su mi posle suze zbog Mukunda. Nalupala mu je samare sto joj je dao pokvarenu kremu, ne dozvolivsi ni da objasni . Decko je napusio poslodavca , dobio otkaz, krenuo samostalno da radi, dosao u njihovo predgradje i OPET nalupali ga samo tako, pobacali mu robu jer opet nije stigao da objasni. Dok sam ga gledala onako jadnog, pocepanog kako sepa sa jednom cipelom , bilo mi ga zao. Isto sam se osetila kad sam videla Sultana sa malim Aryanom i korpom hrane pred njenim zakljucanim vratima. A ona je i dalje nastavila da ga koristi dok joj je trebao. Posle svega, ona je jadna bila zrtva. Mozda jeste zrtva ali ona je ta koja prva cacka mecku iako je ljudi mole da to ne radi i da ih ostavi na miru.

I moram opet zavrsiti sa RK posto ti mislis da ja njega opravdavam . Upotrebicu njegovu recenicu koju je rekao njoj '' ja nikad nisam ni bio normalan '' ali cu upotrebiti i Radinu recenicu Padmini, i ta jadna Rada je trpela da joj Padmini vredja sina i svasta kaze, bez obzira kakvo ti je dete i ti svestan toga , nije ti lako kad ga drugi tako vredjaju . Rada je rekla '' bass Padmini bass, govoris o mom detetu , znam kakav je ali reci mi sta taj nepoznati muskarac radi u spavaco j sobi Madhu na dan njenog vencanja

I jos jedna recenica Nadinog omiljenog lka Sikkija RK Arogantan, bezobrazan ali ima stila šŸ˜†

šŸ‘ Ni rodjenamajka ga ne bi ovoliko pravdala ko ti..šŸ˜†..Prvo da ti kazem da preispitas svoj prevod serije, jer puno toga ti izgleda ne prevede verodostojno..I kada je Rada rekla Madu da ide..sta je uradio RK..zapretio joj da ce se ubiti ako samo jedan korak pusti van kuce..To je razlog zasto nije otisla..jer je psiho RK ucenio da ce sebi oduzeti mizerni zivot, ubiti jednom za svagde tu ljubav ,tu strast koja je u njemu,jer on ne moze bez nje da zivi..svakoga dana je umirao polako od kako je otisla i jedino moze da dise kada je ona tu...Takodje sam primetila da na tv-u ne prevode tacno..mnogo stvari zguraju,skrate..
Sto se tice Sultana i malog Arya , sta je tu Madu kriva..niko joj nije javio da ce doci,kako je tu opet ona kriva sto nije bila kuci...Ti jednostavno za sve nju krivis..a RK nalazis opravdanje u tome sto je on jednostavno takav...ajde priznaj pa da sklonimo klin i plocu..šŸ˜†

Daltoni thumbnail
Na ovom linku mozete glasati za RK, za Shiva..ma za koga god zelite...

Evo i kako...

1.KORAK

2.KORAK

3.KORAK

4.KORAK
Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Nje bilo lose koliko sam mislila da ce biti. Sad sam namazala zglobove fastum gelom.i ako do ponedeljka ne bude bolje idem kod doktora.

Nado, nadam se da ce biti bolje..samo mi nije bas najjasnije kako si uspela na pilatesu da sredis zglobove..mislim, zar se tamo toliko zestoko trenira...?😲

Daltoni thumbnail

Nautanki Films popular show Madhubala takes up a Social Cause!!

Color's popular show Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon is all set to highlight a social cause. The aim of showcasing a social issue is to reach out to the people and to make an impact on the people through this show.

Wednesday, November 27, 2013

Nautanki Films hit television serial Madhubala' expresses many the hurdle of the everyday Indian woman. Using its popularity to draw attention to a serious social issue like forced abortions, the serial's lead protagonist Madhubala (Dhrasti Dhami) is seen in a dilemma which many women in India could relate to.

In present day society, though women's rights are being spoken and fought for, their liberty to take decisions stands as a question mark. Forced abortions, a prevalent concern, is faced by most of the members of the fairer sex irrespective of their caste, class or creed.

The popular daily soap Madhubala" has taken up the task of bringing this issue to the forefront. The past week saw the show's protagonist, Madhu's, dreams getting crushed when her husband RK(Vivian Dsena) tries to coerce her to abort their first child to suit his own agenda. Standing against her husband's wishes, Madhu makes a firm decision to keep the child.

Unfortunately, going by the promos, the upcoming episodes will see Madhu suffer a supposed 'accidental miscarriage', symbolizing the often sad fate that befalls Indian women.

Speaking on the ongoing track, Abhinav Shukla, co-producer of production house Nautanki Films says "Many times injustices done against women go unnoticed. With our show we will try to throw light on these issues, we are hopeful the gravity of this social issue will reach out and make an impact on the show's many viewers"

Saurabh Tewari, co-producer Nautanki Films added, "It is not the first time we have introduced a social cause in the story, and it is definitely not the last time we will do so. We are quite pleased to use our show as a platform to showcase issues which affect the general public"

Coincidentally the show has previously dabbled with the grave issue of female foeticide, wherein Madhubala's mother was forced to drop her girl child by her husband and family, against whom she strongly fought and won, managing to keep the baby.

With the upcoming episodes getting interesting, Madhu's next step would be worth waiting for. Whatever may be her reaction, one thing is for sure Nautanki Films' "Madhubala" is proving to be quite an inspiration to all its female fan following.

Edited by Daltoni - 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

A da pomeris antenu malo..šŸ˜‰šŸ˜†

Iskreno nesto mi se ne pentra po krovu na ovu hladnocu,drpila sam Lap top i sakrila se u toaletu strasno ali istinito šŸ˜† ako me nema provalili su me šŸ˜†
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Na ovom linku mozete glasati za RK, za Shiva..ma za koga god zelite...

Evo i kako...

1.KORAK

2.KORAK

3.KORAK

4.KORAK

Ja glasam za RK iskreno😃 ovaj mali jos nije zasluzio
Edited by smeker - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Ni rodjenamajka ga ne bi ovoliko pravdala ko ti..šŸ˜†..Prvo da ti kazem da preispitas svoj prevod serije, jer puno toga ti izgleda ne prevede verodostojno..I kada je Rada rekla Madu da ide..sta je uradio RK..zapretio joj da ce se ubiti ako samo jedan korak pusti van kuce..To je razlog zasto nije otisla..jer je psiho RK ucenio da ce sebi oduzeti mizerni zivot, ubiti jednom za svagde tu ljubav ,tu strast koja je u njemu,jer on ne moze bez nje da zivi..svakoga dana je umirao polako od kako je otisla i jedino moze da dise kada je ona tu...Takodje sam primetila da na tv-u ne prevode tacno..mnogo stvari zguraju,skrate..
Sto se tice Sultana i malog Arya , sta je tu Madu kriva..niko joj nije javio da ce doci,kako je tu opet ona kriva sto nije bila kuci...Ti jednostavno za sve nju krivis..a RK nalazis opravdanje u tome sto je on jednostavno takav...ajde priznaj pa da sklonimo klin i plocu..šŸ˜†

Ajde priznacu ti da bismo sklonile klin i plocu. Ali pre tog priznanja reci cu jos jednom 😃

Zasto ti stalno pricas da ga ja opravdavam , kad ti ja upo*no pricam da to ne radim. On je to sto jeste, oduvek i bio. Namerno sam izolovala njega iz price da bih ti objasnila zasto mi se ona ne dopada kao karakter i ne izaziva u meni simpatiju, davajuci ti upravo primere kako me je nervirala i u odnosu na Mukunda, Sultana, njene rodjene sestre, pa i majke i oca. Trebala je da bude prikazana kao izuzetna , dobra dusa kojoj su se desile ruzne stvari u zivotu i da ona bude junakinja koju cemo bezrezervno voleti, podrzavati i navijati. Medjutim, negde je nesto izgleda poslo po zlu , da li u scenariju, njenom nacinu donosenja tog lika, tek , u mnogim situacijama mi je isla na zivce. Ta njena nametljivost u isterivanju pravde, onoga sto ona smatra da je dobro i da tako treba bez obzira da li to neko zeli ili ne, to se zove sopstveno poimanje dobrog bez obzira da li je na ustrb drugog.

Nisam rekla da je kriva sto su joj vrata zakljucana kad je dosao Sultan sa detetom, ti uvek jako pojednostavljujes moje izjave vec da je upo*no ulazila u njihov zivot iako joj je covek stavio do znanja da ih se kloni. A ona je to upo*no radila ''uceci'' ga kako treba. I kad mu je dala neku nadu i njemu i detetu, nestala je za svojom borbom, za svojom osvetom. U tom smislu mi je bilo zao. Pa zar mali Aryan shvata kako njegov otac pati i tesi ga govoreci nikad vise necu zvati Madhu, niko nam ne treba, mi se ne vezyjemo za jedno mesto, a upravo su poceli da se vezuju za nju jer im je ona davala povoda, nije odustajala i dok je covek molio da se skloni. Da li je moguce da mali Aryan shvata ono sto ja zelim da ti kazem a ja ne umem da se dobro izrazim.

Prevod nema veze sa tim, potpuno sam isto shvatala i kad sam gledala sa bukvalnim prevodom , i sad sa ovim na TV.

I ne mogu da verujem da ti opet kazes jadna ostala je jer je pretio da ce da se ubije, a ona za sve to vreme smislja osvetu, laze sve, laze majku, laze svekrvu, laze Boga, to sto ona pred Bogom nece da izvrsi ritual ne znaci da Boga ne vredja, vazno je sta ona oseca u srcu i koja joj je namera. I sta je mislila kako ce se osecati svekrva kad ona sprovede osvetu do kraja, sad je stedi a priprema pakleni plan sa kojim je vrlo dobro upoznata i njena sestra a znala joj je i majka i bila ljuta na nju jer nije zelela da ona ima bilo sta sa njim vise.

I jos jedna stvar koja nema veze sa diskusijom, vec sa trenutnim scenariom, trend je navodno da se u njihove serije uvode socijalni mom. da se obradjuje polozaj zena koje se suocavaju sa abortusom . Zato sad RK dodeljuju tu ulogu, ok , obradjuju teme , korisne za drustvo ali su naglo napravili zaokret u samom scenariju i od RK koji je bio ludo odusevljen sto ce postati tata, sad postaje djavo. Ali to nema vise nikakve veze sa ovim.

I evo, javno priznajem, u pravu si ali ja i dalje, onako za sebe ostajem u svom uglu kad je dobro i zlo u pitanju 😃

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Nado, nadam se da ce biti bolje..samo mi nije bas najjasnije kako si uspela na pilatesu da sredis zglobove..mislim, zar se tamo toliko zestoko trenira...?😲

šŸ˜† Navukli me bre da je to pilates. Ja odem kad ono ni p od pilatesa. Neka kombinacija aerobika , taj boa i jos malo ubacenih osnovnih elemenata zumbe. Skace se sve u 16. I sad ovo se meni jednom vec desilo sa zglobovima. Mislim da nije samo u pitanju to sto sam skakala. Videcu.
Stephi thumbnail
i
Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon takes up a social Cause
Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon
Nautanki Films hit television serial 'Madhubala' expresses many the hurdle of the everyday Indian woman.

Using its popularity to draw attention to a serious social issue like forced abortions, the serial's lead protagonist Madhubala (Dhrasti Dhami) is seen in a dilemma which many women in India could relate to.

In present day society, though women's rights are being spoken and fought for, their liberty to take decisions stands as a question mark. Forced abortions, a prevalent concern, is faced by most of the members of the fairer sex irrespective of their caste, class or creed.

The popular daily soap 'Madhubala" has taken up the task of bringing this issue to the forefront. The past week saw the show's protagonist, Madhu's, dreams getting crushed when her husband RK tries to coerce her to abort their first child to suit his own agenda. Standing against her husband's wishes, Madhu makes a firm decision to keep the child.

Unfortunately, going by the promos, the upcoming episodes will see Madhu suffer a supposed 'accidental miscarriage', symbolizing the often sad fate that befalls Indian women.

Speaking on the ongoing track, Abhinav Shukla, co-producer of production house Nautanki Films says "Many times injustices done against women go unnoticed. With our show we will try to throw light on these issues, we are hopeful the gravity of this social issue will reach out and make an impact on the show's many viewers"

Saurabh Tewari, co-producer Nautanki Films added " It is not the first time we have introduced a social cause in the story, and it is definitely not the last time we will do so. We are quite pleased to use our show as a platform to showcase issues which affect the general public"

Coincidentally the show has previously dabbled with the grave issue of female foeticide, wherein Madhubala's mother was forced to drop her girl child by her husband and family, against whom she strongly fought and won, managing to keep the baby.

With the upcoming episodes getting interesting, Madhu's next step would be worth waiting for. Whatever may be her reaction, one thing is for sure Nautanki Films' "Madhubala" is proving to be quite an inspiration to all its female fan following.
Stephi thumbnail

Originally posted by: smeker

Srce moje Smeki cmok cmok cmok

Daj ovamo sve sta treba da se prevodi, da krenem dok mi nije puk'o net
🤣