EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #14 - Page 41

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

94.7k

Users

27

18.5k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ma samo da im vidimo ledja..meni ce biti dovoljno za danas..😆

Danas ce baba biti u prvom planu😡😡 I ne gleda mi se nesto kad pomislim 😡 nego se nadam da ce ih bar malo pokazati ,pa zato cekam mrvicu😕
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Dobro jutro😃 svima

Jasnice🤗

http://www.fuzionproductions.com/its-like-reinventing-yourself-every-time-abhishek-tewari/

Soon in cuming months mahi love story will start so Aashima may enter soon...hope aashima may help anandi to confess her love as mahi did for shiv...nd aashima wants to see anandi in bridal avatar too

Ako sam dobro shvatila Maxi ce se zaljubiti, ali mi ovaj deo sa Aashimom nije bas najjasniji. Ovako kako ja citam, preko prevodioca, ispada da ce ona pomoci Anandi da prizna ljubav Sivu. . Ako je tako bogami cemo se nacekati
. 😕

I da , u prilog polemike oko Anandine i Sivove visine, naletela sam na podatak da je Anandi visoka 161cm a Siv 188cm.
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Ako sam dobro shvatila Maxi ce se zaljubiti, ali mi ovaj deo sa Aashimom nije bas najjasniji. Ovako kako ja citam, preko prevodioca, ispada da ce ona pomoci Anandi da prizna ljubav Sivu. . Ako je tako bogami cemo se nacekati
. 😕

I da , u prilog polemike oko Anandine i Sivove visine, naletela sam na podatak da je Anandi visoka 161cm a Siv 188cm.

I ja prevodim preko prevodioca,tako da ni meni nije bas jasno😕 ali cekacemo da nam neko prevede.Meni se iskreno ne svidja da dodje Asima😡😡

Pa nije nesto mnogo visociji kako izgleda kad ih gledam,mozda zato sto je krupan pa tako izgleda😲
smeker thumbnail
Evo najnovije😡

http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=213365&Itemid=158
nn027 thumbnail

I ja prevodim preko prevodioca,tako da ni meni nije bas jasno😕 ali cekacemo da nam neko prevede.Meni se iskreno ne svidja da dodje Asima😡😡

Pa nije nesto mnogo visociji kako izgleda kad ih gledam,mozda zato sto je krupan pa tako izgleda😲

Da, on i nije nesto ekstremno visok, taman😉. Prats je niska, a razlika izmedju njih od 27 cm je Bogami poprilicna. Zato se ona "ususka", na njegovim grudima, kad je zagrli. Sva nestane😛
Ona, onako malena i zgodna, izgleda kao dzepna Venera😊
Edited by nn027 - 12 years ago
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Dobro jutro , devojke .Kako ste od jutros ?Vidim da smo vec neke ustale.Nego cik pogodite sta mi je otac jutros trazio za dorucak da mu spremim?Pa trazio je palacibke pa moram da idem da ih spremim ,a mi se vidimo kada pocne serija sa nadom da ce biti vise AnSh scena. Odoh ja cujemo se kanije danas.😆😆
nn027 thumbnail

Evo najnovije😡

http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=213365&Itemid=158

Nadam se samo da ce pricu o J🐷 svesti na podnosljivu meru. Meni nije jasno da li je sad brak izmedju J 🐷 i G vazeci ili je to bilo samo onako na "divljaka" . Ako je vazeci onda on mora i od nje da se razvodi 😕 Ispade on u seriji nekakv zavodnik 🤢
Dacas thumbnail

CV unistavate BV seriju koja je trebala da zigose jedan ruzan obicaj, da menja drustvo. Ovo sada je glupo produzavanje serije u nedogled i unistavanje osnovne ideje. Sve zarad profita.

CV destroying BV series that was supposed to stigmatize an ugly habit, to change society. ?It is now stupid prolongation series indefinitely and destruction of the basic ideas. ?All for profit.

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
E samo je Ashima falila 😡
smeker thumbnail

Originally posted by: Jeca

E samo je Ashima falila 😡

Dobro kazes😡 kad pocne onako da se uvija oko njega bice haos😡 a ja necu moci to da gledam,sto iza kamera sto ispred😡😡