Ma samo da im vidimo ledja..meni ce biti dovoljno za danas..😆
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 5th Oct 2025 - WKV
GALATI HOGAYI 5.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 5, 2025 Episode Discussion Thread
Truth, lies and delusions of Geetanjali - A tribute from Gen4 pankhas
Ranbir and Deepika in the airport shuttle.
Twinkle taking dig at Alia?
What a joke this is!
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 6, 2025 Episode Discussion Thread
Katrina Kaif copied Madonna, Mariah having a baby at 42
♧Bigg Boss 9 Discussion Thread♧
Sunil Pal slams Aryan Khan's Netflix show for mocking Bollywood
GEETUs DEATH 6.10
Veteran Actress Sandhya Shantaram Passes Away
Baby girl it is 🩷 - Sshura Khan and Arbaaz are proud parents.
SO mihir wants to leave Tulsi
Sunday Dhamaka: Who's the better dancer? Madonna, Shahid, or Hrithik?
Ma samo da im vidimo ledja..meni ce biti dovoljno za danas..😆
Dobro jutro😃 svima
Jasnice🤗http://www.fuzionproductions.com/its-like-reinventing-yourself-every-time-abhishek-tewari/Soon in cuming months mahi love story will start so Aashima may enter soon...hope aashima may help anandi to confess her love as mahi did for shiv...nd aashima wants to see anandi in bridal avatar too
Ako sam dobro shvatila Maxi ce se zaljubiti, ali mi ovaj deo sa Aashimom nije bas najjasniji. Ovako kako ja citam, preko prevodioca, ispada da ce ona pomoci Anandi da prizna ljubav Sivu. . Ako je tako bogami cemo se nacekati. 😕
I da , u prilog polemike oko Anandine i Sivove visine, naletela sam na podatak da je Anandi visoka 161cm a Siv 188cm.
I ja prevodim preko prevodioca,tako da ni meni nije bas jasno😕 ali cekacemo da nam neko prevede.Meni se iskreno ne svidja da dodje Asima😡😡Pa nije nesto mnogo visociji kako izgleda kad ih gledam,mozda zato sto je krupan pa tako izgleda😲
Evo najnovije😡
http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=213365&Itemid=158
CV unistavate BV seriju koja je trebala da zigose jedan ruzan obicaj, da menja drustvo. Ovo sada je glupo produzavanje serije u nedogled i unistavanje osnovne ideje. Sve zarad profita.
CV destroying BV series that was supposed to stigmatize an ugly habit, to change society. ?It is now stupid prolongation series indefinitely and destruction of the basic ideas. ?All for profit.
E samo je Ashima falila 😡