EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #14 - Page 39

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

94.7k

Users

27

18.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kop93

Obavezno 😃😃,al samo palacinke...🤣🤣

A sta drugo?? 😲 🤣🤣🤣
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Bambina

Dva su dovoljna good ... sem ako nisi hobotnica girl_haha
jednom mi je na jednom otisla drska,, nije bilo sanse da pecem palacinke, dok nisam kupila drugi 😆. Kad pravim smesu zanesem se, a kad uzmem tiganj u ruke... lele 🤪. Sa 2 tiganja oko 25-30 palacinaka = 1h
e tako, sad kad se ponovis, onda da castis. Palacinke za celo drustvance na Ex- YU

Tako ce morati biti. Onda necemo zvati Mahija vidis da sve pojede!!
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Idem sad da se prebacim na rezim sofa-iPad...pa cu se malo manje javljati a ako slucajno zaspim odmah da pozelim laku noc za svaki slucaj!🤗
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Ne pominjite mi palacinke moj tata je u stanju svaki dan da ih jede i on bi da mu ih ja svaki dan pravim ,sva njedova sreca sto ima odlican metabolizam pa ih sve sagori inac bi bio buca.
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Aj sto nama neda..nego neda ni Shivu..😲..samo Mahiju i muzu..
Ja cu Shivu obavezno da dam..da se ne izdrci..🤣🤣

E pa Jasna, utata, meni ce Dal da da! 🤣

Mislim palacinke... 🤣
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: sladjana333

Evo i macka nosi cviker, a kamoli mi😆

Ovako vas ja samo gledam😉, tacno moja poza (i kauc i cvoke i pogled)🤣🤣🤣
Ljubim vas sve sa naocarama i bez njih. Niste normalne, ja dosla da zvirnem a vi vec na pedesetoj strani.😊
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Laku noc , devojke. Cucemo se sutra kada pocne serija .Zelim vam ugodne snove sa nadom da cemo sutra imati vise scena sa AnSh😆😆😉

jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

padoh, nema me 🤣 🤣 🤣 , a moram da izgledam i iscitam jos do trenutnih 50 stranica, valjda cu se vratiti u normalu 😆😆😆 Najpre danas Zeljko Bebek ❤️, preplakala sam celo popodne 😭 i dobar deo veceri 😭 sam bila sva zarozana, bas me vratio u daleki pluskvamperfekt, onda radila neki hitan posao za sutra ujutro i evo me od 7. strane do sad samo lajkujem, ne smem da gubim ni trunku vremena za pisanje, odletecete mi bespovratno i nedostizno! Ovde jednostavno nisam mogla da odolim 😃😆👏
jadra211 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Leteci topic,al nesto danas usporio ,nedelja,pa ne radi pumpa za raketno gorivo..😉😆

ma nema nam Bikice, ona bi to ubrzala 😛 , nema kod nje spavanja i pauziranja i "palacinkiranja" na onoliko tiganja, vec bi stigle minimum do 90. strane 😆
jadra211 thumbnail
Drage moje, ja dezurala do sad , a sad odoh u horizontalu, nek nastavi koja se prva probudi, ovde je stanje pod kontrolom, svi andjelcici na broju! Sad ne mogu da docekam danas seriju zbog loseg precapa, bice valjda nesto za sve nas, samo da nas ne strefi srcka . Laku noc 🥱 i vidimo se popodne
PS: Zadnja sam se zapljunula!!! Ko je sledeci???